Politic

Cătălin Teodorescu: ”Marcel Ciolacu râde de oameni? Scoate din lista compensatelor alimente importante și introduce magiunul?”

Miercuri, 07 Februarie 2024 08:23

 

Cătălin Teodorescu, destul de recent intrat în AUR, este din ce în ce mai acid la adresa guvernanților. El îi acuză, pe aceștia, de grave încălcări, potențiale, ale legii. Comasarea alegerilor locale și europarlamentare este neconstituțională, iar principalul scop este bulversarea votanților, a declarat Cătălin Teodorescu. Acesta a explicat că legea prevede că un ales local are un mandat de patru ani, mandat care s-ar încheia în toamnă și nu în luna iunie, când se preconizează alegerile europarlamentare.

 

 

Moşteanu speră ca USR să bată PNL-ul în 2024. Argeşean: “PNL i-a trădat pe români, iar voi USR ne-ați trădat pe noi, votanții voștri. Nicio diferență!”

Marţi, 30 Ianuarie 2024 14:23

 

Noroc cu reţelele sociale, că mai scoate şi Ionuţ Moşteanu capu’ în lumea virtuală. În realitate, e greu! Zilele trecute, deputaul USR a publicat pe Facebook un mesaj în care îi critica pe liberali, ba chiar spunea c-o să-i bată la alegeri: “Anul acesta le stricăm planurile”. Doar că Moşteanu trăieşte realităţi paralele şi nu vede că USR-ul e la perfuzii.

Unii dintre prietenii virtuali încearcă să-l aducă pe parlamentarul USR cu picioarele de pământ. De bun ce mai e USR-ul şi sigur pe electorat, s-a realizat alianţa de dreapta, USR-Forţa Dreptei – PMP, un fel de trei coceni şi restul paie, mai modern aşa…

 

Simona Bucura: „Am reuşit să creştem bugetul pentru biletele de tratament balnear”

Marţi, 30 Ianuarie 2024 11:05

 

 

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a anunţat că în acest an aproape 135.700 de bilete la tratament balnear vor fi asigurate prin Casa Națională de Pensii. Anul trecut au fost asigurate 120.000 în anul 2023. Aproximativ 60.000 de locuri vor fi asigurate în bazele de tratament administrate de Casa Națională de Pensii.

„Suntem conștienți de nevoile persoanelor ajunse la pensie, dar și de ale celor care au suferit accidente de muncă sau au dobândit boli profesionale, și încercăm să răspundem adecvat acestor situații. În acest an am reușit să creștem bugetul alocat pentru biletele de tratament balnear și să majorăm cu aproape 16.000 numărul locurilor pe care le asigurăm”, a declarat ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu.

 

 

Peste 600 de reprezentanți ai PES activists România au pornit campania Anti-Ro-Exit

Marţi, 30 Ianuarie 2024 09:02

Peste 600 de reprezentanți ai PES activists România și membri ai Partidului Social Democrat s-au reunit la București, weekend-ul trecut, în cadrul unui eveniment de lansare a campaniei naționale Anti-Ro-Exit. Prin intermediul ei se vor arăta „avantajele apartenenței României la Uniunea Europeană, se vor scoate în evidență minciunile vehiculate de anti-europeni și vor explica efectele dezastruoase ale unui Ro-Exit”, se arată într-un comunicat emis de PSD Argeș.

Județul Argeș a fost reprezentat de o delegație de peste 30 de membri condusă de Viorel Enache, coordonatorul județean PES Argeș.

Deputatul Miuţescu - gargară pentru reducerea aparatului de stat!

Marţi, 30 Ianuarie 2024 08:26

 

# Pe vremea lui Orban însă, PNL-ul făcea angajări fără număr pe principiul pile şi relaţii!

E an electoral şi, deşi acum, deputatul Adrian Miuţescu e preşedintele local al unui partid (Forţa Dreptei) care va conta puţin la alegeri, parlamentarul joacă tare şi arată bubele actualei guvernări. Invitat la Antena3 Pitești, Miuţescu a vorbit despre derapajele Puterii, dar vedem că nu îşi aminteşte că şeful Ludovic Orban rupea tot când era la guvernare. Pe vremea când Adrian Miuţscu era pe cai mari în PNL Argeş, Orban îşi angaja în instituţiile de stat toate relaţiile şi pilele. Toţ cei care lingeau clanţele pe la PNL, erau plantaţi în funcţii cheie.

 

 

Pagina 18 din 564

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea