Administratie

Topoloveni - ședință extraordinară de consiliu local

Luni, 13 Martie 2017 23:02

Vineri, 10 martie, ora 11, la sala de ședințe a Primăriei Topoloveni, consilierii locali s-au întâlnit în ședința extraordinară unde au dezbătut și aprobat următoarele proiecte de hotărâri:
• Planul de Mobilitate Urbană Durabilă a Orașului Topoloveni (PMUD);
• Indicatorii tehnico-economici la obiectivul de investiție ”Bază sportivă multifuncțională de tip II în satul Țigănești, sat aparținător orașului Topoloveni” și solicitarea de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), precum și pentru aprobarea cheltuielilor neeligibile necesare;

 

Program prelungit la ghișeele Primăriei Mioveni

Luni, 13 Martie 2017 22:59

# Până la 31 martie, bonificaţii pentru achitarea integrală a impozitelor locale: 10% pentru persoanele fizice şi de 5% pentru persoanele juridice. # Impozitele si taxele locale din Mioveni pot fi achitate si online, accesând site-ul www.ghiseul.ro, Primăria oraşului Mioveni.

Conducerea Primăriei Mioveni le reaminteste contribuabililor că şi în acest an pot beneficia de bonificaţii pentru achitarea integrală şi cu anticipatie până pe 31 martie a impozitelor locale pentru locuinţă, teren şi maşină:reducere de 10% pentru persoanele fizice şi de 5% pentru persoanele juridice.

DGASPC Argeş continuă derularea programului ”Alături de tine”

Luni, 13 Martie 2017 22:01

Încă din anul 2009, Direcţia Generală de Asistenţă Socială  şi pentru Protecţia Copilului Argeş are în desfăşurare un program destinat persoanelor vârstnice din judeţ care au nevoie de o monitorizare mai atentă, fără a mai conta dacă aceştia locuiesc în propriile locuinţe sau în centrele speciale destinate bătrânilor din Argeş.
Conform spuselor reprezentanţilor DGASPC,  există echipe de îngrijire care au sarcina de a îi supraveghea îndeaproape pe vârstnici şi la nivelul acestor echipe de îngrijire există persoane ce au o calificare în acest domeniu.

 

Proiectul-pilot Smart City, la Mioveni

Luni, 13 Martie 2017 22:00

# În Mioveni se doreşte să se implementeze o serie de soluții tehnice și IT de ultimă generație

Marţi, 7 martie a.c., conducerea Primăriei Mioveni, alături de reprezentanţii SC S.Ed.C Mioveni și de funcţionarii din aparatul de specialitate în domeniul investițiilor și achizițiilor din cadrul instituţiei, au participat la o întâlnire cu stafful de conducere al companiei chineze ZTE Divizia România.
Această companie care activează în 140 de țări din lume produce echipamente și oferă soluții software în domeniul tehnologiei informaţiei, pentru reţele de telecomunicaţii, pentru reţele optice şi de date, pentru reţele inteligente şi de ultimă generaţie.

La Mioveni au avut loc primele dezbateri publice asupra bugetului

Luni, 13 Martie 2017 21:54

Joi, 9 martie a.c., în sala de ședințe a Primăriei Mioveni a avut loc prima dezbatere publică referitoare la bugetul orașului Mioveni pe anul 2017.
Au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, funcționarii din cadrul instituției, consilieri locali, reprezentanți ai instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Local, deputatul Radu Vasilică, dar și locuitori ai orașului. În cadrul acestei dezbateri, primarul Ion Georgescu  le-a prezentat celor aflați în sală  proiectul de buget şi propunerile de investiții publice pentru anul 2017. Anul acesta, orașul  Mioveni va avea un buget la valoarea realizărilor din anul 2016, adică de 148.061 de mii de lei, echivalentul a 32.902.554 de euro, iar bugetul va fi compus din:

 

Pagina 475 din 790

«ÎnceputAnterior471472473474475476477478479480UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea