Administratie

Au început înscrierile la Târgul de Mărţişor de la Mioveni

Luni, 13 Februarie 2017 11:05

În perioada 24 februarie – 9 martie a.c., Primăria oraşului Mioveni va organiza prima ediţie a Târgului de Mărţişor – Mioveni 2017, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia. Târgul își propune să aducă în atenția publicului cumpărător și alte categorii de mărțișoare, care trimit la o serie de revizitări ale trecutului recent: mărțișorul de oraș, mărțișorul rustic, mărțișorul croșetat ori cel de tip floral. Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, până în prezent s-au înscris 24 de comercianţi. Cei interesaţi se pot înscrie până la data de 20 februarie. Înscrierile se pot face la Registratura Primăriei orașului Mioveni, prin e-mail la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , şi prin fax 0248/260.500. Informaţii suplimentare la numărul de telefon:0348/455.111. Evenimentul este organizat de Consiliul Local şi Primăria oraşului Mioveni.

 

În ianuarie, inspectorii DSVSA au confiscat carne în valoare de 208.589 lei

Luni, 13 Februarie 2017 09:09

În cursul lunii ianuarie, DSVSA Argeș a efectuat 318 controale pentru supravegherea stării de sănătate a animalelor și a sănătății publice, la unități cu profil restaurant, bufet, fast-food, pizzerii - 36 controale, abatoare 3 controale, fabrici de preparate carne 1 control, ferme porci 8  controale, ferme bovine 1 control, ferme găini 1 control, stupine 1 control, depozite alimentare 28 controale, carmangerii 3 controale, măcelarii 2 controale, cantine două controale, pescării 3 controale, unități industrie alimentară 7 controale, unități industrie lapte 4 controale, super/hipermarket-uri 11 controale, magazine alimentare 68 controale, etc.

Primul ministru al României a promis finanțare pentru Spitalul Mioveni

Luni, 13 Februarie 2017 09:07

După cum se știe și se simte zilnic, sistemul de sănătate din Argeș este în suferință. Spitalele locale traversează atât o criză de personal, cât și una de credibilitate. Mulți argeșeni preferă să facă orice altceva decât să intre într-un spital din județ. Iată însă că se vede – cel puțin pare că se vede – luminița de la capătul tunelului. Șefii CJ Argeș au reafirmat, săptămâna trecută, că reabilitarea Spitalului Județean Argeș este una din prioritățile zero. De asemenea, speranțe mari vin de la Mioveni, unde se ridică, de jos, un spital nou, care, cel mai probabil, va deveni stindardul sistemului de profil din județ.

 

Reabilitarea canalizării şi înfiinţarea unei staţii de epurare în zona centrală a comunei Stâlpeni

Luni, 13 Februarie 2017 08:53

Săptămâna trecută a fost atribuit contractul de construire a unei stații de epurare la Stâlpeni, în zona blocurilor din centrul comunei.Contractul prevede și înlocuirea vechii rețele de canalizare din zonă. Câștigătoare a licitației a fost declarată firma Acvafor Proiect S.R.L. din Pitești, care s-a angajat să efectueze lucrările respective cu puțin peste 14 miliarde de lei vechi.

Regia Județeană de Drumuri caută șef pentru stația de asfalt de la Căteasca

Luni, 13 Februarie 2017 08:50

# Se cere experiență de minim un an ca șef de stație mixturi asfaltice
E clar. Se mișcă. După punerea în funcțiune, în vara anului trecut, a stației de asfalt amplasate lângă primăria din Căteasca și după achiziționarea, recent, a laboratorului de analize, șefii de la drumuri județene caută director. Acesta va trebui să fie absolvent de studii superioare tehnice, să aibă competențe manageriale și, important, să aibă experiență de cel puțin un an într-o funcție similară.

 

Pagina 483 din 791

«ÎnceputAnterior481482483484485486487488489490UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea