Administratie

Pregătiri pentru sezonul de iarnă în orașul Mioveni

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 22:07

# Cele 29 de utilaje, dotate cu echipamente pentru iarnă, sunt gata de intervenție
Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni va asigura procedura de deszăpezire la nivelul orașului Mioveni. Planul de iarnă a fost pus la punct și toate forțele implicate sunt gata, în caz de nevoie, să facă față schimbărilor climatice specifice anotimpului rece.
Astfel, cele 29 de utilaje, dotate cu echipamente pentru iarnă, au fost revizuite și pregătite pentru amestecurile de substanțe și materiale antiderapante care sunt folosite în timpul sezonului rece. În primă fază, se vor desfășura activități de preluare și centralizare a datelor cu privire la fenomenele meteorologice ce vor urma.
De asemenea, au fost instruite și echipele care vor acționa 24 de ore din 24, asigurându-se și timpul de odihnă corespunzător. Pentru buna funcționare a traficului, în fiecare zonă, se va atribui un număr de utilaje, de diverse categorii, în funcție de necesitate.
S.Ed.C. Mioveni va acționa pentru asigurarea circulației normale a autovehiculelor și a pietonilor pe toate străzile, arterele și drumurile orășenești, precum și pe trotuarele și căile pietonale de acces către instituții și către cele două mari societăți industriale din Mioveni.

 

Fotografia ediției. PSD Băiculești... protejează, nu doar colorează!

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 21:18

Călătorind prin județ, atenția ne-a fost atrasă, la un moment dat, de o sorcovă uriașă de bannere multicolore, deasupra cărora, precum o mască de Haloween, o ușă și două ferestre de casă lipsă, lăsând să se vadă numai găurile întunecate. Depozit de materiale de construcții, dealer autorizat al multor mărci, vânzător de Kober, posesor de Digi, fâlfâitor de steag – toate astea într-un singur imobil. Vă vine să credeți? Și, ah, cât pe-aci să uităm, sediul organizației PSD Băiculești. Băi... Niculaie, chiar așa?! (de puțin!?...)

Primarul din Lunca Corbului începe construcția unui nou sediu

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 21:02

# Noua primărie va costa maxim 16 miliarde lei vechi
La sfârșitul săptămânii trecute, primarul localității Lunca Corbului, Gheorghe Drăgan, s-a decis: acesta, având alături Consiliul Local, dar beneficiind și de sprijinul cetățenilor, a demarat procedurile legale pentru construirea unui nou sediu. Așa că, a făcut primul pas, unul din cele mai grele: a gândit, redactat și postat anunțul pe sistemul public de licitații, după întocmirea întregii documentații aferente.
Denumire contract: ”Execuție de lucrări aferente investiției: “Construire Sediu Primărie si Centrală Termică în comuna Lunca Corbului, județul Argeș”.
Obiectul contractului: Prin contractul ce urmează a se atribui, se urmărește realizarea de lucrări de executie respectiv- executie de lucrari aferente investitiei: “Construire

 

Primăria Pitești dă câteva miliarde pentru achiziția a 75 de calculatoare la 5.000 de lei bucata

Miercuri, 02 Noiembrie 2016 21:00

# Să fie criză, dar nu pentru toată lumea! # Culmea culmilor! În hipermarketurile din Pitești nu există calculatoare atât de scumpe!

Dacă tot s-a apucat de amenajarea și reabilitarea exterioară a sediului, Primăria Pitești nu neglijează, iată, nici starea materială… interioară. Edilii au ajuns la concluzia că tehnica de calcul din dotare este depășită și este imperios necesară a fi schimbată. Este vorba de 75 de calculatoare. Așadar, obiectul contractului este justificat astfel: ”Achizitia produselor este necesara pentru inlocuirea calculatoarelor vechi, uzate fizic si moral , in scopul imbunatatirii productivitatii muncii angajatilor si sporirea vitezei de lucru. Valoarea totala estimata este de 312.500,00 lei fara TVA.”

Orașul Mioveni este ambasadorul Argeșului în China

Luni, 24 Octombrie 2016 12:22

Mioveniul reprezintă județul Argeș în China, la cel mai important concurs internațional de limba chineză. Timp de două săptămâni, 400 de tineri din 90 de țări participă la cea de-a noua ediție a Concursului Podul Chinezesc - Faza Internațională, dedicată elevilor de liceu vorbitori de limba chineză. Concursul este organizat de Institutul Confucius China (Hanban) și se desfașoară în orașul Kunming din Provincia Yunnan.

 

Pagina 500 din 792

«ÎnceputAnterior491492493494495496497498499500UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea