Politic

A înnebunit lupul! De Ziua îndrăgostiţilor, ministra Justiţiei a trimis un mesaj penibil!

Luni, 19 Februarie 2024 13:56

 

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, şefa Justiţiei, Alina Gorghiu, s-a îmbrăcat frumos, şi-a tras un şirag de perle şi un inel cât nuca, la care a asortat o rochie cu motive geometrice şi ne-a rupt cu un discurs de tot râsul. De altfel, demn de ministrul Justiţiei anului 2024.

Gorghiu le-a urat prietenilor de pe Facebook, “La mulţi ani!” şi apoi a povestit cum un fugar l-a înjunghiat pe amantul iubitei şi a fugit peste hotare ca să scape de închisoare. Ce să spunem? Super mesaj de Valentine’s Day! Bravo, Alinuţo! Aşa discurs n-am auzit în viaţa noastră, dar îi mulţumim lui Dumnezeu că suntem contemporani cu tine…

Ce Brătieni? Alina Gorghiu şi gaşca de la PNL Argeş sunt top!

 

 

Ion Popa a revenit în Argeş la braţul lui Rareş Bogdan! La cum arată în poze, zici că l-au dus legat

Luni, 19 Februarie 2024 12:53

 

Recent, în sudul Argeşului a aterizat europarlamentarul Rareş Bogdan. Da, da, nenea ăla care a promis că desfiinţează pensiile speciale în 30 de zile… Şi-au trecut de atunci câţiva ani. Dar astea sunt detalii… Important de reţinut, Rareş Bogdan a ajuns în judeţul nostru ca să lanseze candidaţii PNL la primările din Costeşti şi Albota.

Alături i-au fost ministra Justiţiei, Alina Gorghiu şi secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Iani Popa, argeşeanul care n-a mai văzut Argeşul la culoare de luni de zile, dar care se implică în campania electorală pentru că mai vrea un post pe undeva.

 

Liberalii argeșeni, prin vocea Alinei Gorghiu, bat câmpii (și dealurile) din zona Pitești!

Marţi, 13 Februarie 2024 11:42

 

Liberalii s-au mai liniștit cu amplasarea celor patru poduri peste râul Argeș, în Pitești, despre care habar nu aveau. Nici unde ar putea fi puse, nici ce ar putea face cu ele, nici care ar fi costurile. Patru poduri (doi cai frumoși)! Dacă, însă, această intoxicare de campanie electorală ar putea fi considerată o simplă petardă, veți vedea, mai jos, o adevărată bombă! Lansată chiar de șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu. Rar mi-a fost dat să citesc atâtea aberații în doar câteva rânduri. Iată-le:

 

 

Fostul senator de Argeş, Mircea Andrei, candidează la Primăria Sectorului 1

Marţi, 13 Februarie 2024 08:19

 

 

Mircea Andrei, fost senator de Argeş şi preşedinte al PDL Argeş, nu renunţă la politică. După ce a înființat Partidul pentru Argeș și Muscel, iar mai apoi un alt partid de centru-dreapta, omul de afaceri s-a dedicat business-ului şi nu a mai ţinut prima pagină a ziarelor politice.

Săptămâna trecută însă, pe reţelele sociale a apărut informaţia că Mircea Andrei va candida pentru funcţia de primar al Sectorului 1, Bucureşti. Acesta va fi susţinut de partidul neparlamentar Alternativa Dreaptă.

 

 

Lupta va fi strânsă, pentru că, pe acelaşi post, va candida şi actualul primar al Sectorului 1 din București, Clotilde Armand, care are susținerea a trei partide: USR, „Forța Dreptei” și PMP.

 

Un argeşean, către deputatul Adrian Miuţescu: “Toate forțele de după 1989 ne-au ruinat. S-au schimbat tabere, găști, clanuri, haite, dar ați rămas aceleași NIMICURI!”

Luni, 12 Februarie 2024 19:21

 

A venit nota de plată pentru deputatul Adrian Miuţescu! După ce ani de zile a făcut pe Zmeul prin Argeş şi a lovit cu buzduganul unde nu i-a convenit, se confruntă cu un sentiment amestecat de amărăciune şi nostalgie. Din Forţa Dreptei şi chiar din alianţa de dreapta în care i-a băgat Sică, viitorul e mic pentru Miuţescu. Mic spre NIMIC… E drept că ne-am lăsat inspiraţi de un argeşean stabilit în U.K, care zilele trecute i-a lăsat deputatului Adrian Miuţescu un mesaj bine ţintit, la o postare în care parlamentarul de Argeş se lăuda cu nu ştiu ce nouă achiziţie în partid.

“Toate forțele de după '89 ne-au ruinat. S-au schimbat tabere, găști , clanuri, haite, dar ați rămas aceleași NIMICURI!”, a scris argeşeanul. Şi ca el sunt mulţi alţii. Va vedea Miuţescu la alegeri…

 

 

Pagina 16 din 564

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea