Administratie

Noul spital din Mioveni - investiție susținută financiar, până în prezent, doar din bugetul local!

Luni, 13 Februarie 2017 12:13

Indiferent de condițiile meteo, stadiul lucrărilor pe șantierul noului Spital "Sfântul Spiridon" din Mioveni avansează de la o lună la alta, conform graficului impus de constructor. Până la acest moment a fost executat 12% din procentul total, reprezentând subsolul, parterul, etajul I și II. În prezent se lucrează la finalizarea pereților exteriori ai etajului III, urmând ca până la finalul lunii să fie turnată și placa dintre etajele III și IV. În timp ce o parte dintre echipele de muncitori lucrează în exterior la executarea cofrajelor, a armăturilor și la turnarea betonului, celelalte echipe, aflate în interiorul construcției au trecut la compartimentarea etajelor și la montarea unor instalații, așa cum puteți observa în imaginile surprinse pe șantier în aceste zile. Reamintim că viitorul spital este amplasat în zona actualului Spital Orăşenesc „Sfântul Spiridon”, iar investiția este susținută financiar până în prezent doar din bugetul local.

 

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş - întâlnire cu contribuabilii persoane fizice și juridice

Luni, 13 Februarie 2017 12:10

Pentru a veni în întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării contribuabililor, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza în data de 15 februarie 2017, ora 12,00, in sala de sedinte a institutiei (mezanin I, corp B, capacitate 160 locuri) o intalnire cu contribuabilii persoane fizice și juridice, la care se vor prezenta:

CSM a scos la concurs posturi de judecător şi procuror în Argeș

Luni, 13 Februarie 2017 11:36

Consiliul Superior al Magistraturii organizează, în perioada 7 februarie – 22 mai, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, concursul de admitere în magistratură 2017. Înscrierile se fac până în 28 februarie. Sunt scoase la concurs 85 de posturi de judecător la judecătorii, respectiv 43 de posturi de procuror la parchetele de pe lângă judecătorii. Trei posturi sunt pe raza de activitate a Curţii de Apel Piteşti. Un post de judecător Curtea de Apel Piteşti – Judecătoria Horezu şi două posturi de procuror Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti: Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Bălceşti. La concursul de admitere în magistratură se pot înscrie persoanele licenţiate în drept, cu vechime în specialitate de cel puţin 5 ani.

 

ITM Argeş a efectuat 155 de controale în luna ianuarie 2017

Luni, 13 Februarie 2017 11:34

# Trei dosare penale pentru angajatori care foloseau peste 5 muncitori la negru

În vederea diminuării numărului de persoane ce desfăşoară activitate fără forme legale, ITM Argeş a efectuat un număr de 155 de controale. Astfel, la 4 angajatori au fost depistate ca lucrând fără forme legale de angajare un număr de 21 de persoane.
În urma acestor controale au fost  aplicate 8 amenzi, valoarea lor fiind în sumă de 34.500lei.  La 3 angajatori au fost găsite peste 5 persoane care prestau activitate fără forme legale de angajare.  În acest caz au fost sesizate organele de cercetare penală conform prevederilor art.264 alin 4 din Codul Muncii, republicat. Deficienţele constatate în urma controalelor:

Un milion de euro pentru construcția noului drum Moșoaia-Pitești

Luni, 13 Februarie 2017 11:15

Administrația locală din Moșoaia, condusă de către primarul Florea Ene, se poate bucura de încă o reușită în această perioadă. Recent, pe lângă alte proiecte la fel de ambițioase ce vor fi implementate înviitorul apropiat, edilul Florea Ene se poate lăuda că a reușit accesarea a nu mai puțin de un milion de euro pentru construcția noii artere de circulație ce va lega D.N. Pitești-Drăgășani de drumul Pitești-Băbana.

 

Pagina 482 din 791

«ÎnceputAnterior481482483484485486487488489490UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea