Administratie

Conferință de Promovare a Programului Național de Dezvoltare Rurală la Leordeni

Luni, 27 Februarie 2017 14:12

Joi, 2 martie, de la ora  11.00, Prefectura Argeș împreună cu specialiștii din cadrul Ghișeului unic organizează o întâlnire la Leordeni cu fermierii din localitățile Topoloveni, Priboieni, Beleți-Negrești, Dobrești, Boțești, Bogați, Leordeni, Călinești, Rătești, Căteasca și Teiu. La întrunire vor fi prezentate fermierilor oportunitățile de finanțare prin programele guvernamentale de sprijin a cultivatorilor de tomate și crescătorilor de porcine De asemenea, vor fi prezentate liniile de finanțare deschise în cadrul PNDR.

 

Consiliul Județean Argeș se pregătește, din nou, să înfrângă într-un proces cu S.C. Vlăsia S.R.L.

Luni, 27 Februarie 2017 14:09

# Aproape ceva obișnuit. Din păcate, pe banii noștri!

Consiliul Județean Argeș, administratorul banilor județului, s-a obișnuit să piardă sume importante în instanță. Din nefericire, sunt banii noștri, ai argeșenilor. Lipsa acestor bani din buget ne aduce mai multe gropi în asfalt, mai multă mizerie în spitale. Și totul se datorează unei gestionări defectuoase la vârful instituției sau, așa cum a fost în cazul de față, unor interese obscure și, iată, păguboase.

Judecătorii Curții de Apel Pitești au respins cererea de strămutare a procesului dintre Apele Române și Valah Construct

Luni, 27 Februarie 2017 14:05

# Este vorba de celebrul proiect de o mie de miliarde de lei vechi, ce prevedea amenajarea complexă a albiei râului Argeș
Încă o încercare de tergiversare a litigiului dintre Administrația Bazinală de Apă Argeș și firma Valah Construct, inițiată de prima beligerantă, a luat sfârșit. ABAAV a înaintat, judecătorilor Curții de Apel Pitești, o cerere de strămutare  a dosarului: Motivul? Mediatizarea excesivă, faptul că, în presă, s-a scris destul de mult despre litigiul cu pricina, faptul că cei cu care se află în proces sunt persoane publice; toate acestea, au considerat conducătorii de la ape, constituie motive bine întemeiate pentru a duce procesul cu pricina cât mai departe de județul Argeș.

 

Ce este ,,TAXA LA GROAPĂ” și cum influențează costul gunoiului plătit de populație

Luni, 27 Februarie 2017 13:52

# Gabriel Moiceanu, director executiv ADI SERVSAL Argeș, face precizări

În ultimele două luni, odată cu instituirea, de către autoritățile centrale, a unei noi taxe pe fluxul managementului deșeurilor, atât pentru autoritățile publice, județene și locale, cât și pentru populația plătitoare pentru salubritate, toate calculele în privința costurilor au fost date peste cap. Ce este ”TAXA  LA GROAPĂ”  și de ce s-a ajuns într-o asemenea situație ne explică pe larg Gabriel Moiceanu, director executiv Asociației de Dezvoltare Intercomunitară SERVSAL Argeș, responsabilă de managementul deșeurilor în județul nostru.

Deși are haine elegante în dulap, Dănuț Dinu a venit, la ședința Consiliului Local Pitești, îmbrăcat ca de cârciumă

Luni, 27 Februarie 2017 12:24

Joia trecută s-au desfășurat, timp de câteva ore, în Sala Mare a Primăriei, lucrările ședinței ordinare de Consiliu Local pentru luna februarie. Ordinea de zi a fost una destul de încărcată, solicitând destul de mult atenția și puterea de concentrare a participanților. Privirile multora au  fost atrase  însă de costumația aleasă de unul dintre consilieri.

 

Pagina 478 din 790

«ÎnceputAnterior471472473474475476477478479480UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea