Vitality Spa caută personal pentru angajare

Duminică, 21 Ianuarie 2018 17:03

Vitality sport & wellness este singurul centru sportiv din județul Argeș care oferă o gamă diversificată de servicii: bazin de înot la standarde olimpice, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, MMA, cursuri de înot, spa, masaj, sală de fitness și nutriție. Centrul dispune de piscină, precum și de o zonă de relaxare, unde clienții pot beneficia de masaj terapeutic, anticelulitic, masaj cu roci vulcanice sau masaj facial.

De asemenea Vitality Sport & Wellness Pitești caută personal pentru bar în centrul sportiv Vitality; personal recepție care sa aibă cunoștințe avansate în calculator și să cunoască programul Getsel. Se caută și personal pentru masaj. Centrul Vitality Sport & Wellness este situat în Piteşti, Strada Petre Ispirescu nr. 63, Găvana III, Platou. Informații suplimentare și programări la nr. de tel: 0348 411 211 sau 0348 412 000 sau 0774 008 446.

Afaceristul Alexandru Fătuloiu se însoară!

Luni, 15 Ianuarie 2018 23:08

Tânărul om de afaceri Alex Fătuloiu, fiu al nu mai puțin celebrului Dan Fătuloiu, fost șef al Poliției Române, se căsătorește! Cea care i-a furat inima se numește (încă) Roxana Stanciu, este studentă în anul IV la Medicină și este din Pitești. Alex Fătuloiu s-a lansat puternic, de câțiva ani, pe piața construcțiilor civile și industriale, specializându-se, mai ales, în ridicarea de blocuri de locuințe. Firma sa de construcții numără, în momentul de față, câteva zeci bune de angajați, dar și câteva sute de apartamente construite, finisate și vândute. Cererea în căsătorie a fost formulată - și acceptată  - fix înaintea Sărbătorilor de Iarnă, cei doi aflându-se, la momentul respectiv, într-o locație exotică, la mare și plajă. Cununia civilă va avea loc în vara acestui an, iar nunta, cel mai probabil, undeva în 2019. Casă de piatră!

 

Întâlnire cu marii operatori economici pentru dezvoltarea învățământului dual la Mioveni

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:30

Joi, 11 ianuarie, de la ora 11.00, la Primăria orașului Mioveni a avut loc o întâlnire care a avut ca temă formare profesională a elevilor prin învăţământul dual.
Întâlnirea a fot organizată de Primăria orașului Mioveni, Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) și Inspectoratul Școlar Județean Argeș, în parteneriat cu o serie de importanți agenți economici din zonă.

Campania anti-vaccinare de la Cluj a băgat spaima în responsabilii cu sănătatea din județul nostru

Luni, 15 Ianuarie 2018 22:14

# În Argeș nu s-au descoperit campanii împotriva vaccinării
Începând de săptămâna trecută, la solicitarea ministrului Sănătății, prof. dr. Florian Bodog, direcțiile de sănătate publică au început să controleze toate panourile publicitare care promovează campaniile de informare pe teme de sănătate publică. S-a luat această măsură după ce, la sfârșitul anului trecut, au fost postate mai multe panouri publicitare împotriva vaccinării.

 

S-a deschis Vitality Sport & Wellness Pitești, cel mai modern centru sportiv din Argeș

Luni, 15 Ianuarie 2018 14:15

Căutați un loc unde să vă bucurați de cele mai moderne facilități pentru întreținerea sau recuperarea sănătății fizice? Acum găseşti la Pitești absolut tot ce vrei în materie de sport, wellnes şi nutriţie la cel mai modern centru din România, Vitality Spa. Vineri, 12 ianuarie, în prezenţa autorităţilor locale, a fost inaugurat cel mai mare centru SPA, Sport & Wellness din Argeș, fiind tăiată panglica de investitorul Nicola Inquieto și de soția acestuia, Ioana Inquieto Petrescu.

Continuă evenimentele la Vitality Sport & Wellness. Câștigătorii Cupei Vitality Spa la înot

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 18:23

Sâmbătă, 13 ianuarie, la centrul Vitality sport & wellness s-au desfășurat mai multe evenimente la care au luat parte zeci de persoane. Cei interesați au putut participa la seminarii de fitness, psihologie și nutriție sau la clasele de gimnastică aerobică ținute de instructori cu o bogată experiență. Bogdan Vasile a ținut o serie de seminarii pe fitness și nutriție la care au luat parte numeroase persoane. Acesta le-a vorbit participanților despre mișcare, nutriție și relaxare și cum pot să scape de cotidianul slujbei și de grijile de zi cu zi. Tot pe 13 ianuarie au avut loc cursuri de inițiere la înot , dar și Cupa Vitality Spa la înot la care au luat parte 31 de participanți cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani.

 

Cel mai modern centru sportiv, Vitality Spa, și-a deschis porțile la Pitești. Weekend plin de evenimente

Vineri, 12 Ianuarie 2018 18:38

Vineri, 12 ianuarie, a fost inaugurat cel mai mare centru SPA, Sport & Wellness din Argeş. Vitality sport & wellness este singurul centru sportiv din județul Argeș care oferă o gamă diversificată de servicii: bazin de înot la standarde olimpice, sală de forță, kinetoterapie, kango jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, MMA, cursuri de înot, spa, masaj, sală de fitness și nutriție. Centrul dispune de piscină, precum și de o zonă de relaxare, unde clienții pot beneficia de masaj terapeutic, anticelulitic, masaj cu roci vulcanice sau masaj facial. La inaugurarea oficială au fost prezenți Nicola Inqueto, cel care a avut ideea realizării acestui proiect, soția acestuia, Ioana Inqueto Petrescu, primarul Piteștiului, Cornel Ionică, viceprimarii Apostoliceanu și Zidaru, consilieri locali, oameni de afaceri, precum și alți invitați.

Elevii din Mioveni au gătit în scop caritabil

Luni, 18 Decembrie 2017 10:00

Un “delicios” târg de prăjituri a fost organizat în incinta Liceului ”Iulia Zamfirescu” Mioveni, la care mai mulți elevi, împreună cu părinții, bunicii sau cadrele didactice, au pregătit prăjituri de casă, pe care le-au vândut. Aceştia au propus creaţii alimentare care s-au dovedit a fi adevărate răsfăţuri pentru papilele gustative ale celor prezenţi.

 

19 firme prinse de ITM Argeș cu muncitori la negru, în noiembrie

Luni, 18 Decembrie 2017 09:52

În vederea diminuării numărului de persoane ce desfăşoară muncă nedeclarată, ITM Argeş a efectuat un număr de 172 de controale. Astfel, la 19 angajatori au fost depistate ca prestând muncă nedeclarată un număr de 35 de  persoane.
În urma acestor controale au fost  aplicate 20 amenzi, valoarea lor fiind în sumă de 700.000 lei.

Pe 22 decembrie, eveniment caritabil organizat de primarii argeșeni

Luni, 18 Decembrie 2017 09:51

Pe 22 decembrie, la Muzeul Goleşti, primarii din tot judeţul sunt invitaţi să sărbătorească Ignatul. Edilii din Argeş se vor aduna la Muzeul Viticulturii și Pomiculturii din Golești pentru a lua parte la o acțiune caritabilă, organizată de către Asociația Comunelor din Argeș.  Porcii vor fi sacrificaţi, pârliţi, tranşaţi, analizaţi de medicii veterinari,  împărţiţi şi trimişi către mai multe

 

Mioveni: Flavia Ogrezeanu - finalistă într-un turneu internațional de tenis

Luni, 18 Decembrie 2017 09:40

Sportiva Flavia Ogrezeanu reprezentata secției de tenis de câmp a CS Dacia Mioveni 2012 a reușit un parcurs spectaculos în cadrul competiției internaţionale de tenis „Ten-Pro Global Junior Tour”  – organizată de Academia de Tenis „Rafael Nadal” în Spania. Aşa cum v-am informat, sportiva din Mioveni, în vârstă de 10 ani, s-a calificat în finala competiției după ce a trecut de sportiva Ela Layouni – Tunisia, de Arona Martinez – Spania și de Anastasia Huysegems – Belgia. Jucătoarea din Mioveni a pierdut finala, la limită, în faţa sportivei Dora Biondic din Croţia. Performanța argeșencei, în vârstă de 9 ani, este cu atât mai importantă cu cât la această competiţie au participat peste 200 de sportivi din Europa. Conducerea clubului o felicită pentru această performanţă.

Sărbătorile de iarnă, celebrate pentru prima dată la Ștefănești

Luni, 11 Decembrie 2017 13:03

Primăria oraşului Stefăneşti a organizat de Sfântul Nicolae, nu mai puţin de cinci evenimente. Acest lucru s-a întâmplat, în premieră, pentru localitatea Brătienilor. Cu această ocazie, copiii au participat la ateliere de creaţie şi au împodobit bradul de Crăciun. De asemenea, primarul Ioana Dumitru a premiat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi copiii cu rezultate de excepţie la învăţătură. Aflată la primul său mandat, Ioana Dumitru spune că vrea să facă din aceste evenimente o tradiţie în oraș.

 

 

A fost aprins iluminatul festiv în Mioveni

Luni, 11 Decembrie 2017 12:58

Oraşul Mioveni a îmbrăcat straiele de sărbătoare, iar centrul a devenit o adevărată feerie după ce s-a aprins iluminatul festiv de sărbători. Luminile din centrul oraşului au fost aprinse de primarul Ion Georgescu, care a avut şi ajutoare - câţiva prichindei şi Moş Crăciun.
După numărătoarea inversă, bradul îmbrăcat în ornamente de sărbătoare s-a luminat, spre bucuria tuturor celor prezenţi, și în special a copiilor care s-au îngrămădit imediat în jurul său să facă fotografii.

Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai, adus cu trenul regal la Curtea de Argeș

Luni, 11 Decembrie 2017 12:52

În această săptămână au loc la Curtea de Argeș ultimele pregătiri cu prilejul funeraliilor Regelui Mihai. Ultimul rege al României își va dormi somnul de veci în Necropola Regală de la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș. Se va odihni lângă Regina Ana, cea care i-a stat alături mai bine de 70 de ani.
Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală din Curtea de Argeș este pregatită pentru funeraliile regelui, reprezentanții lăcașului de cult urmând să mai pună la punct doar “mici detalii” împreună cu reprezentanții Casei Regale. Guvernul României a anunțat  trei zile de doliu național, pe 14, 15 și 16 decembrie.

 

S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. PITEȘTI. Obligaţii ale utilizatorilor serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare

Luni, 11 Decembrie 2017 12:50

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare despre obligaţii ce le revin şi riscuri la care se expun, în cazul nerespectării acestora.
Astfel, în conformitate cu legislaţia specifică în domeniu şi cu Regulamentul consolidat şi armonizat al serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare din aria de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre ale ADIA, judeţul Argeş, utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare au următoarele obligaţii:

Un avocat argeșean - amendat în ultimii doi ani de trei ori de același complet de judecată

Luni, 04 Decembrie 2017 23:34

Avocatul Ion Tufeanu, membru al Baroului Argeș din august 2001, a fost amendat în ultimii doi ani de trei ori pentru „lipsă nejustificată” de la procesele în care își reprezenta clienții. Acesta a primit trei amenzi în valoare totală de 6.000 de lei, dintre care două de 500 de lei și ultima, în mai 2017, de 5.000 de lei. Avocatul argeșean a atacat în instanță decizia magistraților, formulând cerere de reexaminare. Instanța i-a admis de fiecare dată cererea de reexaminare formulată și i-a anulat amenda judiciară.

 

În atenția Primăriei Pitești! Profesorul universitar Petre Popa - propuneri pentru marcarea celor 630 de ani de atestare documentară a Piteștiului (20 mai 2018)

Luni, 04 Decembrie 2017 23:23

Dedicat, cu tărie, înălțării spirituale a cetății în care locuiește, profesorul universitar doctor Petre Popa își dedică, de ani, întreaga energie finalizării unor proiecte de anvergură. Enciclopedia Argeșului și Muscelului, unul dintre aceste proiecte, realizat pe bază de voluntariat, se îndreaptă spre tipar, avându-l, în poziția de coordonator, pe reputatul istoric. Recent, Petre Popa a redactat și transmis conducerii Primăriei Pitești o scrisoare ce conține recomandări și propuneri pline de miez, venite în perspectiva unor date ce marchează repere importante pentru municipiul reședință al Argeșului.

Tendoflexin

Luni, 04 Decembrie 2017 15:21

Poate că nu întotdeauna le prețuim, dar plantele nu ne trădează niciodată. Stau cuminți, iar când le cerem ajutorul, ne fac, cu drag, mai sănătoși, mai frumoși, mai fericiți. Parcă și mai buni.
De mai bine de 6000 de ani, oamenii au descoperit efectele benefice ale plantelor asupra sănătății și frumuseții. Empiric, intuitiv, se foloseau de proprietățile excepționale ale naturii, pentru a-și trata problemele de sănătate. Acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de leacurile din grădină.

 

MIOVENI: SENIORII, PREMIAŢI LA 50 DE ANI DE CĂSNICIE

Luni, 04 Decembrie 2017 15:11

Vineri, 1 decembrie a.c.,  în sala de şedinţe a Primăriei Mioveni, a avut loc festivitatea de premiere a celor 15 cupluri care au împlinit jumătate de secol de convieţuire. Seniorii au primit din partea conducerii Primăriei Mioveni, câte un premiu de fidelitate, şampanie, premii în bani şi flori. Comunitatea și-a arătat astfel respectul pentru acești oameni, pe care cuplurile tinere ar fi potrivit să îi ia ca model. Momentul festiv a fost încununat şi de o surpriză oferită de autorităţi - Ansamblul Etnofolcloric “Ștefan Vodă” din Căpriana – Republica Moldova. Artiştii din Moldova au creat un moment special de emoţie pentru toţi cei prezenţi în sală. La eveniment au participat oficialităţi locale, angajaţi ai instituției, rudele celor premiaţi, consilieri locali şi consilieri judeţeni.

La Mioveni, brad de Crăciun înalt de 25 de metri!

Luni, 04 Decembrie 2017 15:00

Bradul de Crăciun care va fi amplasat pe platoul din centrul civic, a sosit  la Mioveni, unde va fi împodobit cu globuri și șiruri luminoase pentru a fi pregătit de evenimentul de aprindere a iluminatului festiv ce dă startul sărbătorilor de iarnă în orașul nostru, dar și pentru cea de-a II-a ediție a Târgului de Crăciun care se va desfășura în perioada 15 – 25 decembrie.

 

Pagina 165 din 281

«ÎnceputAnterior161162163164165166167168169170UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea