Politic

Ex-pesedista Sorina Marin atacă

Marţi, 29 Iunie 2010 18:55

# Deputatul Drăghici a vrut la PDL? # ”Mircea Drăghici, Radu Vasilică şi Şerban Valeca au ratat şansa când trebuiau să tacă”Î n urmă cu două săptămâni, social democrata Sorina Marin îşi făcea bagajele din partidul lui Nicolescu şi se muta la PDL. Transferul nu a fost lipsit de avantaje, fosta PSD-istă primind chiar un post de consilier de imagine al filialei argeşene a Partidului Democrat Liberal. De aici, să te

 

Mircea Diaconu vrea statui în faţa marilor centre comerciale şi a instiituţiilor bancare

Marţi, 29 Iunie 2010 18:54

La momentul de faţă, traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere economic, dar nu stăm mai mine nici din perspectivă politică. Aşadar ne găsim între două coordontate (vai mama lor!) din cauza cărora se duce ţara de râpă, asta dacă nu cumva s-o fi dus deja. În contextul dat, unii aleşi ai neamului au gânduri măreţe de înflorire a României. Prin urmare senatorul liberal Mircea Diaconu nu se dezminte de spiritul artistic.

Gingăraş încă mai este consilier judeţean!

Marţi, 29 Iunie 2010 18:51

# Site-ul CJ îl menţine în continuare în lista de aleşi. La jumătatea lunii aprilie, Georgiu Gingăraş a demisionat din PSD Argeş, renuntând astfel şi la funcţia de Consilier Judeţean. După ce a mărturisit că viaţa sa politică alături de Constantin Nicolescu a era demult compromisă, politicianul s-a înrolat în Uniunea

 

Consiliul Judeţean spune STOP declaraţiilor de avere!

Marţi, 29 Iunie 2010 18:28

Ne aflăm în România, ţara în care deciziile sunt stabilite şi totuşi incerte, fapt care conduce la o abrambureală maximă a poporului care nu mai ştie ce să creadă şi ce să spună. Spre exemplu, la jumătatea lunii aprilie, Curtea Constituţională a pus la zid Agenţia Naţională de Integritate, care era însărcinată cu activităţi de control.

Mircea Diaconu a făcut memoriu la Senat pentru reducerea reală a cheltuielilor de la Casa Poporului

Marţi, 29 Iunie 2010 18:21

“Eu, Diaconu, sunt curat şi cinstit şi eu nu mai am nevoie de niciun ban şi, pentru mine, a fi senator este un hobby, aşa cum alţii joacă tenis, şi am să vin cu bicicleta la Senat şi, de acum încolo, aşa să facem toţi.”

 

Pagina 554 din 563

«ÎnceputAnterior551552553554555556557558559560UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea