Administratie

Delegaţie franceză în Mioveni

Luni, 05 Iunie 2017 23:55

O delegaţie de oameni de afaceri francezi s-a aflat, la jumătatea săptămânii trecute, în Mioveni, unde au purtat discuţii cu reprezentanţi ai autorităţilor locale. Au participat Didier Muller - Muller Vehicules Professionneles, Jean Yves Hergott - Visuol Technology, Fernand Mezer - C&QD, Patrick Royer- Modelage Mecanique Britsch, Dante Dominiques - Robotic Cover Concept ,  Olivier Piller - Thermo Est şi Monica Le  Bezvoet- consilier în inovare. Delegaţia s-a întâlnit cu primarul Mioveniului, Ion Georgescu, iar în cadrul discuţiilor oaspeţii s-au arătat interesaţi de oportunităţile economice existente la nivelul oraşului. Aflați pentru prima dată în Mioveni, aceştia au vizitat sediul Primăriei, Uzina Dacia-Renault și centrul civic al orașului.

 

Şeful interimar de la ISU Argeş a picat din nou examenul

Luni, 05 Iunie 2017 23:54

Pe 24 mai a avut loc examenul pentru ocuparea postului de inspector şef în cadrul ISU Argeş. S-au înscris trei candidaţi, aceştia fiind: maiorul Bogdan Olar, colonelul Cătălin George Pintescu-Grădinaru, fostul prim-adjunct al ISU Olt, şi locotenentul Ion Stelian Pătrulescu.  Locotenentul Pătrulescu a fost singurul dintre candidaţi care nu s-a prezentat la examenul final. În schimb, ceilalţi doi candidaţi au picat examenul. Actualul şef interimar al ISU Argeş, maiorul Bogdan Olar, a mai dat examen pentru acest post şi la sfârşitul anului trecut, nereuşind să treacă de proba interviului structurat pe subiecte profesionale. Nici de această dată nu a avut mai mult noroc, acesta

Din data de 1 iunie, Internet Wi-Fi GRATUIT în zona de picnic de la Făget

Luni, 05 Iunie 2017 23:50

Autoritățile locale și S.Ed.C. Mioveni au decis să vină în întâmpinarea celor care aleg să petreacă timpul liber la spațiul de picnic din cartierul Făget, oferindu-le o nouă facilitate – Wi-Fi GRATUIT! Începând cu 1 iunie 2017, cei care vor alege să vină în această locație, pot beneficia de noul serviciu. Zona de picnic Făget este administrată de către S.Ed.C. Mioveni, și este locul preferat al locuitorilor care doresc să-și petreacă timpul liber în natură, sau la un grătar. Condițiile oferite sunt foarte bune, spațiul fiind amenajat cu platforme din lespezi de piatră, grătare, spațiu de joacă pentru copii, spații verzi cu vegetaţie medie şi joasă, iluminat public şi spaţiu de parcare, toate puse gratuit la dispoziția locuitorilor de către administrația locală.
S.Ed.C. Mioveni - Alături de comunitate!

 

Cornel Ionică a probat pe străzile Piteștiului un nou autobuz electric

Luni, 05 Iunie 2017 23:48

După doi ani de la testarea primului autobuz electric în Pitești, săptămâna trecută,  pe străzile din municipiu a intrat în circulație, în probe, un autobuz electric polonez. Acesta este testat pe străzile Piteștiului până pe 6 iunie. În această perioadă, accesul pe aceste curse se va face gratuit. Având în vedere că municipalitatea are în vedere achiziționarea unui număr de 25 de autobuze electrice, accesând fonduri europene, se dorește testarea unor astfel de autobuze, astfel încât să se identifice cea mai bună soluție care poate fi implementată. Primăria Pitești şi conducerea Publitrans 2000 S.A. au adus și în Pitești autobuzul electric Solaris Urbino 12, câştigător al trofeului

Vrei să stai toată vara la piscină? Angajează-te la BEMO!

Luni, 05 Iunie 2017 23:47

În mai puțin de o lună Baza de agrement din zona BEMO va fi redeschisă publicului, astfel că angajații Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au început lucrările anuale de revizie a bazinelor, reamenajarea și igienizarea spațiilor verzi, lucrări de reparație și întreținere la locul de joacă și a dușurilor exterioare. Vestiarele și grupurile sanitare sunt construcții noi, fiind date în folosință anul trecut, așa că au avut nevoie și ele de mici lucrări de reparație. Ca o noutate, anul acesta terasa va fi extinsă și vor fi montate camere pentru supraveghere video.

 

Pagina 461 din 791

«ÎnceputAnterior461462463464465466467468469470UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea