Balul de Paşte organizat în comuna Poienarii de Muscel s-a bucurat de o participare masivă

Luni, 23 Aprilie 2012 23:19

Tradiţia se păstreză în comuna Poienarii de Muscel. Sute de localnici împreună cu primarul comunei, Ion Banzea, senatorul Mircea Andrei, preşedintele Alianţei pentru Argeş şi Muscel şi Dorin Falcă, candidatul pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul Câmpulung au petrecut împreună, a doua zi de Paşte, la balul tradiţional al localităţii.

Mircea Andrei şi Daniel Dragomir regretă trecerea în nefiinţă a jurnalistului Mircea Mărgărit

Luni, 23 Aprilie 2012 23:10

Cunoscutul jurnalist şi profesor Mircea Mărgărit a trecut în nefiinţă, vinerea trecută, în urma unor complicaţii survenite după un atac cerebral suferit acum două săptămâni. Născut la data de 18 decembrie 1955, Mircea Mărgărit a fost, o bună perioadă, redactor-şef al cotidienelor Curierul Zilei şi Ziarul de Azi, dar şi director la Muntenia FM şi Schimbul III. Ani buni, Mircea Mărgărit a lucrat la revista lui Adrian Păunescu, Flacăra.

 

Patru administratori de firme din Mioveni trimiși în judecată de D.N.A. pentru un prejudiciu de 10 milioane de euro

Luni, 23 Aprilie 2012 23:06

# Din Florea, administratorul Flash Center: D.N.A. m-a chemat pentru o firmă de aici, din Mioveni, de unde am luat marfă… eu mi-am plătit impozitele… La 13 aprilie, în anul 1452, se încheia Tratatul de pace de la Adrianopol între Ungaria şi Imperiul Otoman, ratificat la Seghedin şi mijlocit de domnul Vladislav al II-lea al Munteniei. Turcii se obligau să înceteze atacurile asupra Munteniei, Transilvaniei, Ungariei, Serbiei şi să nu ridice noi fortificaţii de-a lungul Dunării. Munteniei i se garanta autonomia, cu obligaţia să plătească regulat haraciul către Poartă şi să-şi îndeplinească obligaţiile de vasalitate faţă de coroana Ungară.

Daniel Dragomir a organizat un eveniment de excepţie pentru studenţi

Luni, 23 Aprilie 2012 22:51

Vineri seară, la clubul Ilussion din Piteşti, Alianţa pentru Argeş şi Muscel şi Liga Studenţilor din Piteşti au oferit tinerilor o seară de excepţie. Daniel Dragomir, candidatul Alianţei la Primăria Piteşti şi echipa sa s-au ocupat de toate detaliile pentru ca seara să fie una reuşită. Pe lângă studenţi, la eveniment au participat coordonatorul Alianţei pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei, vicepreşedinţii PDL Cătălin Teodorescu şi Gabriel Bratu, prefectul de Argeş Ciprian Berevoianu, preşedintele OF PDL Cristina

 

Scrisoare de mulțumire către primarul orașului Mioveni

Luni, 16 Aprilie 2012 22:59

Locuitorii orasului Mioveni, i-au ajutat pe confrații lor să treacă peste momentele critice din această iarnă şi nu pot uita acest lucru. Vorbim despre localnicii din Vrancea, care au stat îngropaţi zile în şir în nămeţi. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, i-a trimis o scrisoare de mulţumire primarului orasului Mioveni, Ion Georgescu. “Ninsorile din această iarnă au paralizat

Copiii de la Centrul Intergenerațional Hercules în vizită la Administrația Apelor

Luni, 16 Aprilie 2012 22:29

Salariații Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea au primit oaspeți speciali. Pe copiii de la Centrul Intergenerațional Hercules. Cei mici au venit în vizită pentru a-i cunoaște pe cei care, la fiecare sărbătoare importantă, și-au arătat generozitatea față de ei. Ei le-au dăruit un mic spectacol și le-au mulțumit salariaților de la Apele Române pentru cadourile primite și cu ocazia Paștelui. 

 

Campanie umanitară ”Venim în casa ta de Paște”, la Mioveni

Luni, 16 Aprilie 2012 22:24

200 de pachete cu alimente au fost distribuite în Joia Mare persoanelor nevoiaşe din Mioveni. Acţiunea s-a derulat în cadrul Campaniei "Venim în casa ta de Paşte", organizată de Consiliul Local Mioveni, Primărie şi Centrul Cultural. S-au alăturat campaniei: femeile din Grupul Renault, SC Sima Arges, SRL, OMV - Petrom, şcolile şi liceele din oraşul Mioveni precum şi locuitori din urbe. Nevoiaşii au primit pachete cu alimente pentru masa de Paşte şi au fost distribuite la domiciuliu, mulţi dintre beneficiari fiind persoane cu handicap.

Mihai Ghezea revine pe piaţa presei argeşene

Luni, 09 Aprilie 2012 21:22

# Săptămânalul ”Miza” apare, săptămâna aceasta, pe piața presei locale. Cu zece ani în urmă, săptămânalul Atac de Argeş apărea pe tarabele din județ. Vreme îndelungată, Mihai Ghezea a fost coşmarul multor oameni politici sau din administrația locală. Acesta revine în presa argeşeană cu săptămânalul Miza. După ce în urmă cu puţin timp a lansat Atac de Mureş şi Atac de Iaşi, Mihai Ghezea a poposit şi în Argeş, unde, alături de proaspăta sa echipă, a lansat săptămânalul Miza. Lansarea a avut loc la restaurantul Magic, acolo unde „Miza” şi-a primit invitaţii, iar la un pahar de vin au lansat numărul pilot. Le urăm şi noi mult succes!

 

Firmă descoperită cu 11 angajați la negru, patron pasibil de pușcărie. Totul a început de la o poprire...

Luni, 09 Aprilie 2012 21:16

Campioana începutului de an 2012 la capitolul angajați fără carte de muncă este, necontestabil, Alidel Speedclass S.R.L. din pitești, cartierul Popa Șapcă. Aici, inspectorii ITM au găsit 11 persoane care prestau fără carte de muncă, fiind vorba de o activitate din domeniul transporturilor. Activitate care nu prea are legătură cu domeniul principal de activitate al firmei, acesta fiind de comerț îmbrăcăminte și încălțăminte.

Campania “Colectează, selectiv! Implică-te şi tu!”- la Mioveni

Luni, 09 Aprilie 2012 21:10

Primăria oraşului Mioveni a organizat în perioada 05 – 06.04.2012,Campania “Colectează, selectiv! Implică-te şi tu!”, campanie de conştientizare a locuitorilor oraşului Mioveni, privind gestionarea corectă a deşeurilor, în colaborare cu S.C A.D.I Seval Argeş
Timp de două zile, în oraşul Mioveni iniţiatorii programului s-au întâlnit cu elevii ciclului primar, gimnazial şi liceeal de la Şcolile: „Liviu Rebreanu”, „Marin Sorescu”, „George Topârceanu” Făget şi Colibaşi, „Iulia Zamfirescu” şi Grupul Şcolar Colibaşi.

 

Jurnaliștii argeșeni au luat lecții de finanțe publice

Luni, 09 Aprilie 2012 21:07

Hotelul Ramada a găzduit festivitatea de încheiere a seminarului "Jurnalistul finanțist. Relația dintre autoritățile publice locale, contribuabili și mass-media". Aceasta a finalizat un șir de trei zile de dezbateri pe teme legate de finanțe în cadrul unei manifestări organizate de către Direcția Generală a Finanțelor Publice Argeș, Universitatea din Pitești și Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș.
Seminarul a prilejuit, în prima zi, întâlnirea cu Dumitru Borțun, președintele Juriului de Onoare al Asociației Române a Profesioniștilor

Concert de Paşte dedicat Învierii Domnului la Filarmonica Pitești

Luni, 09 Aprilie 2012 21:06

Filarmonica Piteşti organizează în Săptămâna Patimilor, miercuri, 11 aprilie, de la ora 19.00, la Casa Sindicatelor, un concert  dedicat Învierii Domnului.
În prima parte, va evolua pianista Valentina Gheorghiu, care va prezenta lucrări de W. A. Mozart (Sonata nr. 18 în Re major KV 576), Franz Liszt (Vallee d’Obermann) şi Claude Debussy (Estampes).

 

Admiterea la Universitatea Pitești

Luni, 02 Aprilie 2012 23:21

Universitatea din Piteşti, în baza O.M.E.C.T.S.  3.013/ 2012, a aprobat în şedinţa Senatului universităţii, din data de 29.03.2012, modificarea şi completarea Regulamentului - cadru, privind desfăşurarea concursului de admitere, pentru anul universitar 2012-2013. Regulamentul-cadru aprobat prevede ca, la admiterea la studii universitare se vor lua în considerare:

Tiberiu Breazu: ”Pregătirea profesională şi seriozitatea sunt mai importante decât „a fi şmecher şi descurcăreţ’’

Luni, 02 Aprilie 2012 22:42

La numai 31 de ani, Tiberiu Breazu, directorul general de la firma Next Automobile SRL, concesionar Toyota pentru Argeş, Vâlcea şi Dâmboviţa, a reuşit să acumuleze o vastă experienţă de viaţă. Bursa şi pieţele financiare reprezintă pentru Tiberiu Breazu o nouă pasiune care, potrivit dânsului, s-ar putea transforma într-o afacere de consultanţă în domeniul investiţiilor

 

A început Programul ”Rabla 2012” pentru persoane fizice

Luni, 02 Aprilie 2012 22:39

# Proprietarii - persoane fizice se pot adresa firmelor colectoare, pentru casarea autoturismelor vechi, în perioada 3 aprilie - 19 noiembrie 2012. Sesiunea 2012 a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, cunoscut sub numele de ”Programul Rabla” a demarat în data de 19 martie 2012.
Potrivit Directorului Executiv al ARPM Pitesti, domnul Zoltan KALMAN: “Ghidul de finanţare al acestui program, pentru anul în curs,

Salonul Auto Euromall, interzis fotografilor

Luni, 02 Aprilie 2012 22:38

La finalul săptămânii trecute a avut loc, într-o discreție aproximativă, cea de-a patra ediție a Salonului Auto Euromall. Cu o prezență mai mare ca data trecută la capitolul dealeri auto, expoziția de mașini n-a excelat însă în cea ce privește modelele noi. Astfel, au fost de remarcat modelele Honda Civic și Jazz Hybrid, Jaguar XF, Toyota Yaris, Hyundai i40 și Mercedes Benz B

 

Elevii si profesorii Liceului Teoretic Costești la Parlamentul European de la Strasbourg

Luni, 02 Aprilie 2012 22:36

Constituind o excepţională recidivă, după ce în anul 2010 au mai reuşit o astfel de izbândă, vizita elevilor Liceului Teoretic Costeşti la Parlamentul European, ca urmare a concursului Euroscola este unul din lucrurile frumoase care se întâmplă în învăţământul argeşean. Coordonaţi şi pregătiţi de profesoarele Alexandra Soare şi Silvia Badea, elevii din Costeşti şi-a adjudecat primul loc între cele zece licee din România selectate de juriul concursului. Elevii şi cele două profesoare au fost primiţi pe data de 17 februarie

Tupeu de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean!!!

Marţi, 20 Martie 2012 01:31

Joia trecută, maşina Consiliului Judeţean a stat mai bine de o oră parcată în centrul oraşului, pe pavelele primarului Pendiuc, în faţa Bibliotecii Judeţene. O aştepta pe Simona Bucura.

Ruşine, ruşine, ruşine!!!

Doamna vicepreşedinte a CJ Argeş, Simona Bucura, dovedește o bună creștere ieșită din comun. După ce, cu o săptămână în urmă, aceasta a fost pozată de un ziarist cu maşina personală parcată în faţa Bibliotecii Judeţene, săptămâna trecută, doamna vice a tras o învăţătură, şi anume să nu se mai expună

 

Până când va mai rămâne Centrul Cultural Piteşti sub ocupaţie?

Marţi, 13 Martie 2012 01:31

Păstrăm încă vie în memorie ziua istorică în care primarul-nostru-cel-de-toate zilele a împlinit patru cincinale de primăreală.
Ca nişte secvenţe dintr-un vis recurent, pe dinaintea ochilor încă ne trec imagini din filmuleţul propagandistic în care era vorba de „măreţele” realizări ale Epocii de ... (aici autorul îşi caută cuvintele care să cuprindă dimensiunea timpului prezent, trecut şi viitor, dar nu reuşeşte, aşa că se lasă păgubaş!).

ARPO Curtea de Argeş, din nou, de vânzare

Marţi, 13 Martie 2012 01:23

# În schemă a apărut un nou creditor, care a cesionat creanţa BCR # Laurențiu Dumitrana, adiministrator al LAURANCE DUM I.P.U.R.L: ”Nu știu dacă vom reuși să vindem, chiar dacă am redus prețul de pornire al licitației. Am umblat prin toată țara pentru a vinde ARPO...” # Liviu Nicolae, director comercial S.C. IPEE Admiral Trading Impex S.R.L.: “.... Motoarele economiei sunt oprite. Toţi bat pasul pe loc. Slabe şanse…”
Soc. Civ. Prof. LAURANCE DUM I.P.U.R.L., lichidator al debitoarei S.C. ARPO S.A, organizeazã în datele de 20 martie, 29

 

Pagina 258 din 281

«ÎnceputAnterior251252253254255256257258259260UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea