Administratie

Ca urmare a dispariției timbrului de mediu, de la 1 februarie, se așteaptă o mare îmbulzeală la înmatriculări

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:44

Urmare aplicării prevederilor Legii nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe și tarife, care intră în vigoare la data de 1 februarie 2017, Instituția Prefectului-Județul Argeș și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) estimează o afluență de solicitări privind înmatricularea definitivă a autovehiculelor. Pentru înmatricularea definitivă a autovehiculelor achiziționate și înmatriculate provizoriu și pentru a evita aglomerația de la ghișee, cei interesați pot să se prezinte, începând cu data de 1 februarie a.c., la sediul  S.P.C.R.P.C.I.V. din Pitești, Bulevardul Republicii, Bl. E3C, parter, în aceeași zi calendaristică în care au solicitat înmatricularea provizorie.

 

Consiliul Județean Argeș - o nouă rundă de negocieri pentru achiziționarea leagănului dinastiei Brătienilor din Ștefănești, la jumătate din prețul inițial

Luni, 23 Ianuarie 2017 22:36

Chiar dacă au trecut mai bine de trei ani de când moștenitorii familiei Brătienilor așteaptă o decizie a Consiliului Județean Argeș dacă va achiziționa sau nu Vila Florica din Ștefănești, ofertată, în ultimă fază, la prețul de 1,7 milioane de euro, adică la jumătate din prețul dorit inițial de către actualii proprietari, vicepreședintele CJ din partea ALDE, Simona Brătulescu, a anunțat că urmează în curând să se reia discuțiile cu actualii proprietari ai Conacului Brătienilor.

Dispecerat non-stop în Mioveni

Luni, 16 Ianuarie 2017 21:24

Pe străzile din Mioveni nu au apărut blocaje şi nu s-au înregistrat evenimente rutiere cauzate de condiţiile meteorologice nefavorabile.
Potrivit conducerii Primăriei, utilajele de deszăpezire au intervenit  pentru a degaja carosabilul încă de cursul nopţii.
În total au fost utilizate 30 utilaje de deszăpezire, stocurile de material antiderapant fiind de 250 tone de sare, 2000 mc de nisip, 30 tone de clorură de calciu (granule) şi 500 kg inhibitor, acestea fiind destinate pentru curățarea carosabilul, a trotuarele și a zonele care aparțin domeniului public.

 

Nicolae Barbu, primar, Valea Iașului: ”Sperăm la un buget propriu de minim 35 miliarde lei vechi”

Luni, 16 Ianuarie 2017 21:12

# În comună se lucrează pentru implementarea a două proiecte uriașe: 17 km. de rețea de canalizare și 20 km. de șosele asfaltate

Primarul comunei Valea Iașului, Nicolae Barbu, privește înapoi, către anul care tocmai a trecut, cu mândrie. Pentru că a reușit să finalizeze proiecte importante de infrastructură. ”Chiar dacă nu am reușit să le inaugurăm pe toate” – așa cum ne spune, mai în glumă, mai în serios, chiar Domnia Sa.

Cum a fost anul 2016 pentru administrația de la Mioveni

Luni, 16 Ianuarie 2017 21:05

# Imagini cu cele mai importante obiective

Pentru oraşul Mioveni, anul 2016 a fost unul important cu multe realizări în toate domeniile de interes local. Noul Spital de la Racoviţa, o parcare supraetajată, un bloc de locuinţe reabilitat şi unul nou, o zonă de picnic extinsă, baze sportive în fiecare cartier,  locuri de joacă pentru copii, primul Proiect Pilot şi a primul Centru de Instruire din România, ce sunt destinate compostării nămolurilor de epurare cu tehnologia Sistemului GORE Cover la Staţia de Epurarea Mioveni, construirea a două clădiri multifuncţionale în cartierele Colibaşi și Făget, sunt doar câteva din realizările ultimilor ani. Conducerea Primăriei Mioveni vă urează să aveţi parte de multă căldură în suflet, bucurie în inimă, multă sănătate şi putere de muncă. Fie ca anul 2017 să fie unul care să vă aducă împliniri materiale și, mai ales, sufletești. La mulţi ani!

Click AICI pentru mai multe imagini

 

 

Pagina 489 din 791

«ÎnceputAnterior481482483484485486487488489490UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea