Administratie

A început campania de toaletare a copacilor din Mioveni

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:45

Angajaţii S.C S.Ed. C Mioveni au început campania de toaletare a copacilor din oraş. Primii curățați au fost arborii de pe Bulevardul Dacia care erau putrezi sau care aveau o coroană mult prea mare din care s-ar fi putut desprinde crengi la o furtună puternică. Reamintim că perioada optimă pentru tăierile de întreţinere arbori şi arbuşti este perioada de repaus vegetativ, cuprinsă între 01 noiembrie – 31 martie. În perioada de vegetaţie, astfel de lucrări se aplică numai ramurilor uscate care pot fi uşor identificate. De asemenea, conform conducerii SC S.Ed.C Mioveni, pe teritoriul oraşului vor fi plantaţi mai mulţi arbori.

 

Se încearcă reînființarea F.C. Argeș

Luni, 07 Noiembrie 2016 23:41

# Discuții la Primăria Pitești pe o temă de interes județean

La inițiativa primarului Cornel Ionică, luni 31 octombrie 2016, la sediul Primăriei Municipiului Pitești a avut loc o întâlnire de lucru care a avut ca scop reintrarea pe scena fotbalistică a echipei FC Argeș. Alături de primarul Ionică s-au aflat Constantin Stroe, specialiști din primărie, consilieri locali și  reprezentanții ai FC Argeș 1953.
Dorința tuturor celor prezenți a fost aceea de a identifica mijloacele prin care fotbalul piteștean să fie din nou reprezentat de FC Argeș, pornind de la situația actuală, de la capacitatea și dorința municipalității de a finanța și susține sportul în general, fotbalul în particular, cu respectarea legislației și a regulamentelor Federației Române de Fotbal. Au fost constituite două grupuri de lucru, unul la nivelul municipalității și unul la nivelul FC Argeș 1953, acestea urmând să lucreze împreună, cu dorința comună de stabilire a unui parcurs care să facă posibil ca începând cu campionatul de fotbal 2017-2018 echipa de fotbal FC Arges să revină pe gazon.


Președintele CJ Argeș, Dan Manu, vizită fulger în comunele Drăganu, Cotmeana, Morărești, Poienarii de Argeș și Ciofrângeni

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 22:42

# Vizită neanunțată și la Unitatea de Asistență Medico-Socială din Dedulești

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a mers, vineri, 28 octombrie a.c., în cinci comune din județul Argeș pentru a vedea la fața locului modul în care administrațiile locale au investit banii alocați de C.J. Argeș în acest an, în mod special, fodurile primite pentru toaletele unităților școlare. Astfel, au fost vizitate localitățile Drăganu, Cotmeana,  Morărești, Poienarii de Argeș și Ciofrângeni. Aici, administrațiile locale au înțeles că toaletele noi și moderne, cu apă curentă și curate, construite în

 

Șeful Direcției Agricole a vorbit de subvențiile pentru achiziția de berbeci. Apoi pentru achiziția de tauri

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 22:39

# Bebe Ivan, primarul din Băbana: ”Ce dracu', suntem la horoscop?!...”

Ședința de Colegiu Prefectural desfășurată, săptămâna trecută, la Topolveni, a inclus și o informare susținută de șeful Direcției Agricole Argeș, Lulu Vasilescu. Acesta a vorbit de programele aflate în derulare, de achiziție subvenționată, pentru fermieri, de berbecuți, junici și tăurași de rasă.
Lulu Vasilescu: ”Toate județele din partea de sud a țării au probleme cu genetica. Dacă marile ferme au rezolvat această problemă, micii fermieri sunt cu mult în urmă. De

Mioveni. Măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, în sezonul rece

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 22:28

Având în vedere numărul mare de incendii izbucnite în sezonul rece, la gospodăriile cetățenești, cauzate de folosirea mijloacelor necorespunzătoare de încălzire, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mioveni reaminteşte regulile ce trebuie respectate în această perioadă a anului, pentru a evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.
Majoritatea incendiilor ce se produc în sezonul rece sunt cauzate, de cele multe ori, de folosirea în condiţii necorespunzătoare ori cu defecţiuni a mijloacelor de încălzire centrale şi locale.

 

Pagina 499 din 792

«ÎnceputAnterior491492493494495496497498499500UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea