Politic

Fostul primar de la Bradu, Florin Frătică, va candida la Primăria Căteasca!

Marţi, 26 Martie 2024 08:04

 

Fostul primar de la Bradu, Florin Frătică, vrea din nou în administraţie! După o absenţă de câţiva ani, Frătică va candida la Primăria Căteasca, fiind susţinut de AUR. Toată lumea l-ar fi văzut candidat la Bradu, dar ce şanse ar fi avut în faţa edilului Dan Stroe?

“AUR va fi vocea argeșenilor! O echipă puternică a fost lansată astăzi!...”

 

La conferința organizată în fața primăriei, candidatul AUR la Pitești a fost uitat în spatele mulțimii

Luni, 25 Martie 2024 17:28

 

Săptămâna trecută, Alianța pentru Unirea Românilor Filiala Argeș și-a prezentat, în fața Primăriei Pitești, 60% dintre candidații la alegerile locale. E mult spus, însă, prezentat, pentru că de fapt nu s-a făcut deloc referire la ei, iar în final, oamenii nici nu au aflat cine sunt aceștia.

„Mă bucur să fim prezenți în Piața Primăriei din Pitești pentru a vă relata o parte din candidații de la primăriile din județul Argeș și pentru a da, cumva, startul anunțurile ce vor urma în perioada următoare”, a spus Bogdan Velcescu, președintele AUR Argeș. Acesta, însă, nu înțelege înțelesul cuvântului „relatat”, care înseamnă, conform DEX, „povestit amănunțit”, „detaliat”.

Primarul PNL cu cel mai bun scor electoral din țară a trecut la PSD Argeș

Sâmbătă, 23 Martie 2024 13:02

Vineri, 22 martie, la Pitești, Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș și primar al municipiului Pitești, Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș și deputat, Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș și ministru al Muncii și Solidarității Sociale, împreună cu senatorii și deputații PSD Argeș, au anunțat venirea la PSD a unor noi colegi, aleși locali performanți.

 

PSD Argeș – transferuri politice de marcă

Vineri, 22 Martie 2024 13:12

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Cristian Gentea, prim-vicepreședinte al PSD Argeș și primar al municipiului Pitești, Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș și deputat, Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș și ministru al Muncii și Solidarității Sociale, împreună cu senatorii și deputații PSD Argeș, au anunțat venirea la PSD a unor noi colegi, aleși locali performanți.

De râsul curcilor. Întrebarea penibilă a unui consilier județean PNL: „Ne spuneți și nouă în locul cui este colegul nostru?”

Miercuri, 20 Martie 2024 12:15

 

 

De când ședințele de Consiliu Județean se desfășoară atât fizic, cât și online, acestea sunt la discreția puterii. PSD-ul are majoritate în Consiliul Județean Argeș, iar consilierii județeni de la USR sau PNL s-au obișnuit să facă doar prezența la ședințe. Mulți dintre ei par că nici nu citesc proiectele de hotărâre pe care le votează. Este și cazul consilierului județean Marius Tică care, la ședința ordinară desfășurată în data de 31 ianuarie 2024, a dat dovadă de lipsa unei minime pregătiri.

 

 

Pagina 7 din 561

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea