Politic

A început lupta electorală pentru fotoliul de primar al Piteştiului. Apostoliceanu îi aruncă săgeţi otrăvite lui Moşteanu!

Luni, 29 Ianuarie 2024 13:04

 

Se ascut săbiile războiului în Piteşti. Liberalul Sorin Apostoliceanu a fost invitat la emisiunea Exclusiv Argeş TV, de la postul local de televiziune, unde a vorbit despre planurile PNL, în 2024, la Piteşti. Apostoliceanu a spus că îşi doreşte să fie viceprimar, iar USR-istului Ionuţ Moşteanu i-a transmis să se lase de a mai candida, că data trecută (în 2020) a luat bătaie.

“Cred că în luna februarie vom anunţa şi candidatul la Piteşti. Din punctul meu de vedere, candidat va fi Mihai Coteț! Eu mi-aș dori să fiu, din nou, viceprimar!

 

 

Primarul Ion Dumitru: „Nu mă deranjează că m-ați dat dracu!”

Miercuri, 24 Ianuarie 2024 09:40

 

Primarul Ion Dumitru, de la Albota, a comentat pe pagina de Facebook pe seama anumitor bârfe care se aud prin comună, despre activitatea sa administrativă. Ducele îşi vede de treabă, iar rezultatele se văd, indiferent de ceea ce spun mâncătorii de seminţe de pe margine.

„V-ați supărat pe mine că fac podul la Mareș, iarna. În alte țări se lucrează și la minus 30 de grade. De 28 de ani îmi dați comenzi că vreți una, că vreți alta și le-am executat. Vine un moment când vă cer și eu, nu prea multe! Vă cer să votați la europarlamentare partidul care a făcut foarte multe pentru noi, și anume PSD, partid din care fac parte și eu și alte câteva sute dintre dumneavoastră!

 

Alina Gorghiu, ironizată la TV pe seama ţinutei pe care a purtat-o la vizita ministrei Ligia Deca în Argeş: ”Aşa era îmbrăcată? Sacoul ăsta este vintage, e din 2004, de la alianţa DA”

Luni, 22 Ianuarie 2024 15:36

 

Săptămâna trecută, ministra Educaţiei, Ligia Deca, şi ministra Justiţiei, Alina Gorghiu, au venit în Argeş. După ce au vizitat Colegiile I.C. Brătianu şi Alexandru Odobescu din Piteşti şi Liceul Tehnologic Regele Mihai din Curtea de Argeş, cele două au susţinut o conferinţă de presă la PNL Argeş. Bineînţeles, ştirile au apărut şi în presa naţională, iar Alina Gorghiu a fost criticată la postul B1TV, din cauza sacoului portocaliu pe care l-a purtat în ziua în care s-a plimbat prin Argeş cu Ligia Deca.

 

 

Ion Mînzînă a explicat de ce va candida pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean

Luni, 22 Ianuarie 2024 13:32

 

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, a explicat de ce va candida pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Argeș.

„Eu spun că nu numai eu, ci întreaga echipă pe care o avem acum vom continua pe acest drum, desigur, cu voia cetățenilor din Argeș. De ce? Pentru că am construit o ECHIPĂ extrem de eficientă în cei trei ani și două luni de când conducem județul la Consiliul Judetean Arges. Se trage linie pentru exercițiul financiar care s-a încheiat și pot spune că județul Argeș NU a ratat niciun proiect pe fonduri europene din cele pe care le-am început.

Pensii majorate din această lună pentru circa 148.000 de argeșeni!

Vineri, 05 Ianuarie 2024 11:01

Pensiile au fost majorate în această lună cu 13,8% ca urmare a aplicării Legii 360/2023. Din ianuarie 2024, valoarea punctului de pensie crește de la 1.785 de lei la 2.032 de lei.

De asemenea, indemnizația minimă socială de care beneficiază circa 30.000 de argeșeni crește de la 1.125 de lei la 1.281 de lei. La nivel național sunt circa 4,8 milioane de români pensionari care beneficiază de creșterea pensiilor începând cu 1 ianuarie.

 

Pagina 19 din 564

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea