Clinica de medicină dentară „Dr. Teo”: Tratamentul ortodontic

Luni, 16 Ianuarie 2023 11:01

Sănătatea zâmbetului fiecăruia contează la orice vârstă și în orice situație. Succesul tratamentului ortodontic este de a creea un echilibru perfect între toate părțile din cavitatea orala.

Ortodonția nu se aplică doar pentru aliniamentul perfect al dinților ci ajunge să fie o componentă importantă în rezolvarea multor afecțiuni, cum ar fi:
• Anomalii ale articulației temporo-mandibulare;
• Defecte osoase scheletale maxilare și/sau mandibulare;
• Completează tratamentul protetic permițând efectuarea unor lucrări perfecte din punct de vedere estetic și funcțional.

Locuri noi de parcare în Pitești

Luni, 09 Ianuarie 2023 17:08

Primăria Municipiului Pitești a achiziționat, recent, două terenuri pe care au fost amenajate mai multe locuri de parcare. De aceste locuri beneficiază locuitorii din cartierul Tudor Vladimirescu.

„Municipalitatea a achiziționat două terenuri, unul de 74 de metri pătrați și altul de 306 metri pătrați, în cartierul Tudor Vladimirescu, zona blocurilor P10-P11, special pentru a veni în spijinul riveranilor cu noi locuri de parcare! Administrația Domeniului Public a curățat și amenajat terenul prin balastare, urmând ca, în funcție de condițiile meteo, parcarea să fie asfaltată și să fie trasate marcajele”, a precizat primarul Cristian Gentea, pe Facebook.

 

Oficial! Alexandru Ișfan va juca pentru Universitatea Craiova pentru următorii trei ani și jumătate

Miercuri, 04 Ianuarie 2023 11:51

 

 

Cluburile FC Argeș și Universitatea Craiova au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Alexandru Ișfan. Jucătorul a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Acesta va pleca alături de olteni în cantonamentul din Antalya.

FC Argeş va încasa 650.000 de euro şi 25% dintr-un viitor transfer, conform informațiilor publicate de fanatik.ro.

Venit în vara lui 2021 de la CS Mioveni, Alex Ișfan a bifat 67 de meciuri în toate competițiile pentru FC Argeș, reușind să marcheze 8 goluri și să paseze decisiv de 5 ori.

UPDATE: Pas important pentru Laboratorul de Radioterapie de la Pitești

Miercuri, 28 Decembrie 2022 14:28

UPDATE: Exact cum anunțam, obiectivul “Laborator de Radioterapie Spital Judeţean de Urgență Piteşti” are șanse reale de realizare! S-a mai făcut un pas spre marea reușită, proiectul a trecut de prima etapă de evaluare.

Proiectul tehnic, realizat de SJU Pitești, ce a primit 95 de puncte, fiind declarat ELIGIBIL, va intra în etapa de ierarhizare conform metodologiei de aprobare a investiţiilor din cadrul Programului naţional de investiţii în infrastructura de sănătate finanţate prin Mecanismul de redresare şi rezilienţă al României, prevăzută în HG 1237/2022. 

 

Percheziție în Mioveni: Sute de kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate

Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:59

La data de 28 decembrie 2022, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase din cadrul I.G.P.R., la nivel național, au avut loc 153 de percheziții, la domiciliile unor persoane, sedii sociale și puncte de lucru ale unor societăți comerciale din București și alte 23 de județe.

În Argeș, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară, în orașul Mioveni, la locuința unui bărbat, bănuit de deținerea și comercializarea, fără drept, de articole pirotehnice.

De la 1 ianuarie, autobuzele Publitrans vor circula și pe raza comunei Oarja

Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:43

Un nou traseu operațional, din luna ianuarie, pentru transportul public, în zona metropolitană a municipiului Pitești! Începând cu 1 ianuarie 2023, operatorul regional PUBLITRANS 2000 S.A și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești vor asigura serviciile de transport public local şi în Oarja.

Noul traseu va fi asigurat prin Linia 17 şi va fi următorul: plecare punct de îmbarcare Gară Sud Poştă, Bulevardul Fraţii Goleşti, Bulevardul Petrochimiştilor, DN65B (Registrul Auto Român/Carrefour pentru retur), drumul judeţean 702G, pasarelă autostrada prin drumul judeţean 503, cap linie Oarja (blocuri).

 

Acțiune amplă a Poliției Române. Au loc percheziții și în Argeș

Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:02

Structurile Poliției Române desfășoară miercuri, 28 decembrie, un număr de trei acțiuni operative și 157 de percheziții, în dosare penale care vizează, în principal, combaterea criminalității organizate și a infracțiunilor cu articole pirotehnice. Au loc percheziții și în județul Argeș.

Sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.G.P.R., polițiștii efectuează percheziții în municipiul București și în județele Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Brașov, Buzău, Brăila, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Mureș, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vaslui pentru identificarea și indisponibilizarea oricăror bunuri interzise la deținere, în special a articolelor pirotehnice care fac obiectul desfășurării de operațiuni fără drept.

Vești bune de la Spitalul Județean și Spitalul de Pediatrie. S-a dat ordinul de începere a lucrărilor

Miercuri, 28 Decembrie 2022 10:38

Sfârșitul de an vine cu vești bune de la Consiliul Județean Argeș în privința infrastructurii în sănătatea argeșeană! Ambulatoriile Integrate de la Spitalul Județean Urgență Pitești și Spitalul de Pediatrie vor fi extinse, modernizate și dotate cu aparatură de ultimă generație.

„Acestea sunt ultimele două proiecte pe fonduri europene, din cele 13 accesate de Consiliul Județean Argeș în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, unele fiind deja finalizate, pentru care s-a dat ordinul de începere a lucrărilor”, a precizat Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

 

Dosar penal pentru că vindea, fără drept, articole pirotehnice

Marţi, 27 Decembrie 2022 14:58

În perioada 23-26 decembrie, polițiștii argeșeni au continuat activitățile de verificare a respectării prevederilor legale din domeniul comercializării de articole pirotehnice, în cadrul acțiunii _Foc de Artificii 2022-2023.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au verificat patru puncte de lucru din municipiul Pitești, ale unei societăți comerciale autorizate să desfășoare operațiuni cu articole pirotehnice, nefiind constatate nereguli.

Zeci de argeșeni au ajuns la spital, în perioada sărbătorilor, din cauza exceselor alimentare și de alcool

Marţi, 27 Decembrie 2022 14:45

Sărbătorile au adus, și anul acesta, în Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean din Pitești un număr mare de pacienți din cauza exceselor alimentare sau de alcool.

Zeci de pacienţi au apelat la 112 și din cauza problemelor cardiace și respiratorii.

În cele patru zile, 23-26 decembrie, 707 pacienţi s-au prezentat la UPU.

 

Opt femei au devenit mame de Crăciun, la Pitești

Marţi, 27 Decembrie 2022 12:03

Opt copii s-au născut de Crăciun la maternitatea Spitalului Județean Pitești. Pruncii, născuți în primele două zile de sărbătoare, au adus lacrimi de fericire. Vorbim de patru fetițe și patru băieței, toți sănătoși și voioși.

Opt femei au devenit mame de Crăciun, la Pitești. Cinci dintre copii s-au născut prin cezariană. Mămicile și bebelușii vor merge acasă înainte de Anul Nou.

Zece elevi din Argeș au primit câte o bursă de 2.000 de lei

Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 07:45

S-a desfășurat, recent, festivitatea de acordare a burselor de studiu, oferite de Fundația CID România, pentru elevii din clasa a IX-a domiciliați în mediul rural. Pentru anul școlar 2022-2023, 10 elevi din Argeș au primit câte o bursă, în valoare de 2.000 de lei, în cadrul programului „Proiect Nou Burse Dr. Michael Janson”. Bursa va fi utilizată doar pentru susținerea elevului în procesul educațional și a nevoilor lui personale.

În urma aplicării tuturor criteriilor de selecție, comisia de evaluare a decis să acorde bursele la câte doi elevi de la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” Mioveni și de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” Pitești, respectiv la câte un elev de la Liceul Teoretic „Ion Barbu” Pitești, Liceul Tehnologic „Petre Ionescu Muscel” Domnești, Liceul Tehnologic Vedea, Colegiul Național „Alexandru Odobescu” Pitești, Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Mozăceni, Liceul Teoretic „Ion Cantacuzino” Pitești.

 

Zile cu program special în perioada următoare, la Târgul de Crăciun Pitești

Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 07:02

Continuă Târgul de Crăciun de la Pitești! Programul de funcționare al căsuțelor din Piața Primăriei, de Crăciun și de Anul Nou, este:

- 24 Decembrie - 11:00-16:00

- 25 Decembrie - 16:00-21:00

- 26 Decembrie - 11:00-21:00

- 31 Decembrie - 16:00-00:00

- 1 Ianuarie - 16:00-21:00

- 2 Ianuarie - 10:00-19:00

Miercuri, în centrul Piteștiului, vor sosi cete de colindători

Miercuri, 21 Decembrie 2022 12:44

 

Miercuri, 21 decembrie, centrul Piteștiului va răsuna de cântec și de veselie! Cete de colindători și de urători, sosiți din toate colțurile județului, vor arăta că spiritul străvechi al Crăciunului românesc tradițional, argeșean, este viu și puternic, păstrat cu drag de către tinerii din Argeș și adus, în dar, piteștenilor, pentru prima dată în 30 de ani!

Peste 280 de participanți vor porni, în alai, din Piața Milea, la ora 17:30, pentru a se opri în Piața Primăriei, la ora 18:00, unde va avea loc spectacolul extraordinar de colinde și obiceiuri autentice: Vasilca, Brezaia, Grâușorul, Răscovăitul, Capra, Plugușorul, Sorcova, colinde laice și religioase, desfășurate atât în fața primăriei, în Târgul de Crăciun, cât și pe scena urbană.

 

Consilierii locali PSD au împărțit cadouri copiilor de la grădinițele din Moșoaia

Miercuri, 21 Decembrie 2022 12:15

Acțiune de sărbători organizată marți, 20 decembrie, de consilierii locali PSD din Moșoaia în grădinițele din localitate.

Consilieri locali Simona Bușcă, Laurențiu Constantin Stoica și Marinică Pătru, cu sprijinul unor cetățeni inimoși din localitate, au reușit să aducă magia Crăciunului în inimile copiilor de la grădinițele: Bătrâni, Ciocănăi, Moșoaia și Hințesti.

Clinica de medicină dentară Dr. TEO - Obturația compozit

Miercuri, 21 Decembrie 2022 11:20

Dacă un dinte este lăsat netratat, cariile nu vor dispărea - s-ar răspândi mai adânc în interiorul acestuia. Când ajunge la țesutul pulpar (nerv) al canalului radicular, începe să provoace un adevărat disconfort sau chiar dureri intense de dinți.

Eroziunea smalțului face inevitabil ca dinții să fie vulnerabili la acumularea plăcii și la carii.

Obturațiile dentare din compozit ajută la prevenirea acestor daune viitoare, precum și a disconfortului pe care l-ar putea aduce! Compozitul dentar este o rășină sintetică care se folosește în stomatologie ca material restaurativ.

 

Cum reuşeste un parc auto cu două unităţi de alimentaţie publică (bar-restaurant) să nu plătească factura pentru apă şi canalizare?

Marţi, 20 Decembrie 2022 22:09

În cadrul ultimei acţiuni de control, care s-a desfăşurat în data de 14.12.2022 la un important parc auto din municipiul Piteşti, str. Târgul din Vale, o echipă a Serviciului Control din cadrul SC Apă Canal 2000 SA a identificat o legatură clandestină de ocolire a contorului montat de Operator pe forajul propriu al utilizatorului.

Agentul economic deţinea atât  branşament de apă conectat la reţeaua publică de distribuţie, cât şi o sursă proprie de apă, ambele utilizate pentru alimentarea a două unităţi cu profil de activitate bar-restaurant. Motivul verificării a fost consum de apă şi de canalizare în scădere, astfel încât în luna curentă factura emisă de societatea noastră ar fi avut o valoare de zero lei. Utilizatorul a fost identificat cu neconformitatea prezentată prin metode specifice de analiză utilizate în astfel de situaţii.

 

Deșeuri colectate din râul Argeș într-o campanie organizată de brandul ”Dorna”

Marţi, 20 Decembrie 2022 21:31

Cinci râuri din țară, 700 kg. de deșeuri colectate până acum. Această iniţiativă a vizat, în faza pilot, râurile Ialomiţa şi Dâmboviţa, după care a mers mai departe, în faza a doua, şi către râurile Argeş, Jiu şi Mureş.  Deşeurile acumulate de fiecare dispozitiv vor fi ulterior trimise la staţia de sortare şi apoi redirecţionate către fabricile de reciclare, pentru a fi transformate în materiale noi.

 

Miercuri, la Golești, primarii vor găti pentru copiii și bătrânii instituționalizați

Marţi, 20 Decembrie 2022 10:07

# Avem lista participanților! # Bebe Ivan (foto), primarul comunei Băbana, este singurul liberal înscris la concurs

Concurs de tăiat și preparat porci, miercuri, la Golești. Primarii argeșeni vor fi bucătari pentru casele de copii și bătrâni. Consiliul Judetean Argeș organizează, miercuri - 21 decembrie, la Muzeul Golești, evenimentul ”Tradiții și obiceiuri de Ignat din comuna mea”. O manifestare tradițională și, în același timp, filantropică.

Până acum, și-au anunțat participarea primăriile: Albota, Băbana, Boteni, Coșești, Lerești, Vulturești, Bradu, Rătești, Budeasa, Corbeni, Drăganu, Bascov, Recea, Popești Ștefan cel Mare, Bogați, Priboieni, Leordeni, Călinești, Teiu, Vlădești, Râca, Băiculești, Corbi, Mihăești, Mărăcineni.

 

Revelion 2023, la Pitești - eveniment de înaltă ținută, în premieră, dedicat tuturor vârstelor!

Marţi, 20 Decembrie 2022 10:04

Sâmbătă, 31 decembrie 2022, Piața Primăriei din Pitești va fi gazda unui eveniment deosebit, prin care municipalitatea își propune să îmbogățească tradiția spectacolului de Revelion, ducând-o la un alt nivel: o varietate clasic - modernă, care să încânte, în egală măsură, iubitorii de muzică simfonică, electronică sau populară, dar și pe cei care vor să danseze pe ritmuri moderne, mixate de un DJ profesionist. Efectele vizuale impresionante vor fi, de asemenea, prezente, iar focul de artificii care va încheia seara va reaprinde în inimi speranța unui an mai bun pentru toți!

 

 

Pagina 33 din 282

«ÎnceputAnterior31323334353637383940UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea