Administratie

Câmpulungenii au datorii de peste 30 de miliarde lei la Edilul CGA

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Nici până la acest moment muscelenii nu au reușit să își achite datoriile față de servciul de furnizare al apei potabile; astfel, societatea Edilul CGA din Câmpulung are de recuperat peste 30 de miliarde lei de la abonații săi, fie că vorbim de persoane fizice, juridice ori societăți comerciale.
În capul listei datornicilor se află asociațiile de proprietari din oraș, având restanțe ce însumează 2.042.295,46 lei, din care suma de 171.132,35 lei reprezintă penalitățile de întârziere. Pe locul doi în topul datornicilor la Edilul CGA se situează persoanele fizice ce dețin apartamente în Câmpulung, aceștia înregistrând un debit restant total de aproximativ 395.000 lei, de unde 50.000 lei reprezintă penalitățile de întârziere.

 

Controale inopinate în barurile și cluburile din Pitești, după incendiul de la Club Bamboo

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:58

Inspectorii ISU Argeș, altături de polițiști și jandarmi au desfășurat în această perioadă mai multe verificări în câteva locații din Pitești ce desfășoară activități cu public numeros, având în vedere ultimul incident nefericit ce a avut loc într-un club exclusivist din Capitală, în urmă cu câteva săptămâni.

Interviu cu Gheorghe Voicu, primarul comunei Bârla: ”Am demarat procedurile pentru înființarea în Bîrla a unui Centru de Permanență Medicală”

Miercuri, 08 Februarie 2017 23:27

Născut și crescut în Bîrla, absolvent a două facultăți (Facultatea de Fizică a Universităţii Bucureşti și  Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, din cadrul Universităţii de Studii Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti), Gheorghe Voicu este, așa cum am mai scris, singurul primar de pe valea râului Cotmeana care nu este înregimentat politic la PSD.  PNL-ist cu ștate vechi, a reușit, iată, să penetreze, singular, supremația marelui partid roșu din zonă. 

 

Șerban Valeca a umplut Mica Unire de respect, președintele PSD Argeș a participat la momentul solemn în blugi și geacă ”pinguin”

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:39

Deși deloc ”pinguin” în politică, din contră, președintele PSD  Argeș a reușit, totuși, să o dea serios în bară, săptămâna trecută. La momentul solemn care a marcat, în Pitești, Mica Unire, senatorul PSD a sosit îmbrăcat fix ca pentru cumpărături din piață sau, ca să fim mai răi, pentru dus gunoiul. După care s-a postat, modest, în centrul grupului PSD, flancat de primarul Cornel Ionică (la costum negru, palton negru, eșarfă tricoloră) și de președintele CJ Argeș, Dan Manu, cel din urmă fiind costumat, deasemenea, corespunzător. Noroc cu vicele Mânzână, a cărui pălărie mândră a atras, curând, majoritatea privirilor, mai ales că scandalul acoperiților din instituțiile de stat e în toi... S.V.

Pentru rezultatele bune și munca depusă, vicepreședintelui C.J. Argeș, Ion Mânzână, i-a fost luată mașina de serviciu

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:38

Dusterul alb cu numărul AG 02 JUD este mai cunoscut, în județ, decât, odată, calul lui Caligula, cel din urmă făcut senator și în fața căruia se prosternau, mai mult de nevoie, romanii. Ei bine,  și în fața Dusterului alb se prosternau argeșenii, știind că, la volan, sub o pălărie mare, de zile mari, se afla și mai marele vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Ion Mânzână.

 

Pagina 485 din 791

«ÎnceputAnterior481482483484485486487488489490UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea