Administratie

Persoanele cu dizabilități vor avea acces în mod facil pe stadioane și arene sportive atât ca spectatori, cât şi ca sportivi

Marţi, 26 Martie 2024 15:56

 

 

Noi drepturi pentru persoanele cu dizabilităţi din România! Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, instituție din subordinea Ministerului Muncii și Agenția Națională pentru Sport au încheiat un protocol cu scopul de a asigura accesului persoanelor cu dizabilități la programele și evenimentele sportive.

„Bucuria vine, de cele mai multe ori, din lucrurile simple. Ceea ce pentru mulți dintre noi reprezintă ceva normal, firesc, pentru persoanele cu dizabilități poate fi complicat din cauza barierelor de mobilitate dar și a discriminării.

 

 

S. Ed. C. Mioveni - utilaj performant achiziționat pentru curățenie

Marţi, 26 Martie 2024 08:52

 

Dacă, până zilele trecute, curățenia stradală mecanizată se realiza cu ajutorul celor două automăturători, societatea noastră a achiziționat încă un utilaj: un aspirator electric potrivit pentru curățarea trotuarelor și aleilor, fiind foarte silențios și dotat cu filtru de praf, care reține cel putin 99,999% din particulele mai mari de 0,5 microni.

Printre avantajele acestui aspirator amintim costurile de operare foarte reduse datorită alimentării electrice, autonomie mare - care îl face perfect pentru sesiuni de lucru fără prea multe întreruperi pentru golirea containerului, putere mare de aspirare, fiind și prietenos cu mediul.

 

Lucrări importante de infrastructură, la Bradu, în acest moment!

Luni, 25 Martie 2024 09:15

În Bradu se lucrează neîntrerupt la investițiile în derulare, dar și la noi proiecte demarate pentru localitate. Printre cele mai importante proiecte se numără cele de infrastructură, care asigură confort și siguranță locuitorilor, dar și cele în educație, un domeniu prioritar pentru edilul Dan Stroe, care își dorește învățământ de calitate pentru copiii și tinerii din localitate.

Se continuă amenajarea trotuarului pe străzile din Bradu, urmând construirea acestuia între strada Buna Vestire și Drumul Scoarței. În luna martie va avea loc licitația privind lucrările la trotuar în zona Valea Geamăna (fosta Moară) până la Pasarelă (DN 65 B), pe partea dreaptă, de la Pitești spre Suseni. Strada Triumf urmează să fie modernizată, va fi introdusă rețeaua de canalizare pluvială, iar drumul va fi asfaltat.

 

Investiții importante în comuna Budeasa. Nicolae Rachieru: „Depunem toate eforturile pentru rezolvarea dorințelor comunității”

Luni, 25 Martie 2024 09:04

 

Nicolae Mihail Rachieru, primarul comunei Budeasa, a prezentat raportul de activitate pe anul trecut. În 2023 au fost finalizate mai multe investiții și au fost începute mai multe proiecte importante.

Proiecte prin PNRR

Astfel, din fonduri europene nerambursabile, au fost finanțate următoarele:

- PNRR/2022/C10 – Achiziție softuri și echipamente pentru dezvoltare sistem inteligent de management local in comuna Budeasa;

- PNRR/2022/C10 - Modernizarea și extinderea sistemului de supraveghere în comuna Budeasa;

- PNRR/2022/C10 – Amenajare piste pentru circulația bicicletelor în comuna Budeasa;

- PNRR/2022/C15 - Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din Comuna Budeasa.

Bradu - listă uriașă de investiții programate pentru acest an

Marţi, 19 Martie 2024 10:27

 

La Bradu chiar se muncește serios, localitatea se află în permanentă dezvoltare și modernizare, iar primarul Dan Stroe se asigură că toate cerințele și necesitățile locuitorilor sunt realizate. De la modernizarea străzilor la extinderea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de alimentare cu apă, amenajarea trotuarelor și a altor noi locuri de joacă și fitness până la extinderea iluminatului public, toate acestea reprezintă priorități pentru primarul Dan Stroe și sunt pe lista investițiilor publice planificate pentru anul 2024.

 

 

Pagina 5 din 790

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea