Administratie

La Curtea de Argeş, exodul medicilor a ajuns la apogeu

Luni, 22 Mai 2017 22:58

# Pentru a atrage specialişti la spitalul din oraşul Basarabilor, primarul Panţurescu le oferă locuinţe de serviciu
După cum v-am mai relatat în urmă cu ceva timp, la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş există o lipsă acută de personal, fiind nevoie de personal pentru aproape toate specializările existente, la începutul acestei luni fiind scoase la concurs 16 posturi vacante.
Pentru a putea combate acest fenomen ce a luat amploare atât la nivelul oraşului Basarbilor, cât şi la nivel judeţean şi naţional, administraţia locală a oraşului regal a aprobat în ultima şedinţă de Consiliu local construcţia a 14 locuinţe dedicate personalului din cadrul unităţii spitaliceşti.

 

Edilul CGA monitorizează permanent calitatea apei din Câmpulung

Luni, 22 Mai 2017 22:57

Societatea care se ocupă cu tratarea şi furnizarea apei potabile din zona Muscelului, asigură în permanenţă monitorizarea şi prelevarea de probe din mai multe puncte ale reţelei de apă potabilă care este asigurată cetăţenilor. Rezultatele analizelor arată că probele prelevate sunt în conformitate cu legea calităţii apei.
Ca de fiecare dată, mostrele de apă recoltate sunt luate de pe ambele maluri ale râului Târgului, precum şi din zona Staţiei de tratare a apei Calea Pietroasă, sunt analizate

DEZINSECȚIE ȘI DERATIZARE ÎN MIOVENI

Luni, 22 Mai 2017 21:29

În perioada 22 – 26 mai a.c., la Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare pe domeniul public, pe platformele pentru colectarea deșeurilor, în scările de bloc (subsol și casa scării), în gospodăriile individuale, în instituțiile de învățământ și în clădirile instituțiilor publice.
Serviciile menționate sunt realizate de firma SC Coral Impex SRL, şi se desfăşoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 după un program unic, în aceeași perioadă pentru toți utilizatorii, pentru a atinge un nivel de eficiență maximă.

 

Pentru a obține cel mai scăzut preț, Tribunalul Argeș își cumpără curent și gaze prin licitație

Luni, 15 Mai 2017 12:04

Tribunalul Argeș este, iată, o instituție care dorește - și știe – să facă economii. Recent, pe portalul public de licitații au fost atribuite două contracte, de furnizare gaze și de furnizare energie electrică, criteriul de atribuire fiind cel al prețului cel mai scăzut. Trebuie menționat faptul că la negocierea prețului la gaze s-au înscris șase firme, câștigătoare fiind declarată, pe data de 10 mai, ENGIE ROMANIA S.A., cu un preț oferit de 219.084 lei, sensibil mai mic decât cel estimat inițial de autoritatea contractantă, de 268.852 lei.

Sărbătorile Argeşului şi Muscelului ar putea fi ţinute la grădina de vară, dacă sunt finalizate la termen lucrările de reabilitare

Luni, 15 Mai 2017 11:59

Pentru sfârşitul lunii august, când va avea loc cel mai mare eveniment dedicat argeşenilor, şi anume, cea de-a XI a ediţie a Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului, conducerea Consiliului Judeţean şi-ar dori ca în acest an manifestările organizate cu prilejul acestui eveniment, sau poate chiar începând cu Festivalul Carpaţi, să aibă loc la grădina de vară a Piteştiului, dacă lucrările de reamenajare vor fi finalizate înainte de termen.

 

Pagina 466 din 791

«ÎnceputAnterior461462463464465466467468469470UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea