Administratie

Universitatea din Pitești va primi fonduri pentru construcția unui nou cămin studențesc

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

În cadrul primei sale conferințe de presă de anul acesta, rectorul Dumitru Chirleșan a anunțat că instituția ce se află sub conducerea sa va primi fonduri de la Ministrerul Dezvoltării pentru a construi un cămin destinat studenților ce nu provin din Pitești.  Confortul pe care îl va oferi tinerilor noua construcție se va ridica la standardul unui hotel de trei stele. De asemenea, Universitatea din Pitești a fost selectată de către minister pentru a putea benefcia de aceste fonduri, fiind în țară 30 de unități de învățământ universitar ce au fost incluse în acest program.

 

Fostul șef al AJOFM Argeș, Iulian Nicolae - nu face ”penale”, doar civile și comerciale

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

Fostul șef al A.J.O.F.M. Argeș încearcă să își atragă viitori clienți pe care să îi reprezinte în fața instanțelor de judecată, în ideea de a-și crea o notorietate mai mare în calitate de avocat, având în vedere că nu mai are foarte multe opțiuni la dispoziție de când s-a retras din mediul politic. Astfel, fostul secretar al PNȚCD Argeș, își ”racolează” clienții prin începerea unei simple conversații pe  cunoscuta rețea de socializare Facebook, în care acesta își oferă adresa și numărul de telefon, alături de câteva mici detalii despre prestațiile pe care dorește să le ofere publicului larg interesat de serviciile sale, bineînțeles în calitate de avocat, cu mențiunea că poate fi contactat când este nevoie de el:

Unii amendați, alții premiați! Primarul din Budeasa a găsit soluție pentru a premia, la sfârșitul anului trecut, 330 de elevi

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

# Arm Comp și Eftec România, cele două companii care au sponsorizat cadourile oferite de Primărie

Curtea de Conturi a făcut, anul trecut, ravagii în rândul administrațiilor publice locale, imputând primarilor sumele cu care aceștia au cumpărat cadouri pentru sărbătorile copiilor din comună. Iată, însă, că există soluții pentru ca tradiția să continue. Unul din cei care s-au descurcat, legal, pentru a putea aduce bucurie copiilor de sărbători a fost Mihai Nicolae Rachieru, primarul localității Budeasa: ”Nu am apelat la niciun leu din banii instituției. Cele 330 de pungi cu cadouri cu fost cumpărate cu banii proveniți din două contracte de sponsorizare. Este vorba de doi agenți economici din localitate, Eftec România și Arm Comp, care au dorit să se implice în această frumoasă acțiune. Celor doi le mulțumesc și pe această cale pentru frumosul gest!”

 

Comuna Slobozia a fost gazda celei mai importante conferinţe pentru fermieri. Vedetele dezbaterii: TOMATELE

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

Comuna Slobozia, unul dintre punctele importante pe harta agricolă a zonei de sud a județului, a fost gazda unei conferinţe pe teme dedicate fermierilor. Reuniunea a adus la aceeaşi masă factori decizionali, primari dar mai ales fermieri.

Medgidia și Mioveni - singurele orașe din România care au primit Certificatul “Partener de 12 stele” la Strasbourg

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:59

Pentru al doilea an consecutiv, Orașul Mioveni a primit Certificatul European “Partener de 12 stele”, distincție acordată în cadrul Congresului Autorităţilor Locale şi Regionale a Consiliului Europei, care s-a desfăşurat în Franța, la Palatul Europei din Strasbourg, în data de 30 ianuarie.
Evenimentul a marcat Reuniunea Anuală de prezentare a proiectelor dedicate Săptămânii Europene a Democraţiei Locale. Astfel, la această reuniune au participat doar oraşele europene care au organizat evenimentul SEDL în anul 2016, aici participând reprezentanţi din Ucraina, Suedia, Turcia, Cehia Polonia, Portugalia, Albania, Franţa, Italia și România. Țara noastră a fost reprezentată de doar trei orașe - Râmnicu Vâlcea, Medgidia și Mioveni.

 

Pagina 484 din 791

«ÎnceputAnterior481482483484485486487488489490UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea