Administratie

Ministrul Sănătății, Florin Bodog - vizită la spitalele argeșene

Luni, 20 Martie 2017 13:25

Joi, 16 martie a.c., imediat după ședința de guvern, ministrul Sănătății, Florian Bodog, a venit în județul Argeș, unde, joi seara, însoțit de ministrul Cercetării și Inovării, Șerban Valeca și de președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, s-a deplasat la Spitalul Județean de Urgență Pitești, unde a discutat cu cadrele medicale și cu pacienții, a vizitat Unitatea de Primiri Urgențe, precum și secțiile care au nevoie de investiții și modernizare.
Vineri, 17 martie a.c., ministrul Sănătății s-a deplasat la Mioveni, unde s-a întâlnit, la Primăria Orașului Mioveni, cu ministrul Cercetării și Inovării, Șerban Valeca, conducerea Consiliului Județean Argeș, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, conducerile unităților sanitare și medico-sociale din județul Argeș, parlamentari, consilieri județeni și alți reprezentanți ai administrației publice locale, întâlnire ce a fost urmată de o vizită la șantierul noului Spital ”Sf. Spiridon” din Racovița – Mioveni.

 

Lucru greu de crezut! Localnicii din Bradu au fost consultați cu privire la cheltuirea banilor comunei

Luni, 20 Martie 2017 13:21

Vineri, la orele prânzului, la Căminul Cultural din Bradu de Sus, s-a întâmplat un lucru greu de crezut în urmă cu doar câteva zile. Ei bine, oamenii din comună au fost consultați cu privire la cheltuirea banilor din bugetul local. Ședința, prezidată de primarul Dan Stroe,  a beneficiat atât de prezența unei părți a consilierilor locali (cei din PSD, desigur) cât și de cea a cetățenilor interesați de problemele adminsitrative, și nu numai, ale acesteia.

Mii de dosare pasate de la judecătorii unei secții la alta, din cauza crizei de personal

Luni, 20 Martie 2017 13:05

La conferința de presă susținută de către judecătorul Ion Rebeca (foto), la Curtea de Apel Pitești, purtătorul de cuvânt al instanței a declarat că magistrații au avut de soluționat  peste 7.000 de dosare, astfel încât activitatea secțiilor a fost blocată de câteva ori din cauza numeroselor spețe ce au avut o complexitate mai ridicată.

 

Jandarmeria Argeș are un nou șef

Luni, 20 Martie 2017 13:00

Generalul Marian Stoica, şeful Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, s-a pensionat începând cu data de 15 martie. În locul lui, a fost împuternicit la comandă locotenent colonelul Marius Cezar Toma (foto), cel care până acum a ocupat funcţia de prim adjunct al inspectorului şef. Acesta este piteştean şi are 40 de ani. A absolvit Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, fiind repartizat la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt.

 

Edilul comunei Moşoaia, în cel de-al patrulea mandat, continuă investiţiile în extinderea reţelei de gaze

Luni, 13 Martie 2017 23:20

În momentul în care a preluat conducerea administraţiei locale, în comuna Moşoaia nicio locuinţă nu era racordată la reţeaua de gaze, cu excepţia celor din zona străzii Câmpului. Datorită unui amplu proiect derulat în urma cu câțiva ani, în acest moment, Comuna Moşoaia beneficiază de reţea de gaze pe 75 % din raza întregii comune. Extinderea reţelei de gaze a debutat cu strada Stoenari, o zonă cu multe locuinţe şi pentru care există numeroase cereri de branşare, următoarele fiind străzile Calea Drăgăşani, Hinţeşti, Tardeşul Mic şi Semicerc. Potrivit declaraţiei primarului, Florea Ene, în prezent s-au încheiat lucrările de introducere a conductei de gaz pe o lungime de 4 km, iar după aprobarea  bugetului local, primăria va relua colaborarea cu firma de gaz, Distrigaz, și vor reîncepe lucrările. Vizate sunt străzile Smeura Mică, Olteni, Curături, Basangeşti şi Platoul Stejarilor.
Adriana Dragomir

 

Pagina 474 din 790

«ÎnceputAnterior471472473474475476477478479480UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea