Administratie

Mioveni. Ambasadorul Chinei în România a participat la deschiderea oficială a cursurilor de limba chineză

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:55

Marţi, 1 noiembrie a.c., Excelenţa Sa Xu Feihong, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Populare Chineze în România, a efectuat o vizită de câteva ore în oraşul Mioveni.
La ora 12, ambasadorul Chinei a fost primit la sediul Primăriei Mioveni de către primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, vicepreședintele Consiliului Județean, Ion Mânzână şi senatorul Șerban Valeca, după care delegaţia s-a deplasat pe şantierul noului spital din oraș (aici va exista un Centru de Medicină Tradiţională Chineză).

 

Ambasadorul Sloveniei, în vizită la Mioveni

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:55

Miercuri,  2 noiembrie a.c., ambasadorul Republicii Slovenia în România, Mihael Zupančič, a efectuat o scurtă vizită în orașul Mioveni. Acesta a fost primit şi însoţit pe parcursul vizitei de edilul oraşului Mioveni, Ion Georgescu. Pe lista obiectivelor vizitate s-a aflat Primăria oraşului, Catedrala "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel" Mioveni, Centrul Cultural Mioveni şi Automobile Dacia-Renault. La finalul vizitei, ambasadorul a promis ca va reveni foarte curând la Mioveni și că își dorește un parteneriat cu administaţia de la Mioveni.

Primăria Pitești bagă mâna în cont pentru câteva poze reușite

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:54

# Concurs de fotografie: „Imagini reprezentative din Pitești”

Primăria Municipiului Pitești organizează concursul de fotografie „Imagini reprezentative din Pitești”, în vederea încurajării artei fotografice și din dorința realizării unei radiografii în imagini a vieții orașului nostru.     Concursul se adresează fotografilor profesioniști și amatori, având ca temă: locuri reprezentative din Pitești. Valoarea totală a premiilor = 3000 lei.
PREMIUL 1 – 1200 lei
PREMIUL 2 - 800 lei

 

Ambasadorul Republicii Slovenia în România: ”Iubesc profund zona Transfăgărășan… Cred că aveți aici cea mai frumoasă zonă montană”

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:52

# Declarație de dragoste pentru județul Argeș

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu a primit vizita Excelenței Sale, Michael Zupančič, ambasadorul Republicii Slovenia în România.
Deși se află de doar 14 luni în România, Excelența Sa a vizitat până acum de mai multe ori județul Argeș, cei drept nu în calitate oficială, ci ca persoană fizică. Și asta pentru că ambasadorul Republicii Slovenia în România, Michael Zupančič, este un iubitor al muntelui, motiv pentru care a vizitat de câteva ori până în prezent Transfăgărășanul.

INDAGRA 2016. IPEE Curtea de Argeș a rupt gura târgului cu un incubator de 350 de ouă

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:50

Cea de-a XXI-a ediție a târgului INDAGRA, ediția 2016, s-a desfășurat  în perioada 2–6 noiembrie, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, atât în interior cât și pe platformele exterioare. IPEE ATI Curtea de Argeș a participat, din nou, cu succes, la această ediție a târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii,  viticulturii și zootehniei.

Anii trecuți,  vedetele  expoziției au fost grătarul din inox cu proprietăți anticancerigene  (comercializat, deja, în rețeaua Dedeman și în magazinele proprii), jumulitorul

 

Pagina 498 din 792

«ÎnceputAnterior491492493494495496497498499500UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea