Primăria Mioveni angajează inspector

Luni, 27 August 2018 13:22

Primăria oraşului Mioveni organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuție temporar vacante de inspector, clasa I, gradul profesional asistent, în cadrul compartimentului Sprijin Asociații Proprietari, Fond Locativ - pe perioada concediului pentru creșterea copilului.
Condiţiile de desfăşurare a concursului sunt:

CS Dacia Mioveni, în Seria C a Diviziei A de handbal feminin!

Luni, 27 August 2018 13:21

Federaţia Română de Handbal a stabilit, ieri, componența seriei Diviziei A la handbal feminin, echipa din Mioveni fiind repartizată în Seria C. Pentru ediția de campionat 2018-2019, handbalistele din Mioveni vor juca alături de cele de la  FC Argeș, CSU Târgoviște, Național Râmnicu Vâlcea, HC Activ CSO Plopeni și LPS Târgu Jiu. Primul meci va fi jucat între CS Dacia Mioveni 2012 și FC Argeș, în data de 9 septembrie, la Pitești. Partidele se vor juca tur-retur, iar primele două clasate se vor califica mai departe. Turul va debuta în luna septembrie şi se va încheia în octombrie, iar returul va fi în perioada noiembrie – decembrie. Cel de-al doilea tur va începe în ianuarie 2019 şi va ţine până în februarie, iar ultimul retur va fi din martie, până în aprilie 2019.

 

CS Dacia Mioveni 2012 angajează kinetoterapeut

Luni, 27 August 2018 13:18

Cerințe: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul kinetoterapiei, autorizaţie de liberă practică. Constituie un avantaj experiența de minim 3 ani în domeniul sportiv. Candidatul trebuie să aibă bune abilități de comunicare și lucru în echipa. Efectuarea tratamentelor de kinetoterapie, fizioterapie și masaj. CV-urile se pot trimite la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Relații suplimentare la numărul de telefon: 0732.723.126.

Deși există un anunț că apa este nepotabilă, sute de cetățeni consumă apă de la izvorul din bazarul Gh. Lazăr

Luni, 27 August 2018 13:12

# Mulți iau și pentru acasă
Bazarul Gh. Lazăr, ”la ruși”, cum știu oamenii zona, este un punct  aglomerat. Sute, chiar mii de persoane trec, zilnic, prin zonă. O bună parte dintre acestea se opresc pentru a lua o gură de apă de la celebrul izvor de aici. Administraţia Domeniului Public a amplasat însă, de ceva timp, un anunţ în care îi informează pe piteşteni că apa nu este potabilă. Conform analizelor de laborator, concentraţia de amoniu din apă depăşeşte limitele normale. Nu contează, sute de oameni vin chiar să își ia provizii pentru acasă, cu bidoane de 2l și 5 l. Pentru băut și pentru mâncare. Mulți vin cu copiii și ignoră total anunțul amplasat, la loc vizibil, pe un perete al construcției.

 

Recuperare rapidă și rezultate estetice deosebite la tratarea varicelor prin radiofrecvență la Muntenia Hospital. Acum cu 15% reducere

Luni, 27 August 2018 13:07

Muntenia Hospital din Pitești a achiziționat, de curând, un echipament performant pentru tratarea minim-invazivă a varicelor și a insuficienței venoase cronice prin ablație endovenoasă cu radiofrecvență. Până la 31 octombrie, puteți beneficia de o reducere de 15% pentru tratamentul cu radiofrecvență efectuat de dr. Claudiu Chivu, medic primar chirurgie cardiovasculară la Muntenia Hospital.

Fostul polițist Dănuț Dinu despre șeful IPJ Argeș: ”Se urmărește numirea lui Tudorel Pieleanu în gradul de chestor”

Luni, 27 August 2018 12:59

După ce a fost numit din Teleorman la conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, Tudorel Pieleanu a ajuns subiect de glume și în Consiliul Local Pitești.
După ce primarul Cornel Ionică a spus că l-a invitat pe șeful Poliției Argeș la comisia de circulație a orașului, pentru a discuta câteva propuneri pentru fluidizarea traficului, consilierul local independent Dănuț Dinu a avut o replică memorabilă. Comisar șef și fost purtător de cuvânt al IPJ Argeș, Dănuț Dinu, acum la pensie, și-a arătat pe față nemulțumirea că instituția la care a lucrat a ajuns să fie condusă de cineva din Teleorman.

 

Cotimanis și Socaciu - recitaluri cu ocazia Zilei Limbii Române

Luni, 27 August 2018 12:55

Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, organizează un spectacol literar-muzical dedicat Zilei Limbii Române- 31 august.
Evenimentul, care stă sub semnul Centenarului Marii Uniri, va avea loc vineri, 31 august, de la ora 18.00, la Centrul Multifuncțional Pitești. Manifestarea va cuprinde un recital de poezie în interpretarea actorului Constantin Cotimanis, recitaluri de muzică folk, susținute de Victor Socaciu, Tiberiu Hărăguș, Grupul Folk P620 și un recital oferit de Cvartetul Filarmonicii Pitești. Prezintă actrița Iulia Dumitru, de la Teatrul Alexandru Davila. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Pe 29 august, petrecere mare la Ziua comunei Bogați

Luni, 27 August 2018 12:43

Cea de-a VII-a ediție a Zilei comunei Bogați va avea loc miercuri, 29 august, în Parcul Tineretului. Primarul Ion Gârleanu vă așteaptă să sărbătoriți împreună, începând cu ora 16:00. Pe scenă vor urca nume mari ale muzicii, cum ar fi Constantin Enceanu, Ileana Lănceanu, Nicolae Dactcu, Sandra N, dar și Ansamblul Doina Argeşului, Grupul Vocal Pădureanca al primăriei Bogați.

 

Schimbare la conducerea Casei de Cultură a Studentului

Luni, 20 August 2018 14:18

# Daniel Ionescu (foto) a intrat în concediu de creştere a copilului
După ce Dan Oprea a adevenit noul director al DJST Argeș, o altă schimbare a avut loc în instituţiile subordonate Ministerului Tineretului şi Sportului la nivel județului. La Casa de Cultură a Studentului, Daniel Ionescu – directorul instituţiei a intrat în concediu de creştere a copilului, iar Florin Ciucă, angajat în cadrul instituției, este noul director interimar.

Vor fi construite trei complexe de locuințe protejate în centrele DGASPC Argeș

Luni, 20 August 2018 14:13

Țara noastră și-a luat angajamentul să asigure tranziția de la un sistem bazat pe îngrijiri de tip rezidențial la unul bazat pe servicii alternative comunitare. Conform Programului Operațional Regional 2014-2020, în intervalul 2015 - 2023,România şi-a asumat reducerea numărului persoanelor adulte cu dizabilități din instituțiile de tip vechi. Astfel, s-a trecut la procesul de dezinstituționalizare, în sensul transferului treptat a persoanelor cu dizabilități asistate în locuințe protejate, dezvoltate în comunitate. În mod obligatoriu transferul este însoțit de dezvoltarea de servicii care sprijină integrarea și participarea în comunitate.

 

Victimele minore, depistate în cazul de sclavie de la Gămăcești, în continuare în centrul de plasament

Luni, 20 August 2018 14:10

# Iuliana Matei (foto), director adjunct la DGASPC Argeş: „Sunt progrese vizibile în ceea ce îi privește”
În urma desciderilor efectuate în 2016 în comuna Berevoești, satul Gămăcești, față de două victime minore s-a luat măsura plasamentul într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş. Reprezentanţii instituţiei au preluat pe 13 iulie 2016 doi copii, unul de 11 ani şi celălalt de 13 ani, pentru care s-a stabilit măsura de plasament în regim de urgenţă. S-a luat această măsură pe motiv că familia naturală nu se poate ocupa în mod corespunzător de îngrijirea lor.

Mike Terrana și Dave Evans, vedetele festivalului Stonebird, rămași impresionați de Corbi

Luni, 20 August 2018 14:08

Între 10-12 august, la Corbi, aproape de cea mai veche mănăstire rupestră din România, a avut loc cel mai mare festival rock din mediul rural din România. Vedetele Stonebird Festival au fost Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, şi bateristul american Mike Terrana. Primarul Virgil Baciu a dat, din nou, o lecție multor edili din județ și din țară prin deschiderea și implicarea sa în organizarea evenimentului, dar și prin dorința de promovare a comunei pe care o păstorește.

 

Echipa de handbal a Piteștiului a dat drumul la treabă

Luni, 20 August 2018 14:03

Publicația noastră vă informa, în premieră, despre faptul că după ani buni, handbalul masculin renaște în județ. Acum, vă prezentăm și planurile echipei, dar și modul în care aceasta a dispus deja primele partide.
CSU Pitești este formația care a renăscut la Pitești. După ani buni în care handbalul masculin a dispărut de pe harta Argeșului, iată că acum a renăscut. La CSU Pitești, clubul Ministerul Educației și Cercetării, club care se află în subordinea Universității din Pitești, a fost înființată echipa de handbal masculin.

A început sesiunea de toamnă a bacalaureatului

Luni, 20 August 2018 14:02

Bacalaureatul de toamnă începe luni, 20 august, cu proba scrisă la Limba şi Literatura Română. În Argeș, la examen, au fost înscrişi un număr de 1.411 candidaţi. Totuși, din experiența ultimilor ani, nu toți cei înscriși iau parte și la probe.
Calendarul probelor la examenul de Bac 2018, sesiunea august-septembrie, va fi următorul:

 

Eveniment dedicat Zilei Medicinei Militare

Luni, 20 August 2018 13:55

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești, împreună cu Asociația „Organizația Județeană Argeș Basarab I a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere”, organizează simpozionul tematic „Onoare și Respect Personalului Medical din Garnizoana Pitești”, dedicat  Zilei Medicinei Militare, în data de 21 august 2018, ora 10.30, în Sala de Festivități a Cercului Militar Pitești. Evenimentul organizat în contextul Centenarului Marii Uniri din 1918, la împlinirea a  156 de ani de la înființarea Corpului Ofițerilor Sanitari și a Direcției Generale a Serviciului Sanitar Român, va reuni personalitățile vieții militare și civile ale județului Argeș.

Pieleanu vs Gherghe, lupta pentru șefia IPJ Argeș

Luni, 20 August 2018 13:52

# Cine stă mai bine la nivel de susținere politică
Lupta se încinge pentru șefia Poliției Argeș. Postul de inspector șef a fost la concurs, iar înscrierile deja s-au finalizat. Actualul șef al Poliției Argeș, Tudorel Pieleanu – omul trimis de Carmen Dan și Liviu Dragnea în Argeș, respectiv Gabriel Gherghe – actualul adjunct al instituției, se luptă pentru marele post. Rămâne de văzut cine va câștiga...

 

Catedrala Arhiepiscopală și-a sărbătorit hramul

Luni, 20 August 2018 13:48

# Mii de pelerini din întreaga țară au participat la eveniment

Catedrala Arhiepiscopală din municipiul Curtea de Argeș și-a sărbătorit hramul. Mii de pelerini veniți din întreaga țară au avut ocazia de a se închina la moaștele Sfintei Mucenițe Filoteia care au fost scoase în pridvorul paraclisului arhiepiscopal.
Sfânta Liturghie a fost oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, în baldachinul din fața Catedralei Arhiepiscopale.

Dosarul „Balastiera TGM” - aproape de a fi trimis în judecată

Luni, 20 August 2018 13:43

Conform surselor noastre, în această toamnă, urmează a fi trimis în judecată dosarul „Balastiera 2”, caz care vizează și firma TGM. Dosarul a fost deschis pentru cercetări încă din 2013, iar printre persoanele cercetate se găsește și numele fostului polițist Laurențiu Bălan (foto). Acesta e acționar al TGM, una dintre firmele circuitului infracțional. Surse judiciare precizează că cercetările sunt aproape de a fi finalizate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, fiind efectuate în acest sens toate expertizele de specialitate.

 

Eroii Primului Război Mondial comemorați și în comuna Săpata

Luni, 20 August 2018 13:38

Eroii Primului Război Mondial au fost comemorați miercuri, 15 august, în zi de mare sărbătoare, de Sf. Maria, și în comuna Săpata. La Monumentul Eroilor din localitate, președintele CJ Argeș, Dan Manu, și primarul Laurențiu Micu au aprins Flacăra Centenarului. Un sobor de preoți a oficiat slujba de pomenire, slujbă în cadrul căreia au fost citite numele tuturor eroilor. Urmașilor acestor eroi le-au fost acordate Diplome Centenare în semn de omagiu pentru sacrificiul înaintașilor lor. Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a felicitat întreaga comunitate pentru păstrarea vie a memoriei înaintașilor lor, cu atât mai mult cu cât la eveniment au participat și foarte mulți copii ce au susținut un scurt moment artistic. L.S.

Stagiu de pregătire în Moldova pentru fotbaliștii din Mioveni

Luni, 20 August 2018 13:31

În perioada 13 - 18 august, grupa de sportivi născuţi în anul 2004 ai Centrului de Copii şi Juniori CS Mioveni s-a aflat în Republica Moldova, unde a executat un stagiu de pregătire centralizată la Şcoala Sportivă din Măgdăceşti. Lotul din Mioveni  a fost însoţit de antrenorii Marius Stoica, Iulian Preda şi Cătălin Constantin. În afară de cantonament, echipa de fotbal a susținut și două meciuri amicale, cu juniorii de la  Chişinău şi cei de la  Măgdăceşti. Reamintim că în perioada 22 - 28 iulie a.c., fotbaliştii de la Şcoala Sportivă din Măgdăceşti au fost prezenţi și ei la Mioveni. Localitățile Măgdăceşti şi Mioveni sunt de 2 ani înfrăţite, iar cele două grupări sportive promovează un schimb de experienţă între sportivi.

 

Pagina 152 din 281

«ÎnceputAnterior151152153154155156157158159160UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea