Politic

Ionuţ Moşteanu, întâmpinat cu HATE după ce şi-a anunţat candidatura la Primăria Piteşti: „Ai fost un loser şi data trecută. Ai să rămâi un loser şi acum”

Luni, 12 Februarie 2024 14:17

 

“Candidez pentru Primăria Piteşti. Mă voi lupta şi voi munci pentru a construi un Piteşti modern.” Eternul candidat la Primăria Piteşti se întoarce! Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, şi-a anunţat candidatura pentru fotoliul de primar al Piteştiului, dar succesul pe care-l va avea la alegerile locale se poate vedea din zecile de mesaje negative pe care le-a primit pe pagina de socializare.

“Cea mai bună glumă de la început de an! Succes. Locul 4 asigurat”

 

Premierul Marcel Ciolacu, în vizită la Consiliul Județean Argeș

Joi, 08 Februarie 2024 12:05

Premierul Marcel Ciolacu a fost miercuri, 7 februarie, într-o vizită de lucru în județul Argeș. Președintele PSD a vizitat uzina Dacia de la Mioveni, prilej cu care a testat noul Duster, lansat la finalul anului trecut, după care a mers la Consiliul Județean Argeș unde a purtat mai multe discuții cu președintele Ion Mînzînă.

La vizita de la Uzina Dacia, premierul a fost însoțit de ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, de ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan Gruia, de Mihai Alexandru Ghigiu - șeful Cancelariei Primului Ministru, de europarlamentarul Victor Negrescu, de președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, de primarul municipiului Pitești Cristian Gentea.

Mihai Coteț atacă, vânjos, Primăria Pitești cu... dulăpioare!

Joi, 08 Februarie 2024 08:09

 

Conferință de presă vijelioasă a PNL Argeș, săptămâna trecută. În care nu am aflat nimic. Nimic nou, am putea spune, dacă nu ne-ar pufni râsul. Pentru că am aflat, de la domnul Coteț - viitor candidat pentru Primăria Pitești – că administrația locală nu se îndură și nu vrea să pună în școli... dulăpioare! Ce? Dulăpioare! Cuuum? Dulăpioare!

Mihai Coteț: ... Un alt proiect pe care l-am propus... și cerut insistent de părinți și de bunici sunt dulăpioarele acelea pe care orice elev de școală ar trebui să le aibă pe hol... am revenit cu proiectul și încercăm să convingem administrația să facă măcar trei școli pilot... copiii și-ar lăsa, astfel, o parte din rechizite la școală...”

 

 

Șefa PNL Argeș impune, la alegeri, multe candidaturi feminine

Miercuri, 07 Februarie 2024 14:15

 

Șefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, anunţă că numărul femeilor liberale care vor candida în acest an la funcţii de primar în judeţ va fi dublu faţă de alegerile din 2020, conform Agerpres.

„Am solicitat tuturor preşedinţilor de organizaţii să identifice candidaţi femei, motiv pentru care sunt în măsură să vă spun că, până la momentul acesta (...), am identificat 15 candidate doamne în organizaţiile judeţului Argeş. Vorbesc exclusiv de candidate la primărie (...). La momentul acesta (...) vom avea candidate 15 liberale care şi-au asumat această candidatură, faţă de anul 2020 când, vă amintesc, au fost şapte femei. Asta înseamnă mai mult decât dublu", a declarat Alina Gorghiu la Piteşti.

 

Elena Lasconi, la numirea lui Adrian Vlădău: „Tu oricum ai fost viceprimarul de la magazin”

Miercuri, 07 Februarie 2024 09:12

 

# „Bă, când începi, că nu are cine să-mi semneze nici măcar delegațiile?!”

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului local Câmpulung, desfășurată în data de 31 ianuarie, consilierii locali au ales al treilea viceprimar din mandatul 2020-2024. În funcție a fost numit Adrian Vlădău, de la USR. Amintim că Nicolae Zaharia (PNL) și-a dat demisia din funcția de viceprimar în august 2022, în timp ce Constantin Țurțulea a renunțat la funcție, din motive personale, în ianuarie 2024.

„Mă onorează propunerea doamnei primar. Sunt convins că vom face treabă bună în continuare. Sunt alături de câmpulungeni de foarte mult timp, voi fi și mai implicat și împreună cu doamna primar sunt sigur că vom duce toate proiectele la bun sfârșit și vom face și altele noi", a precizat în cadrul ședinței Adrian Vlădău.

 

 

Pagina 17 din 564

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea