Cornel Ionică: „A fost cel mai bun an, cu cele mai bune realizări”

Luni, 23 Decembrie 2019 21:09

Primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică, se declară mulțumit de realizările anului 2019.

”A fost cel mai bun an, cu cele mai bune realizări. Dar am avut și un regretabil moment care m-a marcat fizic. Este vorba despre Orentex, care a fost ca un fel de tsunami pentru noi. A fost o acțiune din 2005, dar bine am făcut că am avut bani în fondul de rezervă, pentru că o hotărâre definitivă și irevocabilă ne bloca toate conturile. (…)

Proiecte finanțate în Pitești prin Compania Națională de Investiții

Luni, 23 Decembrie 2019 20:50

Compania Naţională pentru Investiţii (CNI) va finanța mai multe proiecte pentru municipiul Pitești. Până în prezent a fost semnat un singur contract de proiectare și execuție lucrări, cel pentru Sala Polivalentă, urmând ca în 2020 să fie semnate și alte contracte. Este vorba despre următoarele proiecte:

 

Primarul Ion Georgescu, din Mioveni, la ceas de bilanț: „Sunt dirijorul unei echipe. Iată echipa!”

Luni, 23 Decembrie 2019 20:46

Conducerea Primăriei Mioveni a prezentat, joi, 19 decembrie, într-o conferinţă de presă, bilanţul instituției pentru anul în curs și proiectele pentru oraș. Datele oficiale transmise scot în evidență activitatea susținută a tuturor compartimentelor și instituțiilor subordonate Primăriei Mioveni. Raportul este unul care demonstrează o administrație eficientă, îndreptată către om și nevoile acestora.

Stenograma ședinței privind propunerea de instituire de arie protejată a „Pădurii Trivale”

Luni, 16 Decembrie 2019 14:18

# Apostoliceanu: „Această suprafață de 375 ha o putem securiza pentru că este a statului” # Cornel Ionică: „Avem niște obligații privind punerea în posesie. Sunt 40-50 de cetățeni în această situație” # În ianuarie, urmează să fie discutată în Consiliu Local și propunerea de instituire de arie protejată şi pentru pădurea privată

Pe 31 octombrie, în ședința Consiliului Local Pitești, s-a aprobat, în unanimitate, hotărârea nr. 358 privind „propunerea de instituire a regimului de arie naturală protejată și declararea ca rezervație naturală pentru «Pădurea Trivale»”.

 

Termo Calor Confort SA, somații către proprietarii cu debite semnificative

Luni, 16 Decembrie 2019 14:11

Având în vedere că o serie de asociații de proprietari nu înțeleg să-și achite contravaloarea consumului de energie termică,
TERMO CALOR CONFORT S.A. a transmis somații către o serie de asociații de proprietari care înregistrează debite semnificative și, totodată, prin executor judecătoresc, s-a obținut încuviințarea executării silite într-un număr de 5.208 dosare de executare.

Modalităţi de plată a facturilor emise de SC Apă Canal 2000 SA

Luni, 16 Decembrie 2019 14:10

# Posiblitatea primirii facturilor de apă şi canalizare în format electronic
SC Apă Canal 2000 SA Piteşti reamintește tuturor utilizatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare că pot opta pentru primirea facturii fiscale reprezentând contravaloarea serviciilor prestate de societatea noastră, în format electronic.

 

Programul Serviciului de Stare Civilă Pitești, de Sărbători

Luni, 16 Decembrie 2019 14:06

Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești anunță că, în perioada sărbătorilor de iarnă, programul de lucru al Serviciului de Stare Civilă a fost extins și în următoarele zile declarate libere.

Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea, 75 de lucrări de întreținere a cursurilor de apă

Luni, 16 Decembrie 2019 13:57

În anul 2019, Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea a efectuat 75 de lucrări de decolmatare și reprofilare a cursurilor de apă amenajate și neamenajate din bazinul hidrografic Argeș-Vedea și 763 de lucrări de întreținere și reparații la construcțiile hidrotehnice, echipamentele hidromecanice și instalațiile electrice aferente barajelor, nodurilor hidrotehnice, prizelor de apă, aflate în administrare, lucrări incluse în Programul de Gospodărire a Apelor pentru acest an.

 

Direcția de Taxe și Impozite Locale Pitești a implementat al treilea Sistem Electronic de Dirijare și Ordonare

Luni, 16 Decembrie 2019 13:56

Direcția Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Pitești a instalat Sistemul Electronic de Dirijare și Ordonare-SEDO (sistem electronic cu bonuri de ordine). Acest sistem este un sistem electronic util, modern și economic, fiind recomandat în special instituțiilor publice care desfășoară activități specifice de relații cu publicul.
Modul de utilizare al sistemului este foarte simplu:

Subprefectul Adrian Bughiu a preluat atribuțiile prefectului

Luni, 16 Decembrie 2019 13:50

Săptămâna trecută, pe 10 decembrie, Emilian Dragnea a fost demis din funcția de prefect. Până la numirea altei persoane, subprefectul Adrian Bughiu a rămas la comandă.

 

Cuvinte grele, între Dan Manu și Adrian Miuțescu, pe tema Conacului Brătienilor

Luni, 16 Decembrie 2019 13:42

# Numele lui Victor Ponta, folosit ca armă împotriva PSD # Adrian Miuțescu: „O diversiune!...E stilul de lucru al PSD-ului!” # Dan Manu: „Se doreşte dispariţia unei instituţii de cultură…”
Atitudine belicoasă a lui Adrian Miuțescu, în conflictul privind preluarea, de către Ministerul Culturii, a Vilei Florica. Belicoasă față de Dan Manu, președintele CJ Argeș, care s-a împotrivit din răsputeri acțiunii.

Se caută șef serviciu la ADP Ștefănești

Luni, 16 Decembrie 2019 13:27

Primăria oraşului Ştefăneşti, județul Argeș organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției vacante de conducere de șef serviciu – A.D.P., din cadrul Serviciului A.D.P. Ștefănești.

 

Spitalul din Mioveni - studiu de caz pentru experți din Ucraina și Germania

Luni, 09 Decembrie 2019 16:22

Noul spital din Mioveni, singurul construit de stat în întregime în ultimii 30 de ani, atrage ca un magnet nu doar pe argeșeni, ci și pe străini.
Astfel, un grup de 25 de experți ucrainieni și coordonatori internaționali din Germania, au efectuat un tur de studiu la noul Spitalul Mioveni, în cadrul proiectului GIZ

Lucrețiu Tudor, șeful Finanţelor Argeş, a plecat din fruntea instituţiei

Luni, 09 Decembrie 2019 15:59

De vineri, 6 decembrie, numirea lui Lucrețiu Tudor, în funcția de şef al Administrației AJFP Argeș a expirat. Cu această ocazie, acesta a decis să își depună mandatul.
„Valabilitatea Ordinului 1744/2019 al președintelui ANAF privind numirea mea în funcția de Sef Administrație al AJFP Argeș a încetat și am acționat în acest sens, depunându-mi mandatul în fața colegilor în cursul dimineții.

 

Sorin Apostoliceanu, despre Pădurea Trivale - arie protejată: „E rușinos că nu s-a făcut până acum”

Luni, 09 Decembrie 2019 15:43

La ședința din luna octombrie a Consiliului Local Pitești s-a aprobat instituirea regimului de arie naturală protejată de interes naţional pentru o suprafaţă de circa 375 de hectare din Pădurea Trivale, aflată în proprietatea statului. Acum, mai mulţi consilieri locali  piteșteni vor iniţia un nou proiect privind instituirea regimului de arie naturală protejată de interes naţional şi pentru restul de pădure care este privată.

Cazul Orentex dă mari bătăi de cap consilierilor locali piteșteni

Luni, 09 Decembrie 2019 15:40

# În ședința din 12 decembrie se va alege un nou membru în cadrul comisiei Orentex
În ședința ordinară de Consiliu Local Pitești, din luna septembrie, s-a aprobat constituirea unei comisii de analiză și verificare a litigiilor dintre Municipiul Pitești și SC Orentex SRL.

 

Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea continuă lucrările la obiectivele de investiții

Luni, 09 Decembrie 2019 15:00

Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea a derulat anul acesta importante lucrări de investiții care se apropie de finalizare. Lucrările au fost efectuate pe cursurile de apă pe care s-au produs inundații  în anii trecuți, cu scopul reducerii  acestui risc.

GRAFICUL DE COLECTARE A DEȘEURILOR RECICLABILE - LUNA DECEMBRIE

Luni, 09 Decembrie 2019 14:51

Salubritate 2000 S.A. operator al serviciului de salubrizare, în zona de sud a municipiului Pitești, aduce in atenția abonaților casnici  graficul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru luna decembrie, după cum urmează:

 

Primăria Pitești va achiziționa Casa Bobancu pentru 450.000 de euro

Luni, 02 Decembrie 2019 12:57

# Proprietarii au cerut, inițial, 1,3 milioane de euro

Consilierii locali piteșteni au decis cumpărarea Casei Bobancu, situată în centrul orașului. Deși, inițial, se propusese neexercitarea dreptului de preemțiune, aleșii locali s-au răzgândit, considerând că prețul propus de proprietar este unul foarte bun (450.000 de euro) pentru o casă frumoasă și cu o însemnătate istorică aparte.

Sala Polivalentă din Pitești va fi gata în primăvara anului 2022

Luni, 02 Decembrie 2019 12:53

# Lucrările vor începe la începutul anului viitor
Compania Naţională pentru Investiţii (CNI) a anunţat că a semnat contractul de proiectare şi execuţie a Sălii Polivalente din Piteşti. Valoarea contractului pentru acest obiectiv de investiții este de aproximativ 82 milioane lei. De lucrările acestui proiect se va ocupa societatea Con-A SRL din Sibiu, declarată câştigătoare a licitaţiei organizată de CNI.

 

Pagina 73 din 198

«ÎnceputAnterior71727374757677787980UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea