Administratie

Topoloveni - ședință de consiliu local, ianuarie 2017

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:33

Joi, 26 ianuarie 2017, ora 14.00, la sala de ședințe a Primăriei Topoloveni, consilierii locali din Topoloveni s-au întâlnit în ședința ordinară a consiliului local pe luna ianuarie.
Pe ordinea de zi au fost, spre aprobare, următoarele proiecte de hotărâri, inițiate de primarul Gheorghiță Boțârcă:
• Raportul de activitate al Serviciului Public ”Centrul de îngrijire de zi pentru copii aflați în situații de risc ” al orașului Topoloveni, pe anul 2016;
• Programul activităților culturale ale Bibliotecii Orașului Topoloveni, pentru anul 2017;

 

Avocatul Mircea Andrei s-a retras din Consiliul Județean Argeș

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:28

# Dan Manu: „Ce să spun, că avem regrete, că nu avem... atunci când mai veniţi în Argeş, eu vă aştept la o cafea”

Săptămâna trecută, a avut loc o nouă ședință unde membrii C.J. s-au reunit din nou pentru a vota diverse proiecte de hotărâre menite să vină în sprijinul argeșenilor. La punctul   „diverse” , președintele Partidului pentru Argeș și Muscel, Mircea Andrei, și-a anunțat intenția de a se retrage din funcția de consilier județean, mandat obținut în urma alegerilor de anul trecut din 5 iunie.

Locuințe de vânzare în blocul nou din Mioveni

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:13

# Vezi câte dosare au fost depuse

Conform criteriilor și perioadei de înscriere pentru achiziția unui imobil în blocul T14 din Mioveni (care s-a încheiat pe 16 ianuarie), au fost depuse și înregistrate un număr de 13 dosare. Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, dosarele urmează să fie analizate de o comisie de evaluare. Lista finală va fi aprobată printr-o Hotărâre a Consiliului Local Mioveni, la fel și caietul de sarcini al licitației, precum și data la care va avea loc licitația.

 

Primăria Câmpulung, repetentă la încasarea online a impozitelor

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:09

# ”Domnule primar… la Câmpulung involuăm, avem funcţionari mulţi şi incompetenţi, în special cei de la taxe şi impozite”

Din nefericire pentru edilii cu mișcare lentă, omenii circulă prin țară, prin lume, văd ceea ce se întâmplă în jur. Văd, spre exemplu, că la Pitești se poate descărca, de pe site-ul primăriei, orice tip de formular.

Elevii de la Brătianu, acuzați că distrug mașinile din parcarea apropiată

Luni, 30 Ianuarie 2017 23:07

Un cetățean din Pitești bănuie că elevii de la prestigiosul liceu Brătianu i-au vandalizat mașina. Acesta și-a găsit autovehicolul deteriorate, după ce îl parcase, anterior, în spațiul special amenajat de lângă Teatrul Davila. Problema este că zona e slab acoperită de camerele de luat vederi din oraș, fiind aproape imposibil de descoperit  făptașul.

 

Pagina 486 din 791

«ÎnceputAnterior481482483484485486487488489490UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea