Administratie

Primăria Pitești este foarte aproape de cumpărarea brandului F.C. Argeș

Luni, 05 Iunie 2017 23:36

# Nicolae Enoiu, administratorul judiciar FC Argeș: „Dacă creditorii acceptă oferta Primăriei Pitești, licitația pentru brand se va organiza la sfârșitul lunii iunie”
Consiliul Local Pitești a aprobat o nouă ofertă de cumpărare a brandului FC Argeș, în sumă de 350.000 de lei, după ce prima prima ofertă făcută, de 100.000 lei, a fost respinsă ca fiind nesatisfăcătoare. Administratorul judiciar al FC Argeș, Nicolae Enoiu, a convocat pentru data de 12 iunie Adunarea Generală a Creditorilor debitorului. La întâlnire, principalul creditor, Ministerul Finanțelor Publice, va decide dacă acceptă oferta.

 

A fost ZIUA COMUNEI BUDEASA - prima ediție, cu distracție și muzică pe toate gusturile

Luni, 05 Iunie 2017 23:17

Primăria și Consiliul Local Budeasa au organizat, duminică, 4 iunie 2017, Ziua comunei Budeasa. Evenimentul, aflat la prima sa ediție, s-a desfășurat în zona Plaja veche din satul Budeasa Mare. Primarul localității, Nicolae Mihail Rachieru, și echipa sa au pregătit un program special. Au fost premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă; copiii cu rezultate deosebite la învățătură au fost, și ei, evidențiați, iar seara au concertat artiști de mare popularitate, precum Steliana Sima, Gelu Voicu, băieții de la Deepcentral şi trupa Bambi.

Ziua Comunei Hârsești, ediția a VI-a, un succes meritat

Luni, 05 Iunie 2017 23:11

# Ca în fiecare an, zeci de personalități și sute de localnici au petrecut, împreună, o după-amiază de excepție
Duminica trecută a avut loc cea de-a șasea ediţie a Sărbătorii Căluşului – Rusaliile la Hârseşti. Ziua comunei Hârseşti este sărbătorită chiar în Duminica Rusaliilor, pe terenul din spatele Căminului Cultural și Primăriei, iar sărbătoarea organizată de primarul Ion Moloiu, aflat deja la al doilea mandat, a fost, și de această dată, una pe măsura aşteptărilor. Sute de localnici, dar şi oameni din comunele învecinate, au fost prezenţi la marele eveniment, în acest an împlinindu-se şi 393 de ani de atestare documentară a localităţii. Cu această ocazie a fost sărbătorit cel mai vârstnic călușar în viață, Nicolae Filip de 76 ani, care împlinește, de Rusalii, 70 de ani de când joacă dansul călușului.

 

Schimbări de efective la instanțele argeșene

Luni, 05 Iunie 2017 20:42

Mai mulți judecători din Argeș au făcut solicitări la Consiliul Superior al Magistraturii, în sesiunea mai a.c., pentru a se transfera la diferite instanțe. La Tribunalul Argeș există cinci posturi vacante pentru transfer, dintre care patru la Secția civilă și unul la Secția penală, la Judecătoria Pitești - trei posturi vacante la Secția pentru cauze civile și la judecătoria Costești există un singur post vacant pentru transfer.

Prim procurorul de la Parchetul Judecătoriei Topoloveni s-a transferat la Pachetul Tribunalului

Luni, 05 Iunie 2017 20:41

Daniel Creţu a devenit de la 1 ianuarie a.c. prim procuror la Parchetul Judecătoriei Topoloveni. Totuși, în ultima perioadă, acesta și-a desfășurat activitatea la Parchetul Judecătoriei Costești, acolo unde a fost delegat în funcţia de prim procuror. De curând, procurorul a cerut transferul la Parchetul Tribunalului Argeș, iar Consiliului Superior al Magistraturii a validat această opțiune. Astfel, procurorul Daniel Crețu își va desfășura activitatea începând cu 1 iulie la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Odată cu acest transfer s-a hotărât și eliberarea lui Daniel Creţu din funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, urmând să se organizeze concurs pentru ocuparea postului. Alex Vlaicu

 

Pagina 462 din 791

«ÎnceputAnterior461462463464465466467468469470UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea