Administratie

Maria Dinu este noul administrator public al Argeşului

Luni, 20 Martie 2017 14:11

Începând de săptămâna trecută, şefa de cabinet a preşedintelului CJ, Dan Manu, candidat pentru funcţia de adminstrator public al judeţului a trecut cu brio cele două probe de concurs ce au avut în vedere preluarea uneia dintre cele mai complexe funcţii din aparatul de conducere ale unui judeţ.
Fiind consilier politic, timp de zece ani s-a aflat în fruntea Cabinetului I al judeţului sub conducerea fostului preşedinte al CJ, Constantin Nicolescu, iar după plecarea acestuia de la şefia judeţului, Maria Dinu a decis că este timpul să facă o pauză din administraţia publică timp de doi ani, activând în mediul privat în tot acest timp,până în vara anului trecut când a fost aleasă noua echipă de conducere a judeţului  în urma alegerilor locale şi cu această ocazie reuşind să revină în fruntea Cabinetului I al judeţului.

 

Eveniment de 110 milioane de euro la Primăria Pitești

Luni, 20 Martie 2017 14:07

Joi, 16 martie, în sala mare de ședințe a Consiliului Local  a avut loc dezbaterea publică a proiectului de buget al municipiului Pitești. Acesta este de aproximativ 110 milioane euro și include cheltuieli de funcționare și de investiții. În cazul anumitor  proiecte, susținute cu fonduri europene, finanțarea se întinde până în anul 2023.
La dezbatere au fost prezenți subprefectul Emilian Dragnea, președintele Consiliului Județean, Dan Manu, dar și parlamentari, consilieri locali și cetățeni. Cei prezenți au avut posibilitatea de a formula în scris propuneri și obiecții care vor fi analizate în perioada următoare, pentru a se vedea dacă pot fi incluse în proiectul de buget ce va fi prezentat spre aprobarea Consiliului Local.

Planuri de dezvoltare pentru începutul lui 2017 în comuna Albota

Luni, 20 Martie 2017 13:55

Conducând Albota de peste 20 de ani, putem spune că Ion Dumitru a devenit primar de profesie. Că este bun profesionist ca primar, o demonstrează voturile oamenilor, din patru în patru ani, de partea sa adunându-se o covârșitoare majoritate. În vara anului trecut, acesta a devenit președintele filialei județene a Asociației Comunelor din Argeș, demnitate care, din nou, cântărește greu. Ion Dumitru nu se ferește să critice, public, autoritățile locale care greșesc, directorii de deconcentrate prea scrofuloși la datorie și chiar pe colegii de partid care mai calcă în străchini. Are autoritatea unui primar care își vede bine de mersul comunei sale.

 

”Au fost atacuri prin toate mijloacele. Mai nou aşa se face campanie electorală, prin denigrare şi reclamaţii. Dar oamenii văd şi analizează, nu mai pot fi păcăliţi”

Luni, 20 Martie 2017 13:51

# Interviu cu Laurențiu Micu, primarul comunei Săpata

A candidat la Primăria Săpata la numai 25 de ani, fiind cel mai tânăr candidat din Argeș, în 2012. A devenit, după succesul în alegeri, cel mai tânăr primar al județului. Al doilea mandat a venit, iată, ca o confirmare a dorinței de a face ceva pentru comuna natală. În 2016, alături de o echipă bine conturată, i-a încredințat pe locuitorii urbei sale de intențiile de a ridica mult standardul de viață. Cât a reușit să facă din ceea ce a promis, dar și ce proiecte are deja în derulare, ne-a comunicat, în exclusivitate, chiar tânărul primar din Săpata, Laurențiu Micu.

Șase firme care acționaseră în judecată Consiliul Județean au renunțat la procese

Luni, 20 Martie 2017 13:28

# Noul director al Regiei Județene de Drumuri a reușit o mediere istorică

Reîntoarcerea, în funcția de director executiv al Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș, a Alinei Nicolau, s-a produs într-o perioadă tensionată. Numeroase firme notificaseră Consiliul Județean Argeș, urmând să îl acționeze în instanță, pentru datorii neachitate. Altele, însă, au făcut pasul și au deschis acțiuni la Judecătoria Pitești, solicitând, pe această cale, achitarea sumelor restante, dobânzi, penalități, cheltuieli de judecată și altele.

 

Pagina 473 din 790

«ÎnceputAnterior471472473474475476477478479480UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea