Handbalistele din Mioveni vor juca la Plopeni

Luni, 22 Februarie 2016 00:00

Echipa de handbal fete, junioare II, de la CS Dacia Mioveni 2012 va participa, la sfârşitul acestei săptămâni, la ultima etapă din returul  Campionatului Naţional de Handbal, ce se va desfăşura la Plopeni. Partida cu Activ CSO Plopeni se va disputa duminică, 21 februarie, de la orele 12.00, în sala polivalentă din localitate. Alături de sportivele antrenate de Alin Oprescu se vor afla reprezentanţi ai clubului, dar şi iubitori ai acestui sport.

 

Victoriel pentru handbalistele de la Mioveni

Luni, 22 Februarie 2016 00:00

Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 11.00, în Sala de Sport a Şcolii “Liviu Rebreanu”, handbalistele pregătite de Alin Oprescu au câștigat partida cu Chimia Râmnicu Vâlcea, scor 31- 20. A fost o victorie frumoasă, cu scheme finalizate bine, cu confirmări din partea majorităţii jucătoarelor de la Mioveni. Partida a făcut parte din etapa a IX-a a Campionatului Naţional de Handbal, iar alături de  echipă au fost autoritățile locale, întreaga conducere a CS Dacia Mioveni 2012 și numeroși iubitori ai acestui sport.

 

Minivoleibalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 vor juca la Craiova

Luni, 22 Februarie 2016 00:00

Echipa de minivolei a CS Dacia Mioveni 2012, pregătită de Daniela Bezdedeanu va participa în perioada 20-21 februarie a.c., la  ultimul turneul programat în cadrul Campionatului Național 2015 – 2016, ce se va desfăşura la Craiova. Reamintim că  sportivele de la CS Dacia Mioveni 2012 fac parte din Grupa G, alături de L.P.S. Piteşti, S.C.V. Craiova şi L.P.S. Alexandria. Și ca totul să fie și mai frumos pentru echipa ce reprezintă Mioveniul în sezonul 2015-2016 la Divizia Minivolei - Feminin, aceasta şi-a asigurat deja calificarea în faza semifinală.

O nouă competiție pentru Alexandru Istrate

Luni, 22 Februarie 2016 00:00

În perioada 13-16 februarie a.c. se desfășoară Trofeul Agronomia la tenis de câmp, unde participă şi sportivul Alexandru Istrate, de la C.S Dacia Mioveni 2012. Reamintim că Istrate a câștigat ultimele patru turnee la care a participat, fiind în prezent pe locul 8 FRT, categoria 10-12 ani. Competiția se desfășoară la București, iar conducerea clubului îi urează mult succes!

 

Medalii pentru micii tenismeni din Mioveni

Luni, 22 Februarie 2016 00:00

Prezenţi recent la două competiţii, doi dintre  tenismeni de la CS Dacia Mioveni 2012 au avut rezultate remarcabile, reuşind să aducă în vistieria clubului 2 medalii importante, pe cele două categorii de vârstă: portocaliu şi verde. Astfel, la Cupa Tenski Braşov, la  categoria Portocaliu, cel mai tânăr sportiv al clubului, Ilie Havier, în vârstă de 8 ani, a câştigat medalia de aur. De asemenea, sportiva Flavia Ogrezeanu a participat la Cupa Nitech Bucuresti,  de unde  s-a întors cu medalia de argint.
Antrenorul secţiei de tenis de la CS Dacia Mioveni 2012, Robert Bînă, este mulţumit de evoluţia sportivilor şi mulţumeşte conducerii clubului pentru susţinerea acordată.

Înotătorii din Mioveni, la Cupa Masters

Luni, 22 Februarie 2016 00:00

Lotul de înot de la CS Dacia Mioveni 2012, pregătit de Viorel Ciobanu, a răspuns invitaţiei de a participa la “Cupa Masters”, ce se desfăşoară la Piteşti, la Bazinul Olimpic. Concursul de înot este la prima ediţie şi va avea loc duminică, 21 februarie, de la ora 12.00.

 

Un weekend plin de competiţii pentru voleibalistele de la Mioveni!

Luni, 15 Februarie 2016 14:49

Secţiile de volei ale Clubului Sportiv Dacia Mioveni 2012 au participat la sfârșitul săptămânii trecute la două competiţii importante. Astfel, în zilele de 13 și 14 februarie 2016, loturile de Volei - Speranţe de la C.S. Dacia Mioveni 2012, coordonate de antrenorii Daniela Bezdedeanu şi Fianu Valeriu, au participat la Turneul IV de Speranţe, din cadrul Campionatului Naţional de Volei. Turneul s-a desfăşurat la Piteşti, în

Festivalul Clătitelor la Mioveni

Luni, 15 Februarie 2016 14:47

Sâmbătă, 06 februarie 2016, la  Casa de Cultură Racovița Mioveni, a avut loc prima ediție a  Festivalului Clătitelor, organizat de Asociația Mioveni – Landerneau, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni și  Asociația Profesorilor de Limba Franceză Argeș.
Obiectivul activității a avut o dubla dimensiune: educativă și distractivă.
Participantele au avut ocazia să afle informații noi despre cultura franceză, despre obiceiurile și tradițiile culinare ale acestui popor.

 

Comuna Călinești, o localitate calamitată!

Luni, 08 Februarie 2016 14:58

# Uriașii RENEL și DISTRIGAZ – atitudine autistă față de populația care le umflă buzunarele!

Călinești, cea mai mare comună, ca populație, a județului Argeș, situată în imediata vecinătate a capitalei Pitești, și atestată documentar  împreună cu aceasta, în anul 1388, trăiește, în continuare, în secolul trecut. Asta ca să nu spun cu secole în urmă. Uriașii producători și distribuitori de utilități, în special RENEL și DISTRIGAZ, nu știu decât să își umfle buzunarele cu miliarde de lei lunar, fără însă a investi un ban în modernizarea rețelelor.
În Călinești, numai de la începutul lui 2016, curentul a fost oprit de zeci de ori. Poate văd și autiștii de la RENEL această propoziție: NUMAI ÎN 2016, CURENTUL ÎN

Prognoza meteo în perioada 8 - 17 februarie 2016

Luni, 08 Februarie 2016 14:35

Vremea în perioada 8-17 februarie, după cum ne spune Radu Filoteu, şeful Serviciului Meteo din Piteşti din cadrul Centrului Meteorologic Muntenia al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, o sa fie neobişnuit de caldă pentru această perioadă, prin faptul că avem un aport de aer cald pe circulaţie vestică şi sud-vestică din Marea Mediteraneană.

Activitatea din Oceanul Atlantic este foarte intensă. Pornind de luni, vremea este în încălzire, existând însă condiţii de lapoviţă pe timpul nopţii. Fondul termic va fi mai

 

Seciu Matei, locul al treilea la „Cupa de Iarnă Dinamo-Babolat”

Luni, 08 Februarie 2016 14:29

Sportivul Seciu Matei a prins podiumul la „Cupa de Iarnă Dinamo- Babolat”, turneu desfăşurat în perioada 29 ianuarie-2 februarie a.c., la Bucureşti. La categoria 10 ani - băieți, au participat 29 de tenismeni, iar sportivul CS DACIA MIOVENI 2012 a obținut locul al treilea. Antrenorul Robert Bînă a declarat că este mulțumit de rezultatul elevului său și speră ca la competițiile viitoare rezultatele să fie și mai bune. Conducerea clubului îi felicită pentru acest rezultat.

Alegerea ideală pentru copilul tău: Şcoala ”Castelul Piraților”

Luni, 08 Februarie 2016 14:25

A mai rămas puţin timp până se va da startul înscrierilor în învăţământul primar, pentru anul şcolar 2016-2017.  Părinţii caută să se orienteze spre şcolile cele mai potrivite pentru micuţii lor. Este o alegere care va schimbă total viaţă copilului, viitorului adult. De aceea este important să ştim ce alegem!

Înscrierea copiilor în clasa pregătitoare se va realiza în perioada 29 februarie - 18 martie (în cadrul primei etape) şi în perioada 30 martie - 8 aprilie (în cadrul etapei a două).

 

Radu Filoteu, şeful Serviciului Meteo Piteşti: ”O temperatură foarte scăzută într-o singură zi nu este atât de periculoasă cât șapte zile la rând de temperaturi scăzute”

Luni, 01 Februarie 2016 14:24

# -26,9 grade Celsius, cea mai mică temperatură înregistrată vreodată în Piteşti. Aceasta s-a înregistrat la 24 ianuarie 1942

Având în vedere că temperaturile din ultima perioadă au fost destul de scăzute, iar piteştenii au resimţit pe propria piele efectele negative ale gerului năprasnic, am luat legătura cu renumitul meteorolog argeşean Radu Filoteu, şeful Serviciului Meteo Piteşti din cadrul Centrului Meteorologic Muntenia al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, care ne-a furnizat informaţii extrem de interesante cu privire la temperaturile scăzute înregistrate în ultima perioadă în oraşul Piteşti şi cu privire la starea

Președintele CJ Argeș, Florin Tecău, a participat la evenimentele Zilei Unirii organizate de Marian Oprișan

Luni, 25 Ianuarie 2016 14:27

La invitația președintelui U.N.C.J.R., Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, a participat  duminică, 24 ianuarie, la Focșani, la sărbătorirea Zilei Unirii Naționale. La evenimentele ocazionate de aniversarea a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române, au fost invitați să participe și președintele României, premierul, miniștri, președinți de consilii județene, primari, precum și alte personalități publice.

 

Penitenicarul Colibași își recunoaște, la oră de bilanț, limitele financiare, dar și legale

Luni, 25 Ianuarie 2016 14:23

# Supraaglomerarea și secțiile de deținere neamenajate conform legii – principalele probleme

Recent a fost dat publicității Raportul de activitate al Penitenciarului Colibași pe anul 2015.  În cele aproape 100 de pagini se regăsesc atât aspecte cu caracter statistic, cât și rubrici de realizare - și nerealizare a obiectivelor propuse. Iată numai câteva dintre acestea:

S-a reluat cursul de caligrafie la Biblioteca Judeţeană ”Dinicu Golescu”

Luni, 25 Ianuarie 2016 14:22

Într-o epocă a digitalizării, la Biblioteca Judeţeană se descoperă tainele scrisului de mână şi plăcerea de a contura cu peniţa buclele literelor, la cursurile gratuite de caligrafie, la acestea participând piteşteni de toate vârstele.
Pentru că iniţiativa Bibliotecii Judeţene ”Dinicu Golescu” Argeş de a organiza cursul gratuit de caligrafie a fost extrem de apreciată de tineri şi nu numai, începând cu data de 19 ianuarie, la Secţia Colecţii Speciale a Bibliotecii Judeţene Argeş, s-a reluat proiectul „Meşteşuguri uitate – caligrafia şi legătoria de carte”.

 

Atenţie! Se opreşte curentul electric la Mioveni

Luni, 18 Ianuarie 2016 23:33

SC CEZ Distribuţie SA anunţă o nouă întrerupere în alimentarea cu energie electrică, la Mioveni, pentru ziua de vineri, 29 ianuarie, între orele 08.00-16.15.
Afectaţi vor fi consumatorii din zona Colibaşi, PTA Autoturisme 2 Colibaşi (terţ),PTA  Peco Colibaşi (terţ), PTA Bazin de Înot Mioveni (terţ), PTA FMB Plastics (terţ), PTA Radial Plus (terţ), PTA Penitenciar Colibaşi (terţ), PTCZ Staţia de Epurare Colibaşi (terţ).
Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile. Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.cez.ro.

Șoseaua Transfăgărășan - pe locul al doilea al celor mai spectaculoase rute din lume

Luni, 18 Ianuarie 2016 23:22

# La inaugurare, s-a propus să poarte numele lui Ceaușescu. Dictatorul a refuzat

Nu este nimic mai relaxant decât o plimbare pe şoselele pustii din afara localităţilor. Priveliştile pe care le vezi în timp ce mergi cu maşina pe Transfăgărăşan sunt printre cele mai frumoase din lume. Iar şoseaua în sine este o adevărată provocare, chiar şi cei de la Top Gear au recunoscut acest lucru.  Site-ul rightside.me a făcut, recent,  o listă cu cele mai spectaculoase – dar și cele mai periculoase - şosele din lume, de la drumuri care şerpuiesc pe crestele munţilor, la cele care trec pe lângă ocean. Pe această listă, Transfăgărășanul ocupă un neverosimil loc doi.

 

Aproximativ 30 de elevi din Bogaţi învaţă limba chineză

Luni, 18 Ianuarie 2016 23:16

# Copiii din comuna Bogaţi, privilegiaţii administraţiei locale # Ion Gîrleanu: ”Am aflat întâmplător că acest curs se predă în Argeş. Am luat legătura cu domnul Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, iar dânsul mi-a zis că este întru totul de acord şi chiar încântat să se desfăşoare un asemenea curs în Şcoala Bogaţi şi pe urmă am luat legătura cu cei de la CHINARO. Pot să vă spun că reprezentanţii Asociaţiei CHINARO sunt nişte oameni deosebiţi prin modul în care se implică în această acţiune.”

Voleibalistele din Mioveni se pregătesc pentru noul sezon competiţional

Luni, 18 Ianuarie 2016 22:35

Voleibalistele de la CS DACIA MIOVENI 2012, pregatite de Valeriu Fianu, s-au întors de dintr-un stagiu de pregatire, efectuat  la Vâlcea. Astfel, lotul de junioare, din componenţa căruia fac parte şi sportive de la categoria “Speranţe” a susţinut în perioada 4-10 ianuarie a.c., trei meciuri amicale care s-au încheiat cu 3 victorii pentru Mioveni. Pentru sportivele din Mioveni, competiţiile încep oficial în data de 16 ianuarie, când “Sperantele” vor participa la Turneul III organizat de LPS Viitorul Piteşti, iar Junioarele vor debuta în noul an cu meciul din deplasare la CSS Sibiu, duminică, 17 ianuarie. Conducerea clubului le urează mult succes în noul sezon competiţional.

 

Pagina 190 din 281

«ÎnceputAnterior181182183184185186187188189190UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea