Administratie

O piteșteancă propune amenajarea unor trasee pentru ciclism și jogging în pădurea Trivale

Miercuri, 14 Decembrie 2016 23:21

# Investiția necesară nu e mare, însă e de efect. Să vedem ce răspunde primarul Ionică

O piteșteancă vine, pe platforma domnuleprimar.ro, cu o propunere interesantă. Aceasta îi solicit edilului din Pitești să investească (nu mult!) în amenajarea aleilor din pădurea Trivale, pentru a putea fi folosite de bicicliști și nu numai.
Bună seara domnule primar,

 

Un piteștean nu a fost lăsat să plătească o amendă de circulație la Primăria Pitești pentru că nu a avut la el… plicul în care a venit aceasta!

Luni, 05 Decembrie 2016 23:51

Nemulțumirile piteștenilor la adresa modului în care funcționează administrația locală sunt din cele mai diverse. Unii se plâng de reapariția câinilor maidanezi, alții – justificat – de lipsa locurilor de parcare. Recent, câțiva cetățeni chiar au cerut sensuri giratorii noi, trotuare mai largi etc. Iată însă că, unul, se plânge că nu a putut plăti… o amendă de circulație! (L.S.)

Cinematograful Sebastian Papaiani ar putea difuza, din martie 2017, filme 3D

Luni, 05 Decembrie 2016 23:24

# Prefectul județului, Cristian Soare: ”Am convenit cu directorul general "'Romania Film" să ne vedem la Pitești după alegeri pentru a discuta detalii”

Prefectul Argeșului, Cristian Soare, dă asigurări că închiderea cinematografului ”Sebastian Papaiani” este una temporară și că, de anul viitor, aici se vor putea viziona filme bazate pe o tehnologie avansată.
Cristian Soare:  ”Săptămâna trecută l-am contactat pe directorul general «România Film» - R.A.D.E.F., domnul Adrian Mironescu pentru a lămuri situația Cinematografului

 

Bradul de Crăciun din Mioveni are 28 metri înălțime!

Luni, 05 Decembrie 2016 23:14

Luni, 28 noiembrie a.c., simbolul Crăciunului, bradul, a sosit în Mioveni. Acesta are 28 de metri înălţime, a fost adus din comuna Coşeşti şi urmează să fie împodobit, până pe 5 decembrie, cu peste 50 000 de beculețe, 1,5 km de beteală și 650 de globulețe, care vor funcționa pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. În zona centrală a Mioveniului au fost montate deja aproape toate instalaţiile electrice pentru sărbători şi acestea vor fi pornite pe 5 decembrie, de la ora 17.30.

Iată ce comune primesc bani din cei 21 de miliarde ai C.J. Argeș

Luni, 28 Noiembrie 2016 23:57

Situație cu întorsături de ultimă oră la Consiliul Județean Argeș, determinată de alocarea sumei de 21 miliarde lei vechi disponibili pentru investiții. Deși, până la ședința de joia trecută, pe site-ul instituției a fost publicată o listă, chiar în plen s-a anunțat modificarea acesteia, pe alocuri (și prin punctele esențiale). Astfel, realocările au fost în unele cazuri mici (Șuici a primit încă 10.000 lei față de cei programați inițial) sau ceva mai mari, cum este situația comunei Rucăr, căreia i s-au tăiat toți cei 75 mii lei alocați inițial. Iată, mai jos, tabelul cu sumele alocate.

Click AICI pentru a vizualiza lista

 

Pagina 494 din 792

«ÎnceputAnterior491492493494495496497498499500UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea