Acțiune de ecologizare, la Băbana

Luni, 20 Ianuarie 2020 14:51

# Primarul Bebe Ivan o ceartă pe ”colega” de la București, Gabriela Firea
Așa cum ne-a obișnuit, primarul din Băbana, Bebe Ivan, nu suportă mizeria, nu suportă să vadă aruncate deșeuri pe marginea drumului. Așa că a început, în forță, din acest punct de vedere, noul an.

Peste 25 de cereri de divorț pe cale administrativă, la Pitești

Luni, 20 Ianuarie 2020 13:45

Începând cu anul 2011, odată cu intrarea în vigoare a Noului Cod Civil, s-a  legiferat  posibilitatea ca desfacerea căsătoriei să se poată realiza şi la serviciul de Stare Civilă de pe raza administrativ - teritorială unde s-a încheiat căsătoria sau a ultimei locuinţe comune a soţilor. În decursul anului 2019, la Serviciul de Stare Civilă al Municipiului Piteşti a fost înregistrat un număr de 26 de cereri de divorţ pe cale administrativă.

 

Căsătoriile pot fi programate online, la Mioveni

Luni, 20 Ianuarie 2020 13:31

De la începutul anului și până în prezent, prin intermediul aplicației lansată de Biroul Stare Civilă în orașul Mioveni și care permite înscrierea și programarea online a căsătoriilor, 31 de cupluri au apelat la această metodă, rapidă și comodă.

Examene fără emoții. Manageri prin concurs la Spitalul Județean Argeș și la cel din Leordeni

Luni, 20 Ianuarie 2020 13:28

Nu au fost surprize la concursurile de manager de la Spitalul Județean de Urgență Pitești și de la Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni.  Managerii interimari au fost singurii candidați înscriși la concurs obținând note de peste 9 la cele două probe ale concursului.

 

Primăria Pitești câștigă prima bătălie cu societatea Lea International

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:42

# Viceprimarul Sorin Apostoliceanu: „Sperăm că în continuare să se hotărască la fel pentru că dreptatea e de partea noastră”

Tribunalul Bucureşti a dat câştig de cauză, în primă instanţă, Primăriei Piteşti şi a respins cererile de despăgubire în valoare de aproximativ 17 milioane de euro cerute de Lea International Impex Bucureşti, care trebuia să construiască o groapă ecologică de gunoi pe teritoriul municipiului.

Propunerea de instituire de arie protejată a „Pădurii Trivale” stă în răspunsul a trei instituții argeșene

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:40

Propunerea de instituire de arie protejată a „Pădurii Trivale” și pentru restul de suprafață privată, după ce Consiliul Local Pitești a aprobat deja o hotărâre pentru suprafața aflată în proprietatea statului , stă în răspunsul a trei instituții argeșene – Instituția Prefectului, Oficiul de Cadastru și Direcția Silvică. Mai exact, municipalitatea a depus solicitări către toate cele trei instituții enumerate mai sus pentru a afla un răspuns complet privind suprafața pădurilor private care sunt în pădurea Trivale.

 

Emanuel Soare, despre retragerea din concursul de la Primăria Albeștii de Muscel: „Am zis să nu las loc de reinterpretare”

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:38

Emanuel Soare, candidatul susţinut de PNL Argeş pentru funcţia de prefect al Argeşului, trebuia să susţină luni, 13 ianuarie,la Primăria Albeștii de Muscel, un concurs pentru a deveni funcţionar public. Acesta candida pentru postul de inspector, clasa I, gradul profesional principal la Compartimentul de Dezvoltare Locală. În cele din urmă, cu câteva zile înainte de proba scrisă a concursului, Soare și-a retras dosarul de participare după ce au apărut mai multe discuții în spațiul public argeșean că nu ar fi îndeplinit condițiile de studiu.

Subprefectul Adrian Bughiu despre viitorul prefect: „Îl aștept ca pe pâinea caldă”

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:35

Subprefectul Adrin Bughiu îl așteaptă cu brațele deschise pe noul prefect al județului Argeș. Deşi nu a fost numit încă, propunerea PNL Argeş pentru această funcție este prorectorul Universităţii din Piteşti, Emanuel Soare. Bughiu a declarat că va colabora bine cu viitorul prefect, mai ales că diferenţa de vârstă dintre cei doi este una mică. Susţinut de ALDE, Bughiu îşi păstrează postul pe timpul guvernării PNL graţie înţelegerii dintre cele două partide la nivel naţional.

 

Ion Dumitru, primar Albota: ”Începem investiția de canalizare în satele Mareș și Cerbu”

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:31

# O investiție în plină derulare - introducerea rețelei de alimentare cu gaze în satul Cerbu
2019 a fost un an foarte bun pentru administrația din Albota, după cum spune primarul localității, Ion Dumitru. Într-adevăr, investițiile în infrastructura rutieră, cea de utilități, dar și în cea școlară apropie și mai mult Albota de statutul de comună cu pretenții europene.

Primarul din Bascov a dat în judecată Curtea de Conturi

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:25

# Litigiul se referă la bani cheltuiți pe norma de hrană, dar și la încasarea banilor pentru serviciul menajer

Primarul din Bascov, Gheorghe Stancu (foto), dar și unitatea administrativă pe care acesta o conduce, au dat în judecată Curtea de Conturi a României. Litigiul are la bază un raport de audit financiar din octombrie 2019. În urma acestui audit, s-a încheiat procesul verbal de constatare nr. 21867/14.10.2019, process verbal, deasemenea, contestat de cei menționați mai sus.

 

Unde și cum se pot plăti impozitele și taxele locale în Pitești

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:21

Impozitul pe clădiri, terenuri şi mijloacele de transport aferente anului fiscal 2020 se poate plăti în două rate egale până la datele de 31 martie 2020 inclusiv, sau de 30 septembrie 2020, inclusiv.

Început de an în forță, la Corbi

Luni, 13 Ianuarie 2020 22:17

La Corbi, comună deja cunoscută în întreaga țară pentru ambiția de a organiza un Festival de Rock, dar și pentru inima mare și îndreptată spre Unire a locuitorilor, iată, nu se doarme nici la începutul de an, deși temperaturile sunt destul de vitrege. Astfel, se extinde și se modernizează rețeaua publică de alimentare cu apă, prin înlocuirea tubulaturii vechi, montarea celei noi, cu material modern, cu debit sporit. În același timp, se lucrează la înființarea rețelei publice decanalizare, în satele Corbi și Jgheaburi. Utilitate pe care multe comune, mai cu pretenții, nu o au…

 

 

Marian Clipici - singurul candidat pentru postul de manager al Spitalului Leordeni

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:19

Liberalii se ceartă pe funcții, iar PSD-iștii organizează concursuri pentru a-și menține oamenii în funcții. Este și cazul postului scos la concurs pentru funcția de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni. Singurul candidat înscris la concurs este managerul interimar Marian Clipici, fost consilier județean din partea PSD și om de bază al partidului.

Director medical nou la Spitalul Județean Argeș

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:17

Începând cu data de 12 ianuarie, Spitalul Județean de Urgență Pitești va avea un nou director medical interimar, în persoana dr. Teodor Cătălin Constantinescu (foto), medic primar chirurgie generală, specialist urologie, doctor în științe medicale. Dr. Constantinescu activează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești din anul 2000 și va ocupa funcția de director medical interimar pe o perioadă de 3 luni, respectiv până la ocuparea postului prin concurs. Acesta îl va înlocui în funcția de director medical pe Ștefan Costin, căruia îi expiră delegaţia pe 11 ianuarie.
A.V.

 

Adriana Molfea, la un pas să devină director plin la cea mai mare unitate medicală din județ

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:16

Mai multe schimbări au loc, în această perioadă, la conducerea mai multor spitale din județul Argeș, după ce posturile au fost scoase la concurs. După mai mulți ani de interimate, spitalele din județ vor avea în sfârșit manageri prin concurs.

Concurs de manager la Spitalul ”Regele Carol I” din Costești

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:14

În conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare și desfășurare a concursului de ocupare a funcției de manager, persoană fizică, la spitalele publice din rețeaua Consiliului Județean Argeș, se organizează concurs  pentru ocuparea funcției de MANAGER, persoană fizică, la Spitalul Orăşenesc "Regele Carol I" Costeşti

 

Cine achită impozitele la început de an primește reducere!

Luni, 13 Ianuarie 2020 13:05

# Primăria Mioveni acordă o bonificație de 10% pentru persoane fizice și de 5% pentru persoane juridice

Impozitul pe clădiri se plăteste anual, în două rate egale, până la data de 31 martie și 30 septembrie inclusiv. Pentru plata cu anticipatie, până la data de 31 martie a impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport datorat, pe anul 2020, de către persoanele fizice, Primăria Mioveni acordă o bonificație de 10%, iar pentru persoanele juridice se acordă o bonificație de 5%.

Sibienii de la CON-A, despre noua sală polivalentă de la Piteşti: „Vom pune în valoare întreg know-how-ul dobândit în cadrul construcţiilor sportive”

Luni, 23 Decembrie 2019 21:22

# În 2 ani și jumătate, dacă totul merge bine, intrăm în sală

Compania din construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de antreprenorul Mircea Bulboacă, a câştigat contractul pentru construirea unei noi săli polivalente la Piteşti, în urma unei proceduri publice de atribuire a lucrărilor derulată de Compania Naţională de Investiţii.

 

Cadou de Crăciun de la nașu`. Finul primarului de la Vlădești a devenit viceprimar

Luni, 23 Decembrie 2019 21:17

# Pe parcursul anului 2019, acesta a fost găsit de ANI în stare de incompatibilitate și în conflict de interese

În pragul sărbătorilor de Crăciun, pe 19 decembrie, în ședința ordinară a Consiliului Local al comunei Vlădești s-a votat noul viceprimar. Au fost doi candidați la funcția de viceprimar, Emil Bușescu (foto dreapta) din partea PSD, și Cristinel Moise, fost primar, din partea PAM. A fost ales Emil Bușescu, nimeni altul decât finul primarului de la Vlădești, Cristian Dică Hristu (foto stânga).

Adrian Miuțescu, despre viitorul prefect: „Va trebui să finalizeze toate cerințele legale și mai are de lucru. Niște cursuri...”

Luni, 23 Decembrie 2019 21:15

# Ciprian Berevoianu, susținut de PMP Argeș, favorit să devină subprefect

PNL Argeș urmează să numească viitorul prefect al județului la începutul lunii ianuarie. S-a întârzit cu numirea lui, mai ales că viitorul prefect este foarte implicat, în această perioadă, pentru a-și completa CV-ul, face diverse cursuri, special pentru a îndeplini 100% condițiile pentru funcția mult dorită.

 

Pagina 72 din 198

«ÎnceputAnterior71727374757677787980UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea