Administratie

La Stolnici, apă curentă pentru toți cetățenii comunei

Luni, 19 Decembrie 2016 22:23

# Primarul Sevastian Pupăză Roșu a promis pentru următorii patru ani, dar rezolvă din primul

Pe afișul electoral, din vară,  al primarului Sevastian Pupăză Roșu, printre altele, era trecută și promisiunea de a introduce rețeaua de apă în întreaga comună. Și, abia ce au apucat să treacă șase luni de la alegerile locale, că edilul este aproape de finalizarea monumentalei lucrări. Este vorba, așa cum am scris, de extinderea rețelei de apă în comună. Peste puțin timp, toți cetățenii localității se vor putea branșa la rețeaua de apă curentă.

 

Ambasadorul Chinei a devenit miovenean

Luni, 19 Decembrie 2016 22:19

Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Excelența Sa Xu Feihong, a devenit de astăzi cetățean de onoare al oraşului Mioveni. Ceremonia a avut loc în sala de festivităţi a Primăriei Mioveni şi a fost oficiată de către primarul Ion Georgescu. Distincţia a fost acordată „în semn de aleasă preţuire şi recunoştintă pentru deschiderea totală arătată oraşului nostru şi pentru implicarea directă în evenimente cu impact naţional şi internațional”. Colaborarea cu partea chineză se va materializa și prin înființarea unui Centru de Medicină Tradițională Chineză în incinta viitorului nou spital, unde vor lucra medici din China. La eveniment au participat oficialităţi locale şi judeţene.

Gala de excelență ”10 pentru Argeș” și-a desemnat câștigătorii

Luni, 19 Decembrie 2016 22:08

Vineri, 16.12.2016, Consiliul Județean Argeș a organizat prima ediție a Galei de Excelență “10 pentru Argeș”, un eveniment de marcă în cadrul căruia sunt evidențiate, apreciate și valorificate munca, performanța și rezultatele deosebite.  “Gala de excelență - 10 pentru Argeș reprezintă un prilej de a aduce la un loc elitele județului Argeș. Prin acest eveniment, în premieră, dorim să aducem recunoașterea și recunoștința valorilor județului Argeș, respectiv a personalităților care, prin activitatea lor în anul 2016, au contribuit la promovarea și dezvoltarea județului. Și, din fericire, județul nostru are multe astfel de valori și elite care, din diferite motive, până acum nu au fost cunoscute sau a căror activitate nu a fost suficient de mediatizată dar care au adus plus valoare la nivel național și internațional județului Argeș” - președinte Consiliul Județean Argeș, Dan Manu.

 

Aproape toate comunele din Argeș au primit bani la rectificarea de vineri

Miercuri, 14 Decembrie 2016 23:39

Primăriile din Argeş au primit bani la rectificarea bugetară care a fost votată vineri. E drept, banii au fost destul de puțini, însă mai bine mai puțin decât deloc. Un număr de 77 de localități din cele 102 ale județului au reușit să ajungă pe lista concepută la C.J. Suma cea mai mică, de 12.000 lei a ajuns la Tigveni, comunele ce vor primi cei mai mulți bani în cont, câte 100.000 lei, fiind Cicănești și Vlădești.

Click AICI pentru a vizualiza lista primăriilor

Luați cu sare, pentru gropi în drum și caroserii de mașini distruse! Alcadibo și Dragon Oil Star și-au împărțit, frățește, banii C.J. Argeș la licitația de sare pentru deszăpeziri

Miercuri, 14 Decembrie 2016 23:27

Abia acum, când iarna este deja sosită, Consiliul Județean Argeș, prin Regia Autonomă Județeană de Drumuri din subordinea-i, reușește, cu chiu cu vai, să atribuie contractul de furnizare a celor aproape 2.500 de tone de sare cu care să distrugă, și anul acesta, drumurile și mașinile din județ.
Fiind vorba de șase districte, și licitația s-a spart în șase loturi. Și, cum șase se divide perfect la doi, două firme cu mare tradiție la banii cejeului și-au adjudecat, frățește, cele șase contracte mici ale comenzii mari de sare.

 

Pagina 493 din 792

«ÎnceputAnterior491492493494495496497498499500UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea