Administratie

Proiecte noi în Comuna Dârmănești

Luni, 06 Martie 2017 12:21

Aflat la conducerea primăriei de cîteva mandate, Emilian Ciolan cunoaște, ca un bun gospodar ce este, pe dinafară,  problemele și necesitățile de infrastructură ale comunei. Asfalt pe drumurile principale, apă pentru toți locuitorii – sunt priorități ce au ținut capul de afiș la Dârmănești. În plus, pentru viitorul imediat, lista poate fi completată cu cîteva alte priorități.

 

Ministrul Transporturilor, întâlnire cu autoritățile din județul Argeș

Luni, 06 Martie 2017 12:15

Vineri, 3 martie, Ministrul Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, împreună cu  directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România, Ștefan Ioniță, au efecuat o vizită în Argeș, ocazie cu care a avut o întâlnire de lucru, la Consiliul Județean Argeș, la care au participat, alături de președintele și vicepreședinții C.J. Argeș, prefectul și subprefectul, parlamentari, consilieri județeni și primari argeșeni.

Consiliul Local Pitești – hotărâri importante pentru viitorul orașului

Luni, 27 Februarie 2017 14:29

Ședinţă importantă  a Consiliului Local Pitești, săptămâna trecută, din punct de vedere al proiectelor de hotărâre adoptate. Primarul orașului, Cornel Ionică, a făcut un tur de forță explicând, atât consilierilor locali, cât și celor prezenți, prioritățile pe care le au în vedere atât pentru anul în curs cât și pentru viitor, priorități structurate și în funcție de sursele de finanțare.
Astfel, au fost aprobate, prin vot  proiecte precum studiul de fezabilitate pentru construcţia Sălii Polivalente, studiul de fezabilitate pentru modernizarea stadionului ”Nicolae Dobrin”, dar şi studiile privind construcţia pasajelor rutiere în zona Craiovei - Târgul din Vale, respectiv strada Lânăriei.

 

Delegație formată din antreprenori, la Corbi, pentru a pune umărul la dezvoltarea comunei

Luni, 27 Februarie 2017 14:25

# Comuna Corbi este prima comunitate selectată în programul de dezvoltare rurală - Antreprenorești - Adoptă un Sat!

Săptămâna trecută, la Corbi, a avut loc o întâlnire informală între o delegație formată din specialiști ai comunității Romanian Business Leaders (experți în accesarea de fonduri europene, directori de instituții financiare și bancare, manageri din domeniul turismului etc) și oameni de afaceri din localitate. Scopul întâlnirii a fost acela de a se identifica, pe cât posibil, oportunitățile de dezvoltare  a afacerilor locale. La întâlnire au participat, desigur, și Virgil Baciu, primarul localității, dar și președintele G.A.L. Ținutul Posadelor, în care comuna Corbi este partener.

Topoloveni - Ședința consiliului local pe luna februarie

Luni, 27 Februarie 2017 14:22

Joi, 23 februarie 2017, ora 14.00, la sala de ședințe a Primăriei Topoloveni, consilierii locali s-au întâlnit în ședință ordinară pentru a dezbate și aproba următoarele proiecte de hotărâri:
• Constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local pentru Vasilescu Victor-Gabriel, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, pentru caz de demisie;
• Validarea mandatului de consilier local pentru Șerban Petrică-Ionel, primul candidat declarat supleant înscris în lista P.N.L., pe care a participat la alegerile locale din 5 iunie 2016;

 

Pagina 477 din 790

«ÎnceputAnterior471472473474475476477478479480UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea