Administratie

Inspectorului-șef interimar al ISU Argeș îi expiră mandatul la sfârșitul lunii martie

Luni, 20 Februarie 2017 14:00

După pensionarea colonelului Liviu Popescu, din luna octombrie a anului trecut, conducerea interimară a ISU Argeș a fost asigurată de către maiorul Bogdan Olar, singurul candidat înscris la acel moment pentru postul de comandant, până la organizarea unui nou concurs pentru acest post ce va avea loc în Capitală în perioada următoare. De asemenea, maiorul Bogdan Olar are împuternicire ca și inspector-șef al ISU Argeș până pe 31 martie.

 

Ionuț Olariu este cel mai nou consilier local al Piteștiului

Luni, 20 Februarie 2017 13:59

# Acesta a fost numit și președinte al Comisiei Juridice din cadrul C.L. Pitești
Ionuț Olariu a devenit, joia trecută, în cadrul unei ședințe extraordinare, membru al Consiliului Local Pitești. Acesta l-a înlocuit pe colegul său de partid de la ALDE, Robert Tudorache. Ultimul a părăsit Consiliul Local în urma numirii ca secretar de stat în Ministerul Energiei.
În vârstă de 28 de ani, de profesie economist, Ionuț Olariu este președinte executiv al organizației de tineret a ALDE Argeș. Se află la primul lui mandat de consilier local. În cadrul aceleiași ședințe, după depunerea jurământului, tânărul economist a fost numit și președinte al comisiei juridice.
Laurențiu Stoica

A apărut un nou număr din ”Reflector” - ziarul comunei Băbana

Luni, 20 Februarie 2017 13:58

Recent, a văzut lumina tiparului un număr nou din ziarul local ”Reflector”, al comunei Băbana. Aflăm, din el, că localitatea a împlinit 447 ani de la prima atestare documentară. Deasemenea, edilul Bebe  Ivan anunță diverse activități de interes local. Spicuim, mai jos, din ziar:

LA MULŢI ANI 2017!
Anul acesta în data de 14 ianuarie s-au împlinit  447 ani (1570) de la prima atestară documentară a comunei Băbana, iar  în data de 24 ianuarie am sărbătorit 158 de ani de la Unitea Principatelor Române.

 

Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, are patru mega-proiecte pregătite pentru 2017

Luni, 20 Februarie 2017 13:50

# Cel mai ambițios dintre acestea – realizarea Centurii de Vest a Municipiului
Joia trecută, la şedinţa extraordinară a Consiliului Local Piteşti, a fost cooptat în echipă cel mai nou consilier local, Ionuț Olariu (ALDE). Totodată, primarul Cornel Ionică a anunţat priorităţile echipei pe care o conduce în ceea ce priveşte investiţiile programate pentru acest an, dar  şi ce surse de finanţare va accesa pentru realizarea lor.

”Am încredere că guvernul va finanța cu o parte din valoare construcția spitalului pe care am început-o cu fonduri de la bugetul local”

Luni, 20 Februarie 2017 13:47

# Interviu Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni

Deși considerat un oraș tânăr, Mioveniul arată cu totul altfel decât în urmă cu 25 de ani. Suprafața rezidențială  a crescut  de câteva ori, populația deasemenea, cu toate provocările ce decurg pentru administrația locală. O bună colaborare cu cei doi coloși industriali din zonă – Dacia-Renault și ICN, care, și ei, au avut, întotdeauna, problemele și pretențiile lor, toate acestea și multe altele au transformat întreaga zonă într-o imensă tablă de șah.

 

Pagina 479 din 790

«ÎnceputAnterior471472473474475476477478479480UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea