Actualitate

Au început înscrierile în unitățile de învățământ ale Poliției Române!

Luni, 29 Aprilie 2024 12:29

 

 

Dacă ești din Argeș și visezi să devii parte din forțele de ordine, recrutarea este gestionată de către Inspectoratul de Poliție Județean Argeș pentru candidații cu domiciliu/reședință în Argeș.

Au început înscrierile pentru școlile de agenți de poliție Câmpina și Cluj Napoca, respectiv pentru școala de agenți de poliție de frontieră Oradea. Până la 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeș, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie - iulie 2024, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

 

 

Figurine specifice Sărbătorilor Pascale, în centrul civic al orașului Mioveni

Vineri, 26 Aprilie 2024 14:07

 

Centrul orașului Mioveni a fost decorat cu figurine specifice Sărbătorilor Pascale. Angajații de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, prin Serviciul de Iluminat Public, a început instalarea ornamentelor tematice de Paște.

Astfel, centrul civic al orașului s-a îmbogățit cu mai multe figurine specifice Sărbătorilor Pascale. Platoul Casei de Cultură a devenit, din nou, un punct de atracție pentru cei mici și cei mari.

Zoo Pitești – deschisă în perioada sărbătorilor de Paște

Vineri, 26 Aprilie 2024 13:51

 

 

 

Program normal de vizitare la Zoo Pitești în preajma sărbătorilor de Paște. Grădina Zoologică Pitești va fi deschisă spre vizitare, în perioada 1-6 mai, în intervalul orar 10:00 – 19:00.

Prețul unui bilet este de 8 lei/adult, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere.

Persoanele cu handicap, însoțitorii acestora și copiii cu vârsta de până la 3 ani au intrare gratuită.

 

 

 

Premieră la Spitalul Mioveni: s-a născut prima pereche de gemeni

Vineri, 26 Aprilie 2024 12:33

 

Încă o premieră a fost marcată la Spitalul Mioveni! După mai bine de patru ani de când a fost dată în folosință, miercuri, 24 aprilie, la secția de maternitate din Mioveni s-a născut prima pereche de gemeni! Părinții nu au domiciliul în oraș, dar au ales ca fetițele să fie aduse pe lume la această maternitate.

Olivia (2810 gr.) și Rebeca (2640 gr.) au văzut lumina zilei după o operație de cezariană, condusă de dr. Andreea Hodorog și dr. Sorin Liviu Pletea, specialisti în obstretică-ginecologie, alături de echipa medicală reprezentată de dr. neonatolog Mariana Pîrvan, medicii ATI-iști Mihai Tudor și Adrian Ciocănea, precum si alți asistenți medicali de specialitate din blocul operator și neonatologie.

Program extins la zona de picnic Făget începând cu 1 mai

Miercuri, 24 Aprilie 2024 08:25

 

Începând cu data de 1 mai, zona amenajată pentru desfășurarea de activități de picnic din cartierul Făget va funcționa după programul L-D: 08.00-23.00. Nu uitați că la închirierea grătarului este necesară plata unei garanții de 50 de lei, ce va fi restituită la înapoierea acestuia. Vă rugăm ca la încheierea activităţilor să colectați toate resturile de mâncare șau ambalaje și să le depuneți în containerele destinate acestor deșeuri.

Pentru sesizări în ceea ce privește buna funcționare a zonei de agrement, ne puteți contacta în dispecerat, la următoarele numere de telefon: 0348/457.102 sau 0736.202.067.

 

 

Pagina 1 din 1121

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea