Administratie

Situație tensionată la Bradu. Florin Frătică - un nou proces pentru fotoliul de primar, deși oamenii nu l-au mai votat pe el

Luni, 03 Aprilie 2017 10:59

# Florin Frătică refuză să înmâneze primarului ales documentele aferente lucrărilor în curs din comună
Situație, în continuare, tensionată la Bradu. Florin Frătică se ține cu dinții de fotoliul de primar pe care nu înțelege că l-a pierdut la urnele de vot. Acesta a atacat, la Tribunalul Argeș, legalitatea depunerii jurământului de către primarul ales de brădeni, Dan Stroe. Același Frătică refuză să scoată, de sub cheie, documentele aferente lucrărilor de infrastructură din comună.

 

De săptămâna trecută, fosta secretară a defunctului Florea Costache s-a pensionat

Luni, 27 Martie 2017 14:07

După mai bine de 30 de ani de activitate în cadrul Consiliului Judeţean Argeş, Rodica Popescu, cea care i-a fost secretară până în ultimul moment  regretatului Florea Costache, fost preşedinte al CJ Argeş,  şi care a rămas în cadrul CJ, activând în biroul celor doi vicepreşedinţi ai Consiliului, Ion Mânzână şi  Simona Brătulescu. Rodica Popescu  a decis că este momentul să se retragă la pensie având în vedere vârsta înaintată  pe care o are. În acest sens, începând de lunea trecută, Rodica Popescu nu mai este angajată în cadrul administraţiei judeţene, urmând ca postul acesteia cel mai probabil să fie scos la concurs.
A.N.

Eveniment demn de urmat la Corbi

Luni, 27 Martie 2017 14:04

# Părinții nou-născuților au primit un stimulent de naștere de 1000 de lei fiecare

Iată că se poate, chiar și într-o comună fără foarte mari posibilități financiare. Lipsa acestor posibilități a fost, însă, compensată de voință, de coerență și unitate în luarea deciziilor în Consiliul Local, de planuri pentru viitor. Astfel, în data de 25.03.2017, sâmbătă, orele 12,00, părinții copiilor nou născuți, care au depus cereri pentru acordarea stimulentului de naștere începând cu anul 2016 și până  în prezent, au fost  invitați pentru ridicarea sumelor aferente acestui stimulant,  în sala de spectacole a Căminului Cultural Corbi, într-un cadru festiv.

 

Noi investiții în comuna Bascov

Luni, 27 Martie 2017 14:03

Primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, are proiecte ambiţioase pentru anul în curs, în beneficiul comunităţii pe care o conduce. Pentru unele investiţii s-au făcut deja demersuri la Guvern, iar altele urmează să fie realizate din fonduri proprii.
În ceea ce priveşte fondurile din Programul Naţional de Dezvoltare Locală, edilul ne-a declarat că a depus proiecte pentru asfaltarea a nu mai puţin de 25 de străzi din localitate, reluarea lucrărilor din 2016, extinderea trotuarelor pe DN7, reabliltarea si modernizarea prin reabilitare a drumului local DC212A, str. Păișești Deal, promovarea unor investiții noi în drumuri și modernizarea drumurilor locale prin asfaltare. Astfel au fost depuse la Ministerul Dezvoltării, cinci proiecte prin PNDL (Programul Național de

Primarul Ion Georgescu, mesaj de Ziua Poliției Române

Luni, 27 Martie 2017 14:01

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Poliţiei Române, mesaj în care le urează sănătate şi realizări profesionale tuturor poliţiştilor.
“Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, pe care o sărbătorim pe 25 martie, doresc să transmit în numele meu și al locuitorilor orașului Mioveni multă sănătate şi realizări profesionale  tuturor polițiștilor și angajaților din sistem. Poliția Română este una din instituțiile fundamentale ale Statului Român, fără de care societatea noastră nu ar fi una atât de sigură. Le mulțumesc pentru eforturile pe care le fac zilnic în sprijinul cetățenilor și al celorlalte instituții publice și le doresc să aibă parte numai de realizări. La mulți ani!”.

 

Pagina 471 din 790

«ÎnceputAnterior471472473474475476477478479480UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea