Politic

Autostrada Pitești-Sibiu şi Drumul Expres Craiova- Piteşti se fac datorită lui Miuţescu! Să ţineţi minte!

Miercuri, 13 Martie 2024 13:30

 

Zilele trecute, deputatul Adrian Miuţescu i-a anunţat pe argeşeni că a contribuit personal la marile proiecte ale Argeşului, Autostrada Pitești-Sibiu şi Drumul Expres Craiova- Piteşti. Ştiţi cum vine asta? S-au întâlnit Miuţescu şi Orban la o tacla, au discutat diverse, dar proiectele astea mari sunt, de fapt, ale tuturor. Numai că, fiind campanie electorală, Adrian Miuţescu se mai laudă şi el, că, de făcut, n-a prea făcut mare lucru.

“Am avut ocazia, la o emisiune televizată, să vorbesc despre marile proiecte ale Argeșului, la care am contribuit personal și pentru care Guvernul Orban, la vremea respectivă, și-a arătat susținerea totală. Este vorba, în primul rând, despre autostrada Pitești-Sibiu, un drum european de maximă importanță pentru România, deblocat de Guvernul Orban.

 

 

Alina Gorghiu crede că îi face reclamă lui Radu Perianu. Mai bine îl lăsa în pace!

Miercuri, 13 Martie 2024 10:34

 

A început campania pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. De la PSD va candida actualul ocupant al fotoliului, Ion Mînzînă, președintele partidului. De la PNL nu va candida președintele partidului, Alina Gorghiu, de teamă să nu se ardă, probabil. Politic vorbind, desigur. Așa că doamna Gorghiu a ales să îi facă reclamă lui Radu Perianu, actualul prefect, pe care l-a îmbrîncit, practic, la o candidatură pentru CJ.

Însă mai bine nu îi făcea acea reclamă, că pare contra-reclamă. Că ”Radu a luptat pentru Pădurea Trivale”, că ”PNL este singurul partid care a venit cu un proiect de dezvoltare pentru întreg județul” etc. Știți proiectul? Acela cu poduri multe peste Argeș, cu zone industriale în fiecare localitate.

 

Dorin Mărăşoiu: “Președintele PPE, Manfred Weber, spunea că a curs lapte cu miere în România. Mi-e silă!”

Miercuri, 13 Martie 2024 07:32

 

Săptămâna trecută, greii Parlamentului European s-au reunit la Bucureşti, într-un eveniment care a ţinut un continent întreg cu ochii spre România! S-au spus multe, s-au făcut promisiuni, dar s-a şi exagerat pe ici pe colo, prin punctele esenţiale. De exemplu, Iohannis a fost lăudat chiar de președintele PPE, Manfred Weber.

Fostul vicepreşedinte CJ Argeş, Dorin Mărăşoiu, acum lider MRS Argeş, a criticat pe pagina sa de Facebook discursul lui Weber:

 

 

Ion Georgescu, mesaj pentru locuitorii din Mioveni: „Voi reveni, în curând, cu soluția mea pentru stabilitatea și protejarea viitorului orașului!

Luni, 11 Martie 2024 15:28

 

După cinci luni de absență din spațiul public, în care o bună perioadă a fost în arest preventiv, Ion Georgescu, primarul suspendat de la Mioveni, a transmis un prim mesaj locuitorilor. Fără să anunțe în mod cert dacă va dori să candideze pentru un nou mandat de primar, asta și dacă situația i-o va permite, din mesajul transmis reiese că nu va sta departe de scena publică și că va avea un cuvânt important de spus la alegerile care urmează.

 

După eşecul de la PNL Argeş, Florin Călinescu va candida, în 2024, susţinut de un partid politic surpriză

Vineri, 08 Martie 2024 06:54

 

În anul 2008, actorul Florin Călinescu intra în PNL Argeş de mână cu Adrian Miuţescu. A candidat la Senat uninominal, dar a pierdut la redistribuire, în favoarea unui alt coleg de breaslă, actorul Mircea Diaconu. La scurt timp, a plecat din partid cu mare scandal, fiind acuzat de liberalii piteşteni că nu şi-a plătit cotizaţia. Recent, Călinescu a anunţat pe pagina sa de socializare că va candida în 2024, fără a dezvălui numele partidului.

Legătura actorului cu Argeşul este casa de la Băbana, unde Călinescu vine cu regularitate. Cu toate acestea, sunt slabe şanse ca acesta să candideze în Argeş.

 

 

Pagina 12 din 564

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea