Politic

Adrian Moisescu a revenit de la Parlamentul European

Luni, 07 Aprilie 2014 15:01

# Delegația PDL Argeș, formată din 13 persoane, s-a declarat încântată. O delegație a Partidului Democrat Liberal – filiala Argeș, alături de candidatul la alegerile europarlamentare, Adrian Moisescu, s-a deplasat, săptămâna trecută, la Parlamentul European, la invitația eurodeputatului Theodor Stolojan. Din delegație au făcut parte  Daniel Patentașu, Gabi Vasilescu, Robert Ion, Dorina Stanciu, Cătălina Dumitrașcu, Manuel Tică, Vasile Sabie, Alexandra Teodorescu, Alin Mircea, Gigette Ilinca, Arion Ciobanu, Dănuț Bica și, bineînțeles, Adrian Moiescu.

 

Cătălin Teodorescu, preşedintele PDL Argeş: în prag de campanie, baronii locali vor bani, iar Ponta le face pe plac

Luni, 07 Aprilie 2014 15:00

Partidul Democrat Liberal a organizat, începând cu 1 aprilie, acţiuni de protest prin care a dorit să transmită românilor că acciza la benzină nu este o păcăleală, ci o realitate pe care o va trăi fiecare dintre noi.
În judeţul Argeş, echipe ale tineretului democrat-liberal au împărţit, în staţiile peco şi pe stradă, flyere prin care cetăţenii să fie informaţi cu privire la acest subiect. Astfel, de la 1 aprilie un plin de benzină şi de motorină costă cu 30 de lei mai mult, iar scumpirea carburantului va aduce scumpiri în lanţ la fructe, legume, alimente şi servicii.

Şerban Valeca, referindu-se la alegerile pentru şefia PSD Argeş: „Este mai importantă stabilitatea judeţului decât ceea se întâmplă în partid”

Luni, 07 Aprilie 2014 14:59

Deşi nu  a fost stabilită o dată a alegerilor  pentru şefia PSD Argeş, cel mai probabil acestea vor avea loc după europarlamentare şi alegerile pentru preşedinţia Consiliul Judeţean. Senatorul Şerban Valeca nu exclude o candidatură la şefia organizaţiei judeţene a partidului, ocupată la acest moment, în interimat, de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, după autosuspendarea şi, mai apoi, după demisia lui Constantin Nicolescu,

 

Deputatul PNL Theodor Nicolescu: ”PSD blochează în continuare intabularea gratuită a terenurilor agricole şi forestiere”

Luni, 07 Aprilie 2014 14:57

”Nerespectarea promisiunilor asumate în faţa cetăţenilor şi a angajamentelor din programul de guvernare asumate în faţa Parlamentului a devenit regula zilei pentru Partidul Social Democrat.
Ultimul exemplu este refuzul deputaţilor PSD din şedinţa de marţi, 1 aprilie, a.c. a Camerei Deputaţilor, de a accepta solicitarea PNL ca Proiectul de Lege privind prima intabulare a terenurilor agricole şi forestiere aflat pe punctul 21 pe ordinea de zi să fie trecut pe poziţia a 5-a, pentru a permite dezbaterea şi adoptarea lui în regim de urgenţă.

Consilierii PNL s-au opus ferm prelungirii contractului pentru autobuzele din Pitești

Luni, 07 Aprilie 2014 14:41

# Radu Perianu: Menționăm că există probleme de legalitate și în ceea ce privește contractul inițial, consilieri locali din legislaturile anterioare dând explicații la DNA... Având în vedere discuțiile legate de prelungirea contractului de asociere în participațiune încheiat între S.C. PUBLITRANS 2000 S.A. și Asocierea S.C. CNCD S.A. - S.C. GIREXIM UNIVERSAL S.A. și poziția unor mijloace de informare în masă, dorim să ne exprimăm punctul de vedere în legătură cu situația creată.

 

Pagina 364 din 561

«ÎnceputAnterior361362363364365366367368369370UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea