Administratie

Fermierii argeșeni vor face un instructaj pentru accesarea fondurilor PNDR

Luni, 30 Ianuarie 2017 22:40

Săptămâna aceasta, pe 2 februarie, la Casa de Cultură a comunei Slobozia, localitate condusă de către edilul Petre Funie, va fi organizat un training pentru micii și marii fermieri din județul nostru, pentru ca aceștia să poată fi îndrumați spre accesarea fondurilor prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) din anul în curs.
Potrivit spuselor edilului Petre Funie (foto), din comuna Slobozia vor participa la acest eveniment atât mari fermieri, cât și micii întreprinzători din comună, dar și reprezentanți ai societății daneze SC Danbred SRL ce au ca obiect de activitate creșterea porcinelor.

 

Primarul Piteștiului, Cornel Ionică, intenționează să transforme orașul într-un uriaș șantier

Luni, 30 Ianuarie 2017 22:18

Primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică, a anunțat că este pe cale să înceapă munca la un proiect uriaș de investiții, proiect care vizează înlocuirea conductelor de apă și canalizare din oraș, conducte vechi, în cea mai mare parte, de 40-50 de ani. Este vorba de 86 de rețele care, din cauza vechimii, produc pierderi serioase. Problema este că, pentru înlocuirea conductelor cu pricina, întregul oraș va trebui transformat în șantier.

Șefii Consiliului Județean Argeș înfrâng din nou

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:59

# După șase luni de ”reorganizare”, la Regia Județeană de Drumuri se întoarce fostul director, Alina Nicolau

La jumătatea anului trecut, la doar câteva zile în noua funcţie, cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, doctorul Dan Manu s-a convins că e cazul să taie în carne vie în aparatul de specialitate cu care va trebui să lucreze în următorii patru ani. „Cine nu se conformează, pleacă! A trecut vremea în care dormeam în fucnţie pe bani publici!” era avertismentul lansat, pe ton de ameninţare, chiar în conferinţa de presă a instituţiei de la sfârșitul lunii iunie. Primii pe listă, intraţi în colimatorul preşedintelui CJ, au fost cei de la Regia Județeană de Drumuri.

 

Văzând, în sfârșit, că are cu cine, dar nu are cu ce, C.J. Argeș s-a decis să cumpere autoutilitare, autobasculante și trailer pentru drumurile județene

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:57

Șase luni au trebuit șefilor din Consiliul Județean ca să își dea seama de faptul că nici Alina Nicolau, nici stația de asfalt de la Căteasca și nici măcar Elodia  nu sunt vinovate de faptul că nu merge treaba la Regia de Drumuri. Fără utilaje, fără mașini, nu poți fi performant. Stația de asfalt a început să producă, însă, chiar și pentru nevoile proprii trebuiau închiriate mașini specifice, ceea ce ducea, imediat, la întârzieri și chiar la pierderi economice. Deasemenea, stația de asfalt nu avea laborator propriu pentru testarea producției, ceea ce făcea toată chestiunea deosebit de ilegală, lucru băgat, pe furiș, sub covor, de șefii CJ Argeș, imediat după ce s-au pozat, făloși, cu stația de asfalt în spate.

Prefectul Cristian Soare a prezentat bilanțul activității din ultimul an

Luni, 23 Ianuarie 2017 23:55

Simțind că bate vântul schimbării, inclusiv al schimbării sale, prefectul județului, Cristian Soare, a prezentat un bilanț al activității desfășurate în fruntea instituției: ”Am dorit să prezentăm un bilanţ al activităţii pentru anul 2016.Cele 10 luni şi jumătate  de mandat au presupus o activitate intensă,  plină de evenimente.”  Culmea bunului simț, prezentarea cuprinde și capitolul de ”nerealizări”, o zonă pe care politicienii o evită în ultimul hal. Felicitări pentru asta, domnule prefect!

 

Pagina 487 din 791

«ÎnceputAnterior481482483484485486487488489490UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea