Administratie

Parfum de trandafir și tei oferit, gratis, localnicilor

Luni, 10 Aprilie 2017 12:00

Oraşul Mioveni prinde viaţă şi culoare în această perioadă, fiind efectuate diverse activităţi specifice acestui sezon. Astfel, angajații S.C S.Ed.C Mioveni au început igienizarea parcurilor, a zonelor verzi și a sensurilor giratorii din oraș. În jur de 3000 de trandafiri, 200 de tei şi 200 de arbori ornamentali au fost plantaţi în spaţiile verzi din Mioveni. De asemenea, încă 3000 de panseluţe urmează să înfrumuseţeze spaţiile verzi din oraş. În aceasta perioada se continua şi activitatile iniţiate  în zona C.K.D şi zona Penitenciarului Mioveni, urmărindu-se extinderea suprafeței irigate, gazonate, dar şi plantarea de flori.

 

Noul director de la Davila s-a plâns de condițiile materiale precare

Luni, 03 Aprilie 2017 11:57

# Teatrul Davila, o instituție căzută în cap, deși finanțată, de Consiliul Județean, cu 50 de miliarde lei vechi anual # Dan Manu, președintele CJ Argeș: ”Atâta timp cât joci un spectacol cu zece spectatori, după care cu cinci şi aşa mai departe… nu cred că din cauza reflectoarelor nu vine lumea”

La ultima conferință de presă de la Consiliul Județean Argeș, noul director al Teatrului Davila, Nicolae Poghirc, s-a plans. S-a plâns de condițiile materiale precare întâlnite după preluarea funcției. Rampa de lumini, spune acesta, are o vechime de peste 40 de ani. Deasemenea, a vorbit despre lipsa finanțării în vederea realizării unor spectacole de impact.

Momente emoţionante şi totodată condimentate cu umor la învestirea prefectului Emilian Dragnea

Luni, 03 Aprilie 2017 11:51

Miercurea trecută, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Argeş , într-un cadru festiv unde au fost prezenţi zeci de primari din judeţ, precum şi mai mulţi reprezentanţi ai instituţiilor publice din Argeş, a avut loc depunerea jurământului pentru funcţia de prefect al judeţului. Fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu, Cristian Soare, a plecat din fruntea Instituţiei Prefectului în ropotele de aplauze ale edililor de comune din judeţ, indiferent de coloratura politică a acestora şi a reprezentanţilor mediului public ce au fost prezenţi la eveniment, lăsând impresia că acesta şi-a exercitat funcţia în cel mai corect mod cu putinţă şi astfel a reuşit să câştige şi mai mult respectul şi aprecierea colegilor săi.

 

BUGETUL MIOVENIULUI, ÎN VALOARE DE 33 MILIOANE DE EURO, A FOST VOTAT DE CONSILIUL LOCAL

Luni, 03 Aprilie 2017 11:40

Joi seară, săptămâna trecută, a avut loc sedinţa ordinară a Consiliului Local al oraşului Mioveni, unde cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost proiectul de buget pentru anul în curs. Sedinţa a durat  aproximativ trei ore,  iar proiectul de buget a fost, din nou,  prezentat de către primarul Ion Georgescu şi viceprimarul Aurel Costache. Anul acesta, oraşul Mioveni va avea un buget la valoarea realizărilor din anul 2016, adică de 148.586,30 de mii de lei, echivalentul a 32.902.554 de euro.
La eveniment au fost prezenţi angajaţi ai instituţiei, directori ai societăţilor din subordinea Consiliului Local, reprezentanti ai mass-media, parlamentarii Simona Bucura Oprescu şi Nicolae Velcea, dar şi prefectul Emilian Dragnea. Amintim că proiectul de buget a făcut obiectul unui număr de cinci dezbateri publice, la care locuitorii Mioveniului au venit cu propuneri și sugestii.


Topoloveni. Ședința consiliului local pe luna martie

Luni, 03 Aprilie 2017 11:39

Joi, 30 martie, ora 14.00, la sala de ședințe a Primăriei Topoloveni, consilierii locali s-au întâlnit în ședință ordinară. Cu acest prilej au aprobat următoarele proiecte de hotărâri:
• Alegerea președintelui de ședință care să conducă ședințele consiliului local pe o perioada de trei luni, respectiv lunile aprilie, mai și iunie 2017;
• Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al orașului Topoloveni, în anul 2017;
• Aprobarea utilizării, în anul 2017, a excedentului anual al bugetului local la data de 31.12.2016, precum și pentru modificarea Hotărârii nr. 7 din 26 ianuarie 2017 a Consiliului Local al orașului Topoloveni;

 

Pagina 470 din 791

«ÎnceputAnterior461462463464465466467468469470UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea