În 2019, la Pitești, s-au emis 14.000 de abonamente de parcare tip reședință

Luni, 10 Februarie 2020 13:30

PARCĂRI DE REȘEDINȚĂ:
În cadrul Serviciului Exploatare - Parcări s-au făcut proceduri de închiriere a locurilor de  parcare de reședință, potrivit prevederilor H.C.L. 185/2012 cu modificările și completările ulterioare, în toate cartierele din municipiul Pitești, la un total de 550 de blocuri, respectiv pentru 50 % din blocuri (1060 de blocuri) a fost asigurată închirierea locurilor de parcare.

Ambasadorul Marocului, vizită oficială la Mioveni

Luni, 10 Februarie 2020 13:22

Orașul Mioveni a primit, pe 5 februarie, vizita oficială a Excelenței Sale Domnul Hassan Abouyoub - Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Maroc, acreditat în România și Republica Moldova, înaltul diplomat, reprezentant al regelui acestui stat declarându-și interesul deosebit în vederea stabilirii unor relații pe termen mediu și lung cu administrația locală, cât și cu reprezentanții mediului de afaceri din zona Mioveni.

 

Prefectul Emanuel Soare, pus în dificultate de jurnaliști

Luni, 10 Februarie 2020 13:03

# A luat 99 de puncte la proba scrisă a concursului în care a devenit funcționar public, dar a fost ezitant când a fost întrebat de subiecte # Prefectul județului, despre  concursul de la Casa de Pensii a municipiului București: „Au fost … ă… 3 subiecte, au fost ... ă ... legate de pensii!”

Timp de aproape două luni de când Guvernul Orban l-a demis pe Emilian Dragnea din funcţia de prefect al județului, PNL Argeş a tot căutat să îi găsească un înlocuitor.  La sfârșitul anului 2019, președintele Adrian Miuțescu l-a propus prefect, în urma unor selecții interne, pe Emilian Soare, prorector al Universității din Pitești.

Colegiu Prefectural cu gripă și… ”ciumă galbenă!”

Luni, 03 Februarie 2020 14:54

# Subprefectul Bughiu le-a dat lucrare de control primarilor # Au fost invitați toți parlamentarii de Argeș. A participat numai Dănuț Bica
La Colegiul Prefectural de vineri au fost prezenți deputatul Dănuț Bica, Adrian Bughiu, subprefectul județului, directorii deconcentratelor, numeroși primari, secretari.
Bughiu nu s-a sfiit să le dea, la un moment dat, un extemporal primarilor:

 

Serviciul de Ecarisaj al municipiului Pitești a preluat de pe străzi, în opt ani, 12.000 de câini

Luni, 03 Februarie 2020 14:44

# Nici un animal nu a fost eutanasiat, majoritatea fiind dați spre adopție
De la începutul anului 2019 și până în prezent, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiul Piteşti, prin Serviciul de Ecarisaj, a capturat un număr de 1265 câini fără stăpân. Câinii au fost prinși în urma monitorizării zilnice a zonelor de risc (cartierele Craiovei, Trivale, Găvana, Prundu, Tudor Vladimirescu), dar și ca urmare a sesizărilor telefonice și scrise ale cetățenilor.

Primăria Valea Iașului a dat în judecată Curtea de Conturi Argeș

Luni, 03 Februarie 2020 14:43

# Miza o reprezintă voucherele de vacanță din anul 2018
În luna martie, la Tribunalul Argeș va începe procesul în care Primăria din Valea Iașului se judecă cu Camera de Conturi Argeș. Obiectul litigiului? Sumele imputate de ultimii, în urma unui control efectuat în vara anului trecut. Banii tăiați reprezintă bani de vacanță, adică sume acordate de autoritatea publică locală salariaților, sub formă de vouchere.

 

Lucrări de investiții şi modernizări ale Iluminatului Public Pitești în 2019

Luni, 03 Februarie 2020 14:42

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului al Municipiului Pitești a realizat, în anul 2019, lucrări de extindere a reţelelor de iluminat public pe o lungime de circa 8 km, în principal pe străzi, pe alei pietonale şi în parcări, în cartierele Găvana, Trivale, zona Craiovei (stație gaze).

Au început dezbaterile publice pe marginea bugetului local, la Mioveni

Luni, 03 Februarie 2020 14:24

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria oraşului Mioveni, organizează în perioada 31 ianuarie -16 februarie, dezbateri publice având ca temă: aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2020. 

 

Întâlnire importantă la Mioveni

Luni, 03 Februarie 2020 14:20

Miercuri, 29 ianuarie, la sediul  Primăriei Mioveni, a fost organizată o întâlnire cu reprezentanții conducerilor tuturor unităților de învățământ din oraș, administratorii instituțiilor, medici și asistenți medicali arondați cabinetelor școlare. S-au discutat măsuri administrative de prevenție pentru limitarea extinderii cazurilor de gripă în unitățile de învățământ, punându-se accent pe un mai bun dialog între părinte și cadru didactic, sau personal medical din școli, pentru a impune și respecta normele de siguranță și sănătate.

Centrul Multifuncțional Comunitar își deschide porțile

Luni, 03 Februarie 2020 13:24

La Centrul Multifuncțional Comunitar, recent dat în folosință și spre administrare către Direcția de Asistență Socială, se fac ultimele pregătiri pentru începerea activității.
De luni, 3 februarie 2020, se vor deschide atât cabinetele pentru furnizarea de servicii medicale, sociale și socio-medicale, cât și spațiul dedicat activității de „școală după școală”, în care un număr de

 

Dezbatere pe buget la Bradu!

Luni, 03 Februarie 2020 13:10

# Localnicii au fost consultați cu privire la investițiile de anul acesta

Primarul localității Bradu, Dan Stroe, a  prezentat, sâmbătă, la Căminul Cultural din centrul comunei, proiectul de buget pe anul 2020. Foarte mulţi brădeni au ținut să participe la dezbatere.

Proiect marca Dan Hodoș. Zeci de persoane au luat parte la evenimentul „2020: Pitești inteligent și dezvoltat”

Luni, 03 Februarie 2020 12:43

Timp de o seară, Pitestiul a fost capitala dezbaterilor despre dezvoltare urbană și orașe inteligente. Pe 29 ianuarie, la Pitești, s-a desfășurat un prim eveniment important al industriei de «Smart City», fiind organizat de Asociația de Dezvoltare și Inovare «PITEȘTI Smart City», proiect fondat de Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș. „Pitești Smart City” are ca scop dezvoltarea comunității de profil în Pitești, Argeș și regiune.

 

Pitești Arena intră în linie dreaptă

Luni, 27 Ianuarie 2020 14:38

# A avut loc predarea amplasamentului către constructor

Pe 22 ianuarie, în prezența reprezentanților municipalității, ai CNI și ai societății Con-A SRL, a avut loc predarea amplasamentului către constructor pentru realizarea unuia dintre cele mai importante obiective de investiții din Pitești -Sala Polivalentă, Valoare este estimată la circa 90 de milioane de lei, din care șase milioane reprezintă contribuția de la bugetul local.

Încep și în Argeș exproprierile pentru autostrada Sibiu – Pitești

Luni, 27 Ianuarie 2020 14:36

Discuții importante, săptămâna trecută, la sediul Instituției Prefectului Argeș, acolo unde s-a desfașurat o primă ședință organizatorică inițiată de către reprezentanții CNAIR pe tema exproprierilor pentru autostrada Sibiu – Pitești. LA întâlnire au participat și reprezentanți ai primăriilor Bascov, Băiculești, Budeasa, Mălureni, Merișani, Curtea de Argeș, respectiv ai OCPI și Direcția Silvică Argeș.

 

Parcare nouă în Pitești

Luni, 27 Ianuarie 2020 14:31

Primăria Municipiului Piteşti, prin SC COMESAD DRUMURI SRL, a executat, în perioada noiembrie – decembrie 2019, lucrări pentru „Amenajarea unei alei carosabile de la bl. A2, strada Argedava, spre strada Dimitrie Butculescu, precum şi amenajarea unei parcări în lateralul bl. A4, strada Burebista”.

Primarul din Corbi, Virgil Baciu: „Proiectele pentru anul în curs sunt multe, depind însă și de sumele de care vom dispune!”

Luni, 27 Ianuarie 2020 14:26

# Anul trecut s-a lucrat la canalizare, la drumuri, la Dispensar, la  reparaţiile unităţilor şcolare şi la extinderea și modernizarea iluminatului public

Virgil Baciu, primarul localității argeșene Corbi,  a afirmat că existau şanse să fie unul cu adevărat bun dacă nu se întârzia adoptarea bugetului naţional şi, pe cale de consecinţă, cele judeţene şi locale.

 

Furnizorul de energie termică somează asociațiile rău platnice din Pitești

Luni, 27 Ianuarie 2020 14:22

Având în vedere că prognoza meteo pentru următoarea perioadă indică o scădere accentuată a temperaturilor, societatea noastră va lua toate măsurile necesare asigurării confortului termic al tuturor consumatorilor. Astfel, energia termică va fi livrată la parametri corespunzători atât instituţiilor publice și societăților comerciale, cât și în apartamente.

Prima decizie importantă a liberalului Duțulescu în funcția de director la CSN Bascov a fost să își ia concediu

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:39

# Și-a sărbătorit numirea în fruntea bazei nautice cu o plecare în… Peru

Liberalul Gheorghe Duțulescu, consilier local la Pitești, a fost numit începând cu 1 ianuarie 2020 director la Complexul Sportiv Naţional Bascov-Budeasa. Acesta s-a reîntors în fruntea bazei sportive, după ce a mai fost director în perioada 2009-2013, iar în ultimii 6 ani a îndeplinit funcția de consilier în cadrul Complexului.

 

Val de angajări la Spitalul Mioveni. Peste 80 de posturi disponibile

Luni, 27 Ianuarie 2020 12:21

Spitalul Orășenesc Mioveni organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 81 de posturi vacante contractuale. Dosarul de înscriere la concurs se depune la serviciul resurse umane din cadrul unității medicale până la data de 7 februarie, ora 14.00. Sunt disponibile următoarele posturi:

Bilanț fabulos pentru anul 2019, la Bascov: 23 de străzi modernizate

Luni, 20 Ianuarie 2020 15:01

# Acestea au trase și toate ultilitățile, așa încât asfaltul nu va mai fi spart

Cel mai important proiect de infrastructură rutieră derulat, anul trecut,la Bascov, a fost finalizat! Rezultatul: 23 de străzi modernizate într-un singur an. Iniţial, proiectul prevedea asfaltarea a 20 de străzi: Rotăreasa, Bisericii, Prelungirea Micşunele, Şcolii, Gârlei, Zăvoiului, Livezilor, Zorilor, Fundătura Micşunele, Lăbuşeşti, Rotăreşti-Foraj, Nufărului, Luncă, Liliacului, Trandafirilor, Violetelor, Crizantemelor, Ficului, Aviatorului, Arcanului.

 

Pagina 71 din 198

«ÎnceputAnterior71727374757677787980UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea