Administratie

Președintele CJ Arges, vizite inopinate la Stâlpeni, Mihăiești și Câmpulung

Luni, 28 Noiembrie 2016 23:57

Marți, 22.11.2016, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu a efectuat o vizită în județ, în localitățile Stâlpeni și Mihăiești, dar și la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Sfântul Nicolae” Câmpulung și Centrul de Tip Rezidențial pentru Copii cu Dizabilități din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copii cu Dizabilități Câmpulung.
La Stâlpeni, primarul Gabi Șerbănoiu dorește să finalizeze investițiile în școli. Aici mai există încă o școală și o grădiniță care nu au toaletele în interior, toate celelalte unități școlare din Stâlpeni fiind însă puse la punct din acest punct de vedere. Tot aici mai sunt necesare fonduri și pentru a se realiza recepția finală la o punte pietonală.

 

Orașul Mioveni este unul dintre cele mai active din Europa

Luni, 28 Noiembrie 2016 23:56

Săptămâna Europeană a Democraţiei Locale (SEDL) este un eveniment european anual coordonat de Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale prin care autorităţi locale, organizaţii şi asociaţii din cele 47 state membre ale UE organizează activităţi pentru a promova şi dezvoltă participarea civică la nivel local.
Oraşul Mioveni a participat cu activităţi SEDL pentru prima data în anul 2015, obţinând pentru acestea diploma "Oraş de 12 stele".
De asemenea, anul acesta a organizat activităţi tematice în perioada 10-16 octombrie.

Noua clădire multifuncțională de la Făget, aproape gata

Luni, 28 Noiembrie 2016 23:55

# Pe lângă activitățile cultural-educative, în clădire vor mai funcționa o grădiniță și un dispensar.
Administraţia publică din Mioveni se pregăteşte de inaugurarea unui nou obiectiv de investiţii. Este vorba de Centrul Multifuncțional de la Făget
Potrivit conducerii Primăriei, în prezent se mai lucrează doar la amenajările interioare, la relocarea unei fântâni publice care va funcționa în fața clădirii și la consolidarea malului dinspre drum, unde se realizează și o rigolă de colectare a apelor pluviale.

 

Primarul din Băbana, mulțumit de ajutorul venit de la CJ Argeș

Luni, 28 Noiembrie 2016 23:50

# Bebe Ivan: ”Am săpat, în comună, puțul cu cel mai mare debit din zona Cotmeana!  (...) Mulțumesc conducerii CJ Argeș, au altă stofă decât precedesorii lor…”

Primarul din Băbana, Bebe Ivan, a devenit spaima oficialilor din Consiliul Județean Argeș. E drept, comuna pe care o păstorește e săracă, așa că, obligatoriu, are nevoie de sprijin financiar de la centru. Să nu dea, însă, Dumnezeu, să primească alții fonduri înaintea sa, că e urgie! Șefii de la Casa Albă sunt nevoiți să se încuie pe dinăuntru și să pună secretarele să mintă, pentru că, imediat, edilul din Băbana vine să îi certe.

La Bascov se lucrează intens la finalizarea lucrărilor de investiții

Luni, 28 Noiembrie 2016 23:49

La doi ani după inundaţiile devastatoare care au lovit Bascovul, continuă lucrările de remediere a infrastructurii afectate de apele dezlănţuite.
Majoritatea drumurilor şi podurilor care au suferit avarii în urma potopului din iulie 2014 au fost reabilitate şi reparate în perioada imediat următoare calamităţilor, având prioritate cele care deserveau mai multe familii şi de care depindea accesul la zeci de gospodării.
În cursul lunii octombrie, au fost demarate lucrările de construire a unui pod pe Aleea Constantinescu, pod care asigură locuitorilor accesul la proprietăţile aflate de cealaltă

 

Pagina 495 din 792

«ÎnceputAnterior491492493494495496497498499500UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea