O nouă conducere la CS Dacia Mioveni 2012

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:18

Luni, 6 ianuarie, la Centrul Cultural Mioveni, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Asociaţi din cadrul CS Dacia Mioveni 2012. După ce preşedintele Consiliului de Administraţie, Adrian Ştefan,  şi-a prezentat mandatul din motive medicale, Adunarea Generală a ales noii conducători. Iată noua componență a conducerii clubului:

Cinci judecători stagiari au fost repartizați în Argeș

Luni, 13 Ianuarie 2020 15:08

La începutul acestui an, Consiliul Superior al Magistraturii a repartizat în Argeş cinci judecători stagiari. Aceștia își vor începe cariera în judeţul nostru. Tinerii  judecători vor avea dreptul să judece doar anumite dosare, fiind obligaţi să-și continue formarea profesională sub coordonarea unui judecător tutore.

 

Sportiv din Mioveni, cel mai bun tenismen din România!

Luni, 13 Ianuarie 2020 13:04

Ultimul clasament din 2019, la individual, întocmit de Federaţia Română de Tenis de Masă îl regăseşte pe primul loc pe Alexandru Cazacu, sportiv legitimat la CS Mioveni.
Un alt jucător de la CS Mioveni care punctează în clasamentul naţional este Lucian Munteanu, acesta fiind pe locul 21.

Târgurile de animale rămân închise în Argeș

Luni, 13 Ianuarie 2020 13:03

Deși s-au solicitat în mai multe rânduri redeschiderea târgurilor de animale din Argeș, acestea rămân în continuare închise. Reamintim că târgurile au fost închise din cauza numeroaselor focare de gripă porcină africană.
Directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, Daniel Lupu (foto), a declarat că târgurile vor rămâne închise.

 

Din nou pe drum! Alpinistul argeșean Teofil Vlad - expediție în Patagonia

Luni, 13 Ianuarie 2020 12:54

„Unele călătorii au o destinație consacrată. Altele sunt despre explorare, atât în exterior, cât mai ales în interior. De data aceasta drumul nostru duce spre valea Cochamo din Patagonia chiliana, un Yosemite sud-american încă puțin valorificat față de potențialul existent, unde pereți de peste o mie de metri au rute fără prea multe repetări și alți pereți așteaptă înca primii cățărători”, a precizat alpinistul argeșean Teofil Vlad despre expediția sa din Patagonia.

Specialiştii STS Argeş au urcat la 2000 de metri pentru a repara un echipament important pentru comunicaţii

Luni, 13 Ianuarie 2020 12:51

Săptămâna trecută, salvamontiștii de serviciu la Cota 2000 Transfăgărășan au făcut o vizită la releul din Florea, împreună cu doi colegi de la Serviciul de Telecomunicații Speciale, care îl întrețin, pentru restabilirea semnalului pentru stațiile Tetra, care încetaseră în urma unei defecțiuni. După un traseu montan de urcare de șase ore pe Masivul Făgăraș, specialiștii din cadrul Direcției Județene de Telecomunicații Speciale Argeș au reușit remedierea defecțiuni apărute la Sistemul TETRA.

 

Rotary Pitești va dona Spitalului de Pediatrie Pitești un aparat pentru vizualizare vene

Luni, 23 Decembrie 2019 21:30

În urma Balului Rotary, care a avut loc la începutul lunii, s-au strâns sume cu care, ca în fiecare an, organizația contribuie, alături de alte donații și sponsorizări, pentru fapte deosebite. Se pare că, anul acesta, câțiva copii au fost aleși din evidențele sociale. Dar, cel mai important, se are în vedere un Aparat Laser Portabil, non-contact, pentru Vizualizare Vene - s-a decis în prima ședință de după Balul de caritate Rotary.

Moș Crăciun a venit la școlarii din Băbana

Luni, 23 Decembrie 2019 21:27

Pentru că elevii din Băbana au fost cuminți, localitatea a fost una din primele vizitate, de Moș Crăciun, anul acesta.
Bebe Ivan, primar, Băbana: ”Dragii mei!

 

Premieră medicală la Spitalul Județean de Urgență Pitești

Luni, 23 Decembrie 2019 21:14

Pe 18 decembrie, la Spitalul Județean de Urgență Pitești a fost efectuată, în premieră, o nouă procedură medicală. Echipa de medici cardiologi intervenționiști de la Laboratorul de angiografie, condusă de doctorul Elvis Gabriel Boțu, a efectuat trei operații coronariene, printr-o nouă metodă medicală, rotablație. Doctorul Elvis Gabriel Boțu l-a avut alături, ca îndrumător și mentor, pe doctorul Marin Postu, medic primar la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare  “Prof. dr. C.C. Iliescu”.

Concert „Bere Gratis” și foc de artificii, de Revelion, la Pitești

Luni, 23 Decembrie 2019 20:53

Concert şi artificii, de Revelion, în Piaţa Primăriei Piteşti! Formaţia pop-rock„ Bere Gratis” este surpriza pregătită de Primăria Piteşti la cumpăna dintre ani. Fondată în 1998, trupa lui Mihai „Miţă” Georgescu promite un concert de zile mari, din care nu vor lipsi piese consacrate. Spectacolul va începe cu puţin timp înainte de miezul nopţii, iar Noul An va fi apoi întâmpinat cu un superb foc de artificii.

 

A fost deschis primul magazin social, la Călinești

Luni, 23 Decembrie 2019 20:35

# Semipreparate din carne, la 6,3 lei/kg!
ASOCIAȚIA CRISTAL PALACE, în colaborare cu PAROHIA TURCULEȘTI, a deschis, săptămâna trecută,  primul Magazin Social.
Produse din carne de pui, curcan și porc (șnițel semipreparat) la prețul de 6,3lei/kg. Budincă vanilie/ciocolată la 1,5 lei setul de 4 bucăți. Pastă de dinți la 1,5 lei.

Părintele Arhiepiscop Calinic - Doctor Honoris Causa al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

Luni, 16 Decembrie 2019 14:03

Săptămâna trecută, Senatul Universităţii „Lucian Blaga”, din Sibiu, i-a acordat Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, titlul de Doctor Honoris Causa, la propunerea Consilului Facultăţii de Teologie „Sfântul Andrei Saguna”, instituție de învățământ teologic cu o tradiţie de peste 230 de ani.

 

Mii de piteșteni au trecut, liberi, prin sediul Prefecturii

Luni, 16 Decembrie 2019 14:00

#  Se împlinesc, duminică, trei decenii de la manifestările revoluționare din Pitești

Acţiunile protestatare de stradă au început la Piteşti, efectiv, în ziua de 22 decembrie 1989, în jurul orei 13, fiind direct determinate de cele întâmplate în Bucureşti.
Un impact deosebit asupra stării de spirit şi a atitudinii făţişă împotriva conducerii superioare a Partidului Comunist Român l-au avut:

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare a procurorului argeșean Cornel Ioana

Luni, 16 Decembrie 2019 13:51

# Acesta a fost, în ultimii 10 ani, procuror inspector la Inspecția Judiciară – Direcția Inspecție Procurori

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, săptămâna trecută, decretul de pensionare a procurorului argeșean Cornel Ioana, începând cu data de 15 decembrie. Cornel Ioana a fost procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, fiind numit, în ultimii 10 ani, în funcţia de inspector judiciar la Inspecţia Judiciară - Direcţia de inspecţie pentru procurori.

 

Șeful Dacia a donat un robot mobil Liceului Tehnologic “Construcții de Mașini” Mioveni

Luni, 16 Decembrie 2019 13:49

Christophe Dridi, preşedinte director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault Romania, a donat Liceului Tehnologic Construcţii de Mașini Mioveni, un robot mobil, ca suport tehnic pentru elevii instituţiei de învătământ. Încă din anul 2014 există un protocol de parteneriat între Dacia, Inspectoratul Școlar al Județului Argeș și Primăria orașului Mioveni ce vizează colaborarea dintre Dacia și Liceul Tehnologic Construcţii de Mașini Mioveni în ceea ce priveşte activitatea şcolară şi pregătirea profesională practică a tinerilor liceeni, precum și sponsorizarea cu mijloace tehnice (mașini, utilaje și echipamente).

Programul de funcționare al patinoarului din Mioveni

Luni, 16 Decembrie 2019 13:47

Autoritățile locale din Mioveni aduce la cunoștință programul de funcționare al patinoarului de la Mioveni, în perioada sărbătorilor de iarnă:
- 25 decembrie - închis;

 

Proiectul sportiv „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!” - o reușită

Luni, 16 Decembrie 2019 13:46

Săptămâna trecută, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” Mioveni a avut loc ceremonia de încheiere a proiectului sportiv „Intră în joc, câştigă-ţi sănătatea!”. Evenimentul a fost inițiat de Instituția Prefectului Argeș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Direcția pentru Tineret și Sport Argeș, cu sprijinul Primăriei orașului Mioveni. Competiţia s-a desfășurat pe mai multe ramuri – baschet fete şi băieţi, handbal fete şi băieţi, volei fete şi băieţi şi fotbal fete.

Sportivii din Mioveni, din nou pe podium

Luni, 16 Decembrie 2019 13:43

Tinerii judoka de la CS Mioveni care au participat la Festivalul Românesc de Judo, organizat la București au adus clubului o serie de rezultate foarte bune și un număr de șapte medalii. Concursul a fost organizat de Asociatia Municipală de Judo Bucureşti şi a adunat la start aproape 700 de copii, din toată ţara. Sportivii de la CS Mioveni, antrenaţi de Verginel Popescu şi instructor Lavinia Iordache au obţinut următoarele rezultate:

 

Atelierele lui Moș Crăciun la Muzeul Golești

Luni, 09 Decembrie 2019 16:25

# Anul acesta, până pe 20 decembrie, sunt deschise nouă ateliere de creație!
Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, organizează până pe 20 decembrie 2019,  Atelierele lui Moș Crăciun.
Nașterea Domnului sau Crăciunul este una dintre cele mai mari sărbători creștine care este însoțită de tradiții, credințe și superstiții diverse în România . Este sărbătoarea bucuriei, a familiei, a prieteniei, a iubirii  și a copiilor.

S-a născut primul copil în noul spital din Mioveni

Luni, 09 Decembrie 2019 16:24

Pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, s-a născut primul copil la noul spital din Mioveni. Micuțul care, se pare că va purta numele Ionuț Mathias, este primul copil născut la Mioveni, după anul 1999.

 

Pagina 123 din 281

«ÎnceputAnterior121122123124125126127128129130UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea