Politic

Cătălin Teodorescu, declarații tăioase pe tema primirii în Schengen

Luni, 18 Decembrie 2023 13:05

 

Conferința de presă a AUR Argeș a constituit un prilej pentru fostul deputat ,Cătălin Teodorescu, să critice poziția prea slabă a României în privința aderării la spațiul Schengen

„Austriecii încearcă să ne mintă și să ne ducă de nas. Dacă nu suntem în stare să stăm la masa Schengen, de ce vor austriecii - și sunt primiți – să stea la masa bucatelor românești? Așa zisa intrare a României în spațiul Schengen este o umilință și bătaie de joc la adresa românilor” a declarat Cătălin Teodorescu, fost prefect și deputat de Argeș în urma declarațiilor făcute de premierul Marcel Ciolacu și de ministrul de Interne pe această temă.

 

 

Ordin pe unitate! Primarii PNL nu au voie să participe la evenimentul caritabil ,,Ignatul la Golești"

Miercuri, 06 Decembrie 2023 07:21

 

Umblă vorba prin târg că şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, nu-i lasă pe primarii liberali să taie porcul la Goleşti. Evenimentul e deja o tradiţie în judeţul nostru, an de an primarii aducând porci şi sacrificându-i conform obiceiurilor româneşti. După ce se face pomana porcului, iar invitaţii gustă din preparatele delicioase, carnea rămasă este donată centrelor de bătrâni şi copii, din cadrul DGASPC Argeş.

Primarul de la Albota, Ion Dumitru, le-a transmis edililor de la PNL o invitaţie la acest eveniment:

 

Legea privind sistemul public de pensii a fost promulgată

Luni, 04 Decembrie 2023 13:16

 

Președintele României a promulgat, săptămâna trecută, legea privind sistemul public de pensii.

Legea va aduce echitate între pensionari și va consolida principiul contributivității. Este cea mai amplă reformă a pensiilor. Proiectul a fost realizat împreună cu experții Comisiei Europene și ai Băncii Mondiale care au confirmat că noua lege este sustenabilă și va aduce stabilitate sistemului de pensii din România. Reforma este la fel de importantă și pentru salariați: răsplătește munca șicontributivitatea, încurajează natalitatea și stimulează continuarea studiilor.

 

 

Adrian Miuţescu nu a ratat Ziua Naţională a României!

Luni, 04 Decembrie 2023 12:53

 

Deputatul Forţa Dreptei, Adrian Miuţescu, a participat la festivităţile dedicate Zilei Naţionale a României, care s-au organizat de către Garnizoana Piteşti. Şi ca să nu vină cu mâna goală l-a luat şi pe prietenul Emanuel Soare, dar a adus şi o coroană de flori pentru a cinsti memoria înaintaşilor.

S-a pozat cu mâna la corazon şi nu de la pastile, ci de la patriotism. E greu… Apoi a postat un mesaj pe Facebook pe care l-am citit printre rânduri, că nu ne ştim plini de răbdare încât să-l citim pe Miuţescu.

 

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu: “Este important ca românii să știe că nicio pensie nu scade”

Marţi, 28 Noiembrie 2023 22:46

 

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, apreciază că Legea pensiilor, adoptată recent, este necesară pentru a înlătura nedreptăţile din sistem. Este de notorietate faptul că pensionari care au prestat aceleaşi activităţi, având aceeaşi contributivitate, primesc pensii mai mari sau mai mici pentru faptul că au ieşit din câmpul muncii în perioade diferite. Noua lege a pensiilor a fost adoptată de Camera Deputaţilor, însă va ajunge pe masa preşedintelui României, Klaus Iohannis, pentru promulgare. Ministrul Muncii a explicat la Antena 3 care sunt avantajele legii şi ce beneficii vor avea pensionarii.

 

 

Pagina 20 din 564

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea