Administratie

Nu au fost găsite nereguli la auditul cerut de Cristi Soare înainte de plecarea sa din Prefectură

Luni, 15 Mai 2017 11:51

După ce a reuşit să intre în topul celor mai longevivi prefecţi ai Argeşului, fostul reprezentant al guvernului în teritoriu, Cristian Soare, a dorit să plece împăcat din fruntea instituţiei pe care a condus-o timp de câteva luni, în perioada celui de-al doilea mandat şi a făcut o cerere către auditorul instituţiei de a evalua activitatea cabinetului său, la sfârşitul lunii martie, cu puţin timp înainte de schimbarea inevitabilă a acestuia din funcţie şi predarea ștafetei  social-democratului Emilian Dragnea.

 

Societatea Apă Canal 2000 participă la Forumul Regional al Apei Dunăre - Europa de Est 2017

Luni, 15 Mai 2017 11:44

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va participa în perioada 15 - 17 mai 2017 la Forumul Regional al Apei Dunăre - Europa de Est, care se va desfăşura la Bucureşti, Palatul Parlamentului. Forumul este organizat de Asociaţia Română a Apei, iar manifestările cuprinse în cadrul acestuia se adresează tuturor specialiştilor din domeniul apei, începând cu administratorii resurselor de apă, operatorii de alimentare cu apă şi canalizare şi nu în ultimul rând publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale ale sectorului.

Orașul Mioveni va semna un Acord de Înfrățire cu orașul Jinhua – provincia Zhejiang, China

Luni, 15 Mai 2017 11:41

În sprijinul promovării și cooperării bilaterale dintre România și Republica Populară China, pe baza bunei relaționări între intituțiile de stat din cele două țări, orașul Mioveni, prin Consiliul Local, cu sprijinul nemijlocit al Ambasadei R.P. Chineze la București, va semna un Acord de Înfrățire cu orașul Jinhua – provincia Zhejiang, precum și un Acord de Cooperare Internațional.
Evenimentul oficial va avea loc luni, 15 mai, în sala de ședințe a Primăriei orașului Mioveni, de la ora 10.00, fiind urmat de o serie de vizite la mai multe obiective economice și culturale de pe raza orașului, dar și din județ.

 

Lidia Buble și Sandra N vor cânta, pe 28 mai, la Ziua Comunei Bradu

Luni, 15 Mai 2017 11:32

Noul primar al comunei Bradu, Dan Stroe, pregătește intens sărbătoarea comunei, sărbătoare la care dorește să adune, prin înțelegere și voie bună, toate taberele care, până mai ieri, se războiau.
Dan Stroe: ”Îmi doresc să fie o sărbătoare fără politică, o sărbătoare fără campanii electorale. În fond, ziua este dedicată locuitorilor comunei, așadar, aceștia trebuie să fie în prim plan, să se simtă bine. Pentru configurarea echipei care va urca pe scenă m-am consultat cu mai mulți colaboratori și am decis să alegem o combinație echilibrată între muzica ușoară și cea populară.”

Delegație din Germania la Prefectura Argeș

Luni, 15 Mai 2017 11:30

Săptămâna trecută, Instituția Prefectului - județul Argeș a găzduit o delegație formată din 26 de membri, reprezentanți ai unor formațiuni politice, ONG-uri din domeniul muncii și protecției sociale, instituții și autorități publice locale din orașul Munchen, Germania.
Vizita cu caracter informativ își propune cunoasterea aplicată a contextului socio – economic din care provin românii ce apartin etniei rome, care migreaza in Germania, în orașul Munchen,  in cautarea unor conditii mai bune de trai, pentru a se putea astfel identifica soluții pe termen lung în vederea prevenirii emigrării în masă  pe fondul sărăciei și lipsei de perspectivă.

 

Pagina 467 din 791

«ÎnceputAnterior461462463464465466467468469470UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea