Administratie

Instanța a respins cererea prefectului de strămutare a dosarului fostului primar din Vlădești

Marţi, 12 Decembrie 2023 11:26

 

Cristian Dică Hristu, fostul primar de la Vlădești, a cerut în instanță anularea ordinului emis de prefect prin care i-a fost încetat mandatul de primar. De asemenea, și prefectul Radu Perianu a cerut strămutarea dosarului. Dacă în cazul strămutării cauzei, judecătorii au respins definitiv, pe 29 noiembrie, cererea prefectului, în celălalt dosar continuă judecata, următorul termen fiind stabilit pe 12 ianuarie.

 

Primarul din Băbana este atât de fericit că i se repară drumul, încât a pus niște betoane la imaginea de copertă pe facebook

Marţi, 12 Decembrie 2023 08:34

 

Cum să nu îl îndrăgești pe Bebe Ivan? Om sufletist, primul care se înscrie la evenimente caritabile, șoferul propriei comunități atunci când ninge și trebuie deszăpezit, bucătarul aceleiași comunități atunci când au prilejul să mai și petreacă. Primarul unei comune sărace, în care, însă, se întâmplă cam aceleași lucruri ca în una cu mulți bani. Pentru că se muncește, pentru că bătutul la uși închise nu e pentru toată lumea.

 

Lista celor nouă localități care vor primi bani de la Consiliul Județean Argeș

Luni, 11 Decembrie 2023 18:35

 

Pe 12 decembrie, de la ora 12:00, va avea loc o nouă ședință extraordinară a Consiliului Județean Argeș. La ultimul punct de pe ordinea de zi se află și un proiect de hotărâre privind actualizarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Argeș, pe anul 2023. Cu această ocazie, consilierii județeni urmează să decidă cum vor fi repartizate pe comune sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale, dar și fondul constituit la dispoziția Consiliului Județean Argeș din cota de 6% din impozitul pe venit. Astfel, vor fi luate decizii importante pentru nouă localități din județ.

 

 

O primărie din Argeș angajează contabil

Luni, 11 Decembrie 2023 16:16

 

Primăria Oarja a scos la concurs un post de inspector clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Contabilitate. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 27 decembrie.

Condiţiile necesare în vederea participării la concurs sunt:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;

- domeniu de studiu: știinte economice (domeniu fundamental).

 

Proiect pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu”

Luni, 11 Decembrie 2023 15:33

 

Consiliul Județean Argeș a aprobat vineri, 8 decembrie, proiectul de hotărâre privind aprobarea participării la “Programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice”, gestionat de Administrația Fondului pentru Mediu în vederea realizării proiectului Reabilitare și eficientizare energetică la “Biblioteca Județeană Dinicu Golescu” și a cheltuielilor legate de proiect. Proiectul va fi depus în vederea obținerea finanțării.

 

 

Pagina 20 din 792

«ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea