Politic

Profilul idilic al viitorului europarlamentar român, în viziunea PSD Argeş

Luni, 07 Aprilie 2014 14:30

În cazul social democraţilor argeşeni, campania electorală ce va preceda alegerile pentru Parlamentul European va pune accent, după cum precizează conducerea PSD Argeş, pe rolul şi conduita europarlamentarului,  de la care se doreşte, printre altele, o mai bună comunicare cu cei care i-au susţinut şi cei care i-au votat. 
“Tebuie să schimbăm atitudinea şi modul de acţiune al europarlamentarului,  să statuăm  un mod de comunicare, pentru că, până acum, cred că v-am

 

PMP cere deputaţilor PSD de Argeş să respingă majorarea accizei la combustibil

Luni, 07 Aprilie 2014 14:29

Partidul Mişcarea Populară Argeș face un apel la responsabilitate către deputaţii din judeţul Argeş şi le cere să anuleze săptămâna viitoare, în Parlament, majorarea accizei pe combustibil, care deja îi obligă pe români la cheltuieli în plus.
Liderii PMP Daniel Dragomir şi Cătălin Bulf le cer deputaţilor PSD din Argeş să respingă, în Camera Deputaţilor, prevederile care majorează acciza pe combustibil cu 7 eurocenţi, începând cu data de 1 aprilie, din legea de aprobare a ordonanţei 111-2013, aflată în prezent la comisia Comisia pentru buget, finanțe și bănci. Reprezentanţii PMP Argeş susţin că taxarea în plus a populaţiei nu era necesară, în buget existând bani de care însă primul ministru nu vrea să se atingă.

Teme principale conferinţa de presă a PMP Argeș

Luni, 07 Aprilie 2014 14:27

• Prezentare membrii PMP Argeș. În cadrul conferinței de presă a PMP Argeș au fost prezentați noi membri ai organizației județene. Alături de președintele PMP Pitești, Cătălin Bulf au participat la conferința de presă Vergina Chirițescu, vicepreședinte PMP Argeș- specialist în atragerea fondurilor europene, cercetător științific, doctor în economie și doctor în zootehnie, Lavinia Teodorescu, vicepereședinte al organizației de Tineret a PMP-absolvent de Sociologie cu  nota zece și cu master în Psihologia Reurselor Umane și Andrei Tudor, secretar general al PMP Argeș- specialist în piața bancară, absolvent cu 10 cu un master în Drept.

 

Mai marii lideri ai PNL au venit la Pitești

Luni, 31 Martie 2014 00:00

Președintele PNL, Crin Antonescu, candidații PNL pentru Parlamentul European, lideri județeni ai partidului, consilieri locali și județeni și-au dat întâlnire duminică, 30 martie, la Teatrul ,,Alexandru Davila”, nu pentru a juca teatru, așa cum li se întâmplă des politicienilor, ci pentru a participa la Delegația Permanentă a PNL Argeș și pentru a da startul campaniei electorale, care în Argeș va avea o miză dublă, atât pentru europarlamentare, cât și pentru șefia Consiliului Județean Argeș.

Cătălin Teodorescu vrea să dea Parlamentul pe șefia Consiliului Județean Argeș

Luni, 31 Martie 2014 00:00

# Cătălin Teodorescu: ”Mă bazez, în primul rând, pe electoratul de dreapta, mai numeros decât cel de stânga”. Preşedintele PDL Argeş, Cătălin Teodorescu, şi-a anunţat candidatura pentru şefia Consiliului Judeţean Argeş. Decizia a fost prezentată, mai întâi,  în cadrul şedinţei Biroului Permanent Judeţean al PDL Argeş, desfăşurată joia trecută la Curtea de Argeş. Anunțul a fost reînnoit, cu hotărâre, vineri, la Pitești:
,,Fiind președintele filialei, era normal să îmi asum cea mai grea candidatură. Am 11 ani de politică, nu mă aștept să fie o luptă ușoară, dar cred că va fi

 

Pagina 365 din 561

«ÎnceputAnterior361362363364365366367368369370UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea