Administratie

Lovitură spectaculoasă, de peste 100 miliarde lei vechi, dată de primarul din Poiana Lacului

Luni, 28 Noiembrie 2016 23:41

Primar de cinci mandate, toate adjudicate fără drept de apel, Ion Dumitrache a demonstrat, și în vara acestui an, că este apreciat de locuitorii din Poiana Lacului. Deși mulți se relaxează după ce câștigă alegerile, noul – dar vechiul – primar al comunei turează, iată, motoarele încă de la început. Drept pentru care a reușit, în prima parte a lunii noiembrie, să semneze, la Ministerul Dezvoltării, un contract de finanțare nerambursabilă de circa 2 milioane de euro. O sumă ce se ve vedea, imediat, în contul de bunăstare al localității sale. Primarul mai vânează, spre sfârșitul acestui an, o finanțare asemănătoare, care ar putea să resolve, odată pentru totdeauna, problema asfaltului din Poiana Lacului.

 

ADP Pitești va moderniza locurile de joacă din oraș

Luni, 21 Noiembrie 2016 22:29

# Suma ce va fi cheltuită este estimată la 23 miliarde lei vechi
Administrația Domeniului Public Pitești își propune, pentru viitorul apropiat, să renoveze și să modernizeze locurile de joacă ale municipiului. Este vorba atât de achiziția de echipamente noi pentru dotarea acestor locuri, cât și de lucrările de nivelare a terenurilor, dar și amenajarea corespunzătoare a acestora. Suma estimată, fără TVA, este de 2.330.826 lei. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 7 decembrie 2016.
Andreea STOICA

Consiliul Județean Argeș merge, din nou, cu avariile aprinse!

Luni, 21 Noiembrie 2016 22:23

# La Regia de Drumuri încă nu s-au finalizat licitațiile pentru deszăpezire!

Dumnezeu, zilele acestea, parcă s-a născut în Argeș. Pentru că, pe cât de nepregătiți ne-a prins anotimpul rece, pe atât de frumoasă este, încă, vremea. De fapt, iarna ne-a prins nepregătiți pe noi, argeșenii, mai ales la… specialiști, la conducători. Pentru că, din nou, aceștia nu știu că iarna nu-i ca vara, și au întârziat, aproape criminal de mult, lansarea licitațiilor pentru întreținerea, în anotimpul rece, a drumurilor județene.

 

Șefii CJ Argeș și Sibiu, rezervați față de Memorandumul privind crearea Parcului Național Munții Făgăraș

Luni, 21 Noiembrie 2016 22:14

# Memorandumul ar putea duce la blocarea proiectelor autorităților locale din zona viitorului parc național, în care s-au investit resurse materiale importante

În ședința de Guvern din data de 14.09.2016, a fost aprobat Memorandumul cu tema ”Crearea Parcului Național Făgăraș”, fapt de care Consiliul Județean Argeș a fost înștiințat prin adresa nr. 6875/12.10.2016, fără a fi precizate limitele și consecințele declarării zonei ca parc național asupra investițiilor autorităților publice, locale și județene, aflate în derulare și asupra comunităților locale din zonă, dat fiind faptul că județul Argeș deține cea mai întinsă suprafață din Munții Făgăraș, dar mai ales că se dorește dezvoltarea turismului și a infrastructurii adiacente.

Primarul din Băbana își ceartă consătenii pe internet (2)

Luni, 14 Noiembrie 2016 23:06

# Bebe Ivan: ”Am fost personal şi am rămas surprins: în Manolești, doar patru familii au dat saci cu deşeuri, ceilalţi s-au ascuns prin fundul curţilor de mine” # Bebe Ivan: ”Rog plătiţi taxa iluminat! …în Băjeneşti toate becurile s-au ars, şi automatul de aprindere, nu am încasat cât am plătit pe aceste componente.”

Așa cum am mai scris, Bebe Ivan, reales pentru a patra oară, cu o largă majoritate în fruntea comunei Băbana, nu se sfiește, pe internet, dar și în revista locală, ”Reflector de Băbana”, să își laude consătenii. Atunci când copiii din localitate obțin rezultate frumoase, atunci când un preot sau un învățător au inițiative lăudabile, edilul șef al

 

Pagina 496 din 792

«ÎnceputAnterior491492493494495496497498499500UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea