Administratie

S.C. Construcții Drumuri și Lucrări de Artă va reabilita strada Găvenii

Luni, 14 Noiembrie 2016 23:04

# Economii importante. Valoarea contractului se ridică la 799.146 lei, 57% față de prețul estimat

La Piteşti vor începe lucrările de reabilitare pe strada Găvenii, care leagă zona de nord a oraşului cu Calea Depozitelor. Este vorba de reabilitare rutieră pe o lungime de 678 m. Pentru acest proiect, inițial, Administrația Domeniului Public a prevăzut suma de 1,7 milioane lei. Investiţia presupune aşternerea unui nou covor asfaltic şi reabilitarea trotuarelor. Lăţimea actuală a străzii va fi menţinută.

 

Cinci milioane de mere pentru școlarii din Argeș!

Luni, 14 Noiembrie 2016 22:53

# Programul, derulat prin Consiliul Județean, va costa 17 miliarde de lei vechi

Se simte ceva! Da, chiar se simte, pentru că, după cum se va vedea mai jos, elevii din Argeș, anul acesta, au șanse mari să vadă primele mere – după un an de absență/abstinență din program.
Anul trecut, mărul a reușit, în mod total, să înfrângă în cadrul programului, într-o   brambureală incredibilă. Licitație, contestație, etc., până aproape de închiderea cusurilor… Licitația a fost atribuită în 03.06.2015, anunțul de atribuire a fost publicat în data de 07.06.2016. Atenție!!! Pentru anul școlar 2015-2016!!! Merele nu au mai

Concurs la Consiliul Județean pentru trei districte de drumuri

Luni, 14 Noiembrie 2016 22:05

# Ca să intre numai cine e competent, candidații pentru șefi de district dau un oral în fața comisiei de la Regia de Drumuri Argeș
Consiliului Județean Argeș, prin Regia Județeană de drumuri din subordine scoate la concurs trei posturi vacante de șpef de sitrict de drumuri. Este vorba de districtele de la Pitești, Căteasca și Băjești.
După cum se vede, este vorba de cel puțin două zone fierbinți, Pitești și Căteasca, zone ce au nevoie de o mână de fier. Pentru că șeful de district este cel care coordonează toate acțiunile de informare dar șpi de intervenție aferente zonei de responsabilitate, coordonează lucrările de reparații și întreținere ale drumurilor județene și podurilor din aria sa.

 

Orașul Mioveni are un nou simbol

Luni, 14 Noiembrie 2016 22:02

# Stema este cartea de vizită a oamenilor ce convieţuiesc în comunitatea respectivă și simbolizează tradiţiile precum şi realităţile economice şi social-culturale locale specifice

Orașul Mioveni are un nou simbol, unic și reprezentativ pentru locuitorii din această comunitate. Considerată drept adevărata imagine a unei localități urbane, stema este blazonul şi cartea de vizită a oamenilor ce convieţuiesc în comunitatea respectivă și simbolizează într-o formă concentrată, tradiţiile istorice, precum şi realităţile economice şi social-culturale locale, specifice fiecărei unităţi administrativ-teritoriale.

Măsuri de protecție a instalațiilor împotriva înghețului la Mioveni

Luni, 14 Noiembrie 2016 21:40

Apropierea sezonului rece face necesară luarea unor măsuri suplimentare pentru prevenirea îngheţului la instalaţiile de apă. În acest sens, conducerea S.C S.Ed.C Mioveni SRL atrage atenţia clienţilor săi că trebuie să ia toate măsurile necesare pentru asigurarea protecţiei şi integrităţii fizice a căminului de apometru, a contorului/aparatului de măsură de apă şi a vanelor ce echipează branşamentul împotriva îngheţului.
Orice reparaţii şi orice înlocuire de contor a cărui deteriorare se datorează unei funcţionări anormale în condiţii de îngheţ sunt efectuate de operator pe cheltuiala exclusivă a utilizatorului.

 

Pagina 497 din 792

«ÎnceputAnterior491492493494495496497498499500UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea