Actualitate

Peste 50 de preoți și credincioși au donat sânge, la Mioveni

Luni, 11 Martie 2019 14:16

# Evenimentul a fost organizat de Sectorul social-filantropic și de misiune al Eparhiei
Donarea de sânge reprezintă un act de milostenie faţă de aproapele aflat în suferinţă. Nu poate fi un mod mai frumos de a-I urma lui Hristos, decât de a dărui ceva din noi, din ceea ce suntem.

 

Începe curățenia de primăvară la rable. Poliția Locală Pitești a somat proprietarii să își ridice mașinile

Luni, 11 Martie 2019 14:14

Odată cu venirea primăverii, Poliția Locală Pitești s-a decis să facă un pic de curățenie. Zeci de somații, pe rablele parcate în întregul oraș, au fost distribuite de către agenții însărcinați. Scopul acțiunii este de a elibera spațiul public de parcare de către mașinile care nu mai sunt folosite și care îl ocupă, în mod permanent.
Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt, Poliția Locală Pitești: ”Așa este, acțiunea a debutat acum câteva săptămâni. Este vorba de mașini vechi, noi am somat proprietarii să le ia de pe domeniul public, mai ales că în Pitești este nevoie de cât mai multe locuri de parcare. Marea majoritate a celor vizați s-a conformat, au mai rămas câteva cazuri, însă, sunt convins, și acestea se vor rezolva benevol. Mulțumim, pe această cale, cetățenilor înțelegători și cu simț civic.”

Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă ”Mihai Viteazul” din Pitești se pregătește de sărbătoare

Luni, 11 Martie 2019 14:10

# Anul acesta, de 1 august, se împlinesc 100 de ani de la înființarea primei unități de tancuri din Armata Română

Este mai puțin cunoscut faptul că România a fost printre primele ţări din Europa şi chiar din lume care şi-a înzestrat armata cu acest tip de armament. Arma tancuri şi-a dovedit rapid utilitatea şi competitivitatea şi a contribuit, hotărâtor, la accelerarea acţiunilor de luptă. Prin mobilitate, putere de izbire şi de foc şi o eficientă protecţie a echipajelor, tancurile au justificat întrebuinţarea lor preponderentă în acţiunile ofensive.

 

De noaptea minții, în plină zi! Deputatul Drăghici se judecă cu un ziar local. Îi cere mulți bani și obligarea publicării într-un ziar național!...

Luni, 11 Martie 2019 14:03

Deputatul Mircea Drăghici, deranjat de aparițiile, nu tocmai favorabile, într-un ziar electronic din Argeș (institutiilestatului.ro), a dat -  așa cum a și promis, la un moment dat, pe facebook - instituția de presă în judecată. Până aici, nimic ieșit din comun. Este dreptul fiecăruia de a înainta o astfel de acțiune, atunci când se simte nedreptățit. Ce este uluitor, la acest pas, făcut de către deputatul PSD  argeșean, este ceea ce el solicită să primească.

După ce, acum doi ani, s-a aventurat în favelele din Rio, primarul din Corbi a petrecut câteva zile în jungla amazoniană

Luni, 11 Martie 2019 14:00

Virgil Baciu, primarul din Corbi, este pasionat, în egală măsură, atât de aventură, cât și de natură. Și unde să găsești natura mai în largul ei decât în jungla amazoniană? Așa încât, alături de soție, la sfârșitul lunii trecute, edilul a plecat spre Brazilia, acolo unde erau așteptați de un cuplu de prieteni vechi.
Familia Baciu nu este la prima excursie în America de Sud.  Acum doi ani, cei doi au vizitat atât capitala dar și frumosul oraș Rio de Janeiro, urcând până la statuia lui Isus, celebra statuie ce străjuie orașul și care este sculptată, în bună parte, de un român, Gheorghe Leonida.

 

Pagina 562 din 1125

«ÎnceputAnterior561562563564565566567568569570UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea